Download δεδομενων vs vdsl

Ας βάλουν σύρμα τότε ρε αδερφέ.
Πήγα σήμερα στην κοσμοτε και μου είπαν να ξεχάσω την ενσύρματη σύνδεση στο χωριό.
Δεν έχουν άδικο τα παιδιά ,που την κοπανανε και πάνε στις πόλεις.
Τέσσερα παιδιά ξέρω που την κάνανε για Ηράκλειο και άλλα τόσα για Ιεράπετρα..τι να κάνουμε στο χωριό ,μου είπαν.....ούτε ίντερνετ δεν έχουμε 🤬
Βολευοντουσαν με το 5g (όπου έπιανε,εγώ είμαι τυχερός και πιάνει σπίτι) .
Άντε πες τους τώρα ότι για να έχουν ίντερνετ, θέλουν 300 ευρώ το χρόνο!!
Πέρσυ ήθελαν 36 , φέτος 60 , οποίου λήγει το συμβόλαιο 300.
Ντροπή 👹

Last edited:
  • Like
Reactions: king2009
Το χρειάζεσαι όλο το χρόνο?
Όχι ακριβώς....για πες τι έχεις στο μυαλό σου??.
Πήγα και από την frog και μου είπε μια ευγενική αλλοδαπή κυρία που ήταν εκεί ,ότι όπου υπάρχει σήμα κοσμοτε δουλεύει απρόσκοπτα.
Το αλλοδαπή το ανέφερα,γιατί αν συνεννοήθηκα καλά μαζί της , μου είπε ότι αυτές οι προσφορές είναι πολύ ρευστές και μπορεί σε 10 λεπτά (!) να έχουν αλλάξει.
Αλλά εμένα το συμβόλαιο λήγει τον Γενάρη και αν πάρω τώρα την προσφορά των 144 ευρώ θα χάσω σχεδόν 4 μήνες.
Βλέποντας (ακούγοντας) και κάνοντας 😄

Αναφέρθηκε και πριν, Cosmote Neo, το ενεργοποιείς οποτε θέλεις και το κόβεις οποτε θέλεις, με 33€ έχεις απεριόριστα.

Αναφέρθηκε και πριν, Cosmote Neo, το ενεργοποιείς οποτε θέλεις και το κόβεις οποτε θέλεις, με 33€ έχεις απεριόριστα.
Ευχαριστίες...μάλλον με βολεύει σε πρώτη ανάγνωση.

Επειδή δεν είναι το φόρτε μου ο νέος ντιτζιταλ κόσμος, μπορεί κάποιος φίλος να με βοηθήσει - οδηγήσει,για να μην πληρώνω τζάμπα λεφτα , στο εξής:
Υπάρχει ένας χοντρικος μπουσουλας που μπορώ να υπολογίσω με θεαση 8 ώρες hd τηλεοπτικό πρόγραμμα, πόσα giga χρειάζομαι το μήνα ή την ημέρα??
Αν πχ χρειάζομαι 20 giga τον μήνα ,γιατί να τους πληρώνω το πακέτο με τα απεριόριστα??
Πράγματι έχω συφιλιαστει τόσο πολύ με τους καραγκιόζιδες,που ούτε ένα σεντς παραπάνω δεν θέλω να τους δώσω.😀

Δεν είχα αντιληφθεί ότι μπορείς να το κόβεις και να αρχίζεις όποτε γουστάρεις το cosmote neo 😉
Αν είναι πράγματι έτσι,ίσως είναι η καλύτερη λύση για μένα , μιας και η παραμονή μου στο χωριό είναι σε τυχαίες χρονικές στιγμές και είναι κρίμα να πληρώνω όλο το χρόνο για μερικούς μήνες.
Αν κάποιος φίλος με βοηθήσει και στην κατανάλωση giga,θα είμαι αρχηγός 👍

Υπάρχει ένας χοντρικος μπουσουλας που μπορώ να υπολογίσω με θεαση 8 ώρες hd τηλεοπτικό πρόγραμμα, πόσα giga χρειάζομαι το μήνα ή την ημέρα??

Σχετικό αυτό που ρωτάς. Ποια θα είναι η πηγή σου; Υπάρχουν τα πειρατικά της γνωστής ομάδας με 2GB ανά ταινία τα 1080p και στην άλλη άκρη τα BD Remux που είναι όσο το δισκάκι δηλαδή 25-50GB. Τα Netflix και τα λοιπά νομίζω παίζουν στα 6+GB ανά ταινία πάντα στα 1080p.

Η
Σχετικό αυτό που ρωτάς. Ποια θα είναι η πηγή σου; Υπάρχουν τα πειρατικά της γνωστής ομάδας με 2GB ανά ταινία τα 1080p και στην άλλη άκρη τα BD Remux που είναι όσο το δισκάκι δηλαδή 25-50GB. Τα Netflix και τα λοιπά νομίζω παίζουν στα 6+GB ανά ταινία πάντα στα 1080p.
Η πηγή μου είναι κυρίως cosmote TV ,f1 στον ant1 και wrc στο rally TV .
Oλα με πληρωμένες συνδρομές.

Η

Η πηγή μου είναι κυρίως cosmote TV ,f1 στον ant1 και wrc στο rally TV .
Oλα με πληρωμένες συνδρομές.

Τότε πας στην περίπτωση του Netflix. 3gb την ώρα. Ναι μεν 1080p αλλά συμπιεσμένο.

Πολλές ευχαριστίες 👍
Άρα πάμε για απεριόριστα ,ασυζητητί .
Ωχ παναΐα μ'....πάλι το χέρι βαθιά στη τσέπη.🤬

• Love
Reactions: koupa
Πλέον δεν αξίζει τίποτε άλλο. Θα σου πω κάτι εντελώς απλό. Στο YouTube τα καλά βίντεο είναι τεράστια σε όγκο και αν έχεις καλό σήμα και κινητό με γρήγορο modem δεν προλαβαίνεις να καταναλώνεις δεδομένα.

Εγώ βλέπω διάφορα βίντεο με reviews αυτοκινήτων. Σε πληροφορω πως μπορεί για πλάκα ένα τέτοιο βίντεο να ξεπεράσει τα 2gb για πλάκα. Πχ με μια πολύ πρόχειρη δοκιμή το πιο πρόσφατο βίντεο του Doug demuro με το Lincoln navigator είναι στα 600mb τα 1080, 1,3gb τα 1440 και 2,5 το 4K.

Πλέον δεν αξίζει τίποτε άλλο. Θα σου πω κάτι εντελώς απλό. Στο YouTube τα καλά βίντεο είναι τεράστια σε όγκο και αν έχεις καλό σήμα και κινητό με γρήγορο modem δεν προλαβαίνεις να καταναλώνεις δεδομένα.

Εγώ βλέπω διάφορα βίντεο με reviews αυτοκινήτων. Σε πληροφορω πως μπορεί για πλάκα ένα τέτοιο βίντεο να ξεπεράσει τα 2gb για πλάκα. Πχ με μια πολύ πρόχειρη δοκιμή το πιο πρόσφατο βίντεο του Doug demuro με το Lincoln navigator είναι στα 600mb τα 1080, 1,3gb τα 1440 και 2,5 το 4K.
Εγώ δηλαδή ,που την τελευταία εβδομάδα έχω λιώσει να βλέπω στο YouTube βιντεάκια από ράλλυ Ακρόπολις, είμαι κατεστραμμένος 😀
Πάντως ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως δουλεύει αυτή η ιστορία με το neo.
Πήγα σήμερα στον Γερμανό και δήλωσαν άγνοια....μόνο μέσα από το app μου είπαν και καλά ξεμπερδεματα😵‍💫.
Και πως θα βάλω κάρτα σιμ στο κινητό??
Θα μου την στείλουν?
Ή πρέπει να κάνω το ήδη υπάρχον κινητό με την τρέχουσα σιμ neo?
Κάτι που φυσικά ούτε που το σκέφτομαι.
Ή θα πάω στην frog ή θα αγοράζω οπότε χρειάζομαι data σε ένα mobile ρουτερακι που έχω και θα είναι 4g.
Σιγά το 5g που έχω στο Λασίθι 👹
Εκτός και αν τα έχω καταλάβει όλα λάθος για το πρόγραμμα neo.

Αν κάποιος φίλος μπορεί να μου κάνει λιανά,τον τρόπο που λειτουργεί, θα του ήμουν ευγνώμων 😄

Αγοράζεις σιμ what’s up, κοσμοκαρτα νομίζω και frog και από την εφαρμογή το κάνεις neo. Ή παραγγέλνεις από την εφαρμογή νέα σιμ, νομίζω 3 ευρώ έχει και αφού παραλάβεις και την ενεργοποιήσεις το μετατρέπεις σε νέο από την εφαρμογή πάλι.

• Like
Reactions: mdvq
Λοιποοοοοοοον.....
Μάλλον έχω ευχαριστα νέα για τους παλιούς στην cosmote.
Έκανα σήμερα ανανέωση του συμβολαίου μου το οποίο πλέον έχει πάει στο θεό και αυτοί και καλά επειδή είμαι παιδί-κουμπί μου το δίνουν από 33 μονο 36 ευρώ.
Αυτό το έμαθα μέσω του app που έστελνε προσφορές .
Θα μου πείτε και γιατί δεν περίμενες μέχρι τον Γενάρη που έληγε??
Γιατί μου ορκίστηκαν ότι αν το κάνω τώρα και για δύο χρόνια η έξτρα σιμ που έχω παραμένει στα 5 ευρώ 👏
Το έκανα φυσικά και μένει να πάω από τα κεντρικά να το χιλιοτσεκαρω και αν μου είπανε παπατζες, να υπαναχώρησω σε 14 ημέρες.
Θα σας κρατώ ενήμερους.

• Like
Reactions: king2009 and leo06
Απλά σιγουρέψου ότι στα 5€ έχεις απεριόριστα.
Την ρώτησα ίσα με 10 φορές.
Το σιγουρέψε βάζοντας με σε αναμονή 2 φορές για το 100%.
Τι να πω.....θα πάω από Δευτέρα και στο φυσικό κατάστημα Καλλιθέας για διασταύρωση.

Πήγα και από το φυσικό κατάστημα της cosmote στην Καλλιθέα και μου είπαν τα ίδια πράγματα.
Μένετε στα 5 ευρώ το μήνα για την extra sim.
Μένει να μου έρθει ο πρώτος λογαριασμός ,ώστε να επιβεβαιωθεί 100%.

Φιλαράκια,βγήκε ένας λογαριασμός σήμερα που λογικά είναι με το καινούργιο συμβόλαιο γιατί έχει αυξημένη τιμή και όντως η έξτρα σιμ παραμένει στα 5 Euro.
Όποιος την χρειάζεται και έχει παλιό συμβόλαιο, ας το τσεκαρει.

Το θέμα είναι αν τα gb στην extrasim παραμένουν απεριόριστα και όχι κόφτη πχ στα 200 ή 300 τον μήνα.Γιατι τα έχουν μπερδέψει λίγο και επίσημα δεν γράφουν κάτι στους όρους χρήσης.

Sent from my iPhone 15 Pro using Tapatalk

Θαυμάστε την αλητεία σε όλη της την μεγαλοπρέπεια.😵‍💫
Πρόσφατο συμβόλαιο,με χιλιοτσεκαρισμενο και καλά,ότι για δύο χρόνια θα έχω απεριόριστα στην έξτρα σιμ.
Καμμία εμπιστοσύνη ,σε κανέναν.
Ήθελα να ήξερα τι θα μου πουν αύριο ,που θα πάω από κει για φασαρία.👹
Ιδού το σημερινό τους μύνημα

Attachments

• Screenshot_2024-10-03-14-33-34-139_com.google.android.apps.messaging.jpg
    Screenshot_2024-10-03-14-33-34-139_com.google.android.apps.messaging.jpg
    446.2 KB · Views: 34
Last edited: