Download δεδομενων vs vdsl

Κι όμως παίζει. Με ενημέρωσε πριν από λίγο καιρό ότι ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί.
Τάσο, δεν παίζει. Αν γινόταν κάτι τέτοιο στο myphone στο thread για το frog θα είχε σίγουρα αναφερθεί γιατί έχουν πάρα πολύ το συγκεκριμένο. Και τι εννοείς με το σταμάτησε να λειτουργεί?

Σήμερα που πήγα από την cosmote για να διαμαρτυρηθώ,μου είπαν κάτι πολύ απλό που , δυστυχώς για μένα,δεν το είχα σκεφτεί.
Η έξτρα σιμ ,είναι μια παροχή που ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στο συμβόλαιο,άρα μπορούν να αλλάξουν τους όρους ανά πάσα στιγμή .😵‍💫
Μοκο ο Μιχάλης 😄.
Κοφτην τώρα, του λέω ,να τελειώνω, κάτι που έγινε επί τόπου χωρίς μα και μου.
Βέβαια έτσι μπορώ (λέω εγώ τώρα) να την ξαναενεργοποιησω με 25ευρω για απεριόριστα και να την ξανακοψω οπότε γουστάρω.
Θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω.
Το neo είναι τόσο μπελαλιδικο να το ξαναρχίσεις όταν το σταματήσεις,που ούτε το σκέφτομαι.

• Like
Reactions: Σεραφείμ
Σήμερα που πήγα από την cosmote για να διαμαρτυρηθώ,μου είπαν κάτι πολύ απλό που , δυστυχώς για μένα,δεν το είχα σκεφτεί.
Η έξτρα σιμ ,είναι μια παροχή που ΔΕΝ συμπεριλαμβάνεται στο συμβόλαιο,άρα μπορούν να αλλάξουν τους όρους ανά πάσα στιγμή .😵‍💫
Μοκο ο Μιχάλης 😄.
Βέβαια έτσι μπορώ (λέω εγώ τώρα) να την ξαναενεργοποιησω με 25ευρω για απεριόριστα και να την ξανακοψω οπότε γουστάρω.
Το neo είναι τόσο μπελαλιδικο να το ξαναρχίσεις όταν το σταματήσεις,που ούτε το σκέφτομαι.
Κακώς μόκο ο Μιχάλης.Οταν έκανες τη σύνδεση,ανανεωση, δεν ξέρω τι, την έκανες με τη λογική ότι θα πάρεις την έξτρα σιμ σε συγκεκριμένη τιμη.Ειναι μια παροχή που δεν συμπεριλαμβάνεται στο συμβόλαιο αλλα είναι και ένα τυρακι για να κάνεις το συμβόλαιο.Εγω για παράδειγμα για δύο χρόνια έδινα 38,50 για το συμβόλαιο που δεν μου χρειαζόταν στο κινητό και ο μόνος λόγος που το είχα κάνει ήταν η έξτρα σιμ για να έχω ανθρώπινο ίντερνετ στο σπίτι με τη χρήση 5g modem αφού είχα μόνο adsl.Τωρα στην ανανέωση μου το έκαναν 23.90 το unilimited και έβαλε επιτέλους ftth η Vodafone στη γειτονιά μου οπότε δεν με καίει πλέον το ζήτημα.Αν το έκαναν αυτό πέρσι με την τιμή που πλήρωνα και την ανάγκη που είχα και ήμουν στη θέση σου,θα με είχαν ακούσει ένα χιλιόμετρο μακριά αν μου έλεγαν τέτοιες παπατζες στο κατάστημα.Η cosmote είναι απαράδεκτη,δεν το συζητάμε και κανονικά τέτοιες πρακτικές θα έπρεπε να συνοδεύονται από ομαδικές καταγγελίες καταναλωτων μπας και κάποια στιγμή το καρτέλ πονέσει λίγο.Ας είχε φροντίσει να έχει όλος ο κόσμος γρήγορο ίντερνετ στο σπίτι, ας είχαν ανθρώπινες τιμές και μετα ας έκαναν ότι ήθελαν.Στην τελική ας μπορούσαν να ξεχωρίσουν ποιοι έκαναν κατάχρηση και μοιράζονταν τις κάρτες ακόμα και με σκοπό το κέρδος σε σχέση με αυτούς που την έχουν πραγματικά ανάγκη όπως εγώ και να έπρατταν αναλόγως περιοτωσης.Σιγα το πραγμα.Δεν νομιζω ότι είναι πολύ δύσκολο να φανεί σε ποιο σημείο δουλεύει η κάρτα και αν κάποιοι χρήστες έχουν 4 οι οποίες δουλεύουν στα 4 σημεία του ορίζοντα.Δεν γίνεται να έχουν και την πίτα ολόκληρη,και το σκύλο χορτάτο και εμείς απλώς να υπομένουμε τις γελοίες πρακτικές τους.

Last edited:
Σε ποια χώρα ζείτε ; Ισχύει και θα ισχύει πάντα ο κανονας του στρατού: ένας κάνει την μαλακία και την πληρώνει όλος ο θάλαμος.
Σιγά μην κάτσουν να "τιμωρούν" τον καθένα επιλεκτικά. Και ξαναλέω και το πιστεύω:
Δεν τους ενδιαφέρει καμία ορθή πολιτική αν μπουκωσουν οι κεραίες και δεν έχει ο διπλανός καλή ταχύτητα. Τους ενδιαφέρει ότι βρήκαν αφορμή να βγάλουν χρήμα. Εταιρείες είναι, όχι φιλανθρωπικά ιδρύματα.

• Like
Reactions: Paris2018
Είναι όντως οικονομικό το θέμα αλλά δεν είναι από την άποψη που νομίζεις.

Πέρυσι τέτοια εποχή ήμουν στο τσακ να φύγω από την Cosmote και να γυρίσω στη VF, λόγω της κατάντιας του δικτύου της πρώτης.

Πλήρωνα σχεδόν 50€ το μήνα και έπαιρνα επιεικώς απαράδεκτο δίκτυο, αναγκαζόμουν να γυρίζω τα data στη δεύτερη SIM (VF) συχνά πυκνά για να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου.

Η κατάντια αυτή ήταν (μαθαίνω) λόγω της προσπάθειας της Cosmote να περιορίσει τη ζημιά που έκαναν στο δίκτυο αυτοί που έκαναν κατάχρηση της δεύτερης SIM, χρησιμοποιώντας την ουσιαστικά ως σταθερή σύνδεση στα σπίτια τους.

Τα τεχνικά μέτρα που είχε εφαρμόσει η cosmote είχαν φέρει ουσιαστικά πολύ κακό αποτέλεσμα, κάνοντας μεγαλύτερη ζημιά από καλό.

Η κατάσταση βελτιώθηκε σταδιακά σε βάθος χρόνου, και τώρα πια το δίκτυο είναι ξανά λειτουργικό.

Αν είχα χάσει την υπομονή μου (δηλαδή αν δεν είχα τη δεύτερη SIM της VF πρακτικά..) και έφευγα από το δίκτυο θα είχαν χάσει έναν πελάτη που τους φέρνει σχεδόν 50€ το μήνα, για να κρατήσουν πελάτες που τους φέρνουν 5€ το μήνα.

Αυτό δεν βγάζει οικονομικά νόημα, προφανώς.

Βρίσκω το μέτρο του να βάλουν την δεύτερη SIM στα 25€ το μήνα και να εφαρμόζουν fair use policy πολύ λογικό, για να προστατέψουν το δίκτυό τους πρωταρχικά.

Δεν είμαι σίγουρος ότι θα τους αποφέρει αυξημένα έσοδα, μιας και οι περισσότεροι απλά θα καταργήσουν την δεύτερη SIM και θα παίζουν με την πρώτη με hot spot.

Το ότι δεν υπάρχει καλή κάλυψη από το σταθερό δίκτυο είναι τραγικό εν έτη 2024, αλλά δεν φταίει σε τίποτα το ασύρματο δίκτυο και οι πελάτες του. Πρέπει να προστατευθούν.

• Like
Reactions: anderm
Γιατί, οι ίδιοι δεν έχουν και το σταθερό και το κινητό δίκτυο; Ας επενδύσουν όπως θεωρούν ορθά, αλλά να παρέχουν τις υπηρεσίες που υποτίθεται ότι παρέχουν. Όχι να λένα 5G και να δουλεύει με ταχύτητα ISDN (Χαλκιδική που ήμουν το καλοκαίρι).

• Like
Reactions: Paris2018
Είναι όντως οικονομικό το θέμα αλλά δεν είναι από την άποψη που νομίζεις.

Πέρυσι τέτοια εποχή ήμουν στο τσακ να φύγω από την Cosmote και να γυρίσω στη VF, λόγω της κατάντιας του δικτύου της πρώτης.

Πλήρωνα σχεδόν 50€ το μήνα και έπαιρνα επιεικώς απαράδεκτο δίκτυο, αναγκαζόμουν να γυρίζω τα data στη δεύτερη SIM (VF) συχνά πυκνά για να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου.

Η κατάντια αυτή ήταν (μαθαίνω) λόγω της προσπάθειας της Cosmote να περιορίσει τη ζημιά που έκαναν στο δίκτυο αυτοί που έκαναν κατάχρηση της δεύτερης SIM, χρησιμοποιώντας την ουσιαστικά ως σταθερή σύνδεση στα σπίτια τους.

Τα τεχνικά μέτρα που είχε εφαρμόσει η cosmote είχαν φέρει ουσιαστικά πολύ κακό αποτέλεσμα, κάνοντας μεγαλύτερη ζημιά από καλό.

Η κατάσταση βελτιώθηκε σταδιακά σε βάθος χρόνου, και τώρα πια το δίκτυο είναι ξανά λειτουργικό.

Αν είχα χάσει την υπομονή μου (δηλαδή αν δεν είχα τη δεύτερη SIM της VF πρακτικά..) και έφευγα από το δίκτυο θα είχαν χάσει έναν πελάτη που τους φέρνει σχεδόν 50€ το μήνα, για να κρατήσουν πελάτες που τους φέρνουν 5€ το μήνα.

Αυτό δεν βγάζει οικονομικά νόημα, προφανώς.

Βρίσκω το μέτρο του να βάλουν την δεύτερη SIM στα 25€ το μήνα και να εφαρμόζουν fair use policy πολύ λογικό, για να προστατέψουν το δίκτυό τους πρωταρχικά.

Δεν είμαι σίγουρος ότι θα τους αποφέρει αυξημένα έσοδα, μιας και οι περισσότεροι απλά θα καταργήσουν την δεύτερη SIM και θα παίζουν με την πρώτη με hot spot.

Το ότι δεν υπάρχει καλή κάλυψη από το σταθερό δίκτυο είναι τραγικό εν έτη 2024, αλλά δεν φταίει σε τίποτα το ασύρματο δίκτυο και οι πελάτες του. Πρέπει να προστατευθούν.
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ αλλά το abuse δεν το έκαναν οι χρήστες που είχαν adsl και βρήκαν τρόπο να αποκτήσουν γρήγορο ίντερνετ με μια καρτα.Αυτοι που είχαν ftth και τις έκοψαν για να έχουν 200 mbs με 3 ευρώ,η μοίραζαν τις καρτες σε 4 ανθρώπους έκαναν την οποια ζημιά.Επισης και η Κοσμοτε πούλησε έναν σκασμό 5g modem και οι ίδιοι οι πωλητές σε προέτρεπαν να κάνεις συνδυασμό χρήσης έξτρα σιμ με 5g modem.Εμενα όταν μου πούλησαν το gigamax ο ίδιος ο υπάλληλος της κοσμοτε με οδήγησε σε αυτήν τη λύση με σκοπό να πουλήσει το unlimited.Δεν ήταν μια υπηρεσία με μοναδικό σκοπό τη χρήση σε tablet κλπ ήταν μια υπηρεσία που τους βόλεψε και αυτούς και εμάς.Οσο για το ότι δεν υπάρχει καλό σταθερό δίκτυο ,σορι αλλά οι ίδιες εταιρίες είναι,πρέπει κάποια στιγμή και αυτοί να πληρώσουν τη συνέπεια της ανεπάρκειας τους και όχι μια ζωή να ρίχνουν το βάρος και το κόστος στον καταναλωτή.

Εν κατακλείδι, όποιος έχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ στο σπίτι του, ας κάνει μια κανονική σύνδεση κινητού με συμβόλαιο με unlimited data και τέλος.
Ειδικά οποιοι είναι ήδη πελάτες και με άλλες συνδέσεις στην οικογενεια, παίζουν καλές τιμές. Καλύτερες από τα προγράμματα με σκέτη data sim. Καμία σχέση με αυτά που αναγράφουν στα sites.
Ξαναλέω, όποιος έχει πραγματική ανάγκη , αναγκαστικά θα τα σκάσει.
To starlink θα είναι το επόμενο βήμα όταν καταργήσουν τα unlimited και στα συμβόλαια.

Τάσο δεν νομίζω να υπάρχει συμβόλαιο κάτω από 25 ευρώ ,που είναι η unlimited extra sim.
Αν έχεις κάτι υπόψη, γραψτο σε παρακαλώ.

Μοκο ο Μιχάλης 😄.
Αυτο ακριβώς μου είπαν κι εμένα. Η έξτρα sim δεν αναφέρεται στο συμβόλαιο. Εάν λοιπόν κάνεις αίτηση διακοπής, πληρώνεις και πέναλτυ.

Τότε γιατί αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι έχουμε στη διάθεση μας 2 μήνες να καταγγειλουμε την σύμβαση; Αφου οι extra sim έτσι και αλλιώς μπορούσαν να κοπούν άνα πάσα στιγμή χωρίς κόστος.

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ αλλά το abuse δεν το έκαναν οι χρήστες που είχαν adsl και βρήκαν τρόπο να αποκτήσουν γρήγορο ίντερνετ με μια καρτα.Αυτοι που είχαν ftth και τις έκοψαν για να έχουν 200 mbs με 3 ευρώ,η μοίραζαν τις καρτες σε 4 ανθρώπους έκαναν την οποια ζημιά.Επισης και η Κοσμοτε πούλησε έναν σκασμό 5g modem και οι ίδιοι οι πωλητές σε προέτρεπαν να κάνεις συνδυασμό χρήσης έξτρα σιμ με 5g modem.Εμενα όταν μου πούλησαν το gigamax ο ίδιος ο υπάλληλος της κοσμοτε με οδήγησε σε αυτήν τη λύση με σκοπό να πουλήσει το unlimited.Δεν ήταν μια υπηρεσία με μοναδικό σκοπό τη χρήση σε tablet κλπ ήταν μια υπηρεσία που τους βόλεψε και αυτούς και εμάς.Οσο για το ότι δεν υπάρχει καλό σταθερό δίκτυο ,σορι αλλά οι ίδιες εταιρίες είναι,πρέπει κάποια στιγμή και αυτοί να πληρώσουν τη συνέπεια της ανεπάρκειας τους και όχι μια ζωή να ρίχνουν το βάρος και το κόστος στον καταναλωτή.

Εγώ καταλαβαίνω απόλυτα πως είστε δυσαρεστημένοι με το εμπορικό κομμάτι του θέματος, που έχετε δίκιο. Προσφερόταν μια υπηρεσία καλώς ή κακώς η οποία διακόπτεται, ή πιο ορθά αλλάζουν οι εμπορικοί όροι διάθεσης της. Για εμένα κακώς κάκκιστα επιτράπηκε σε πρώτο χρόνο αυτή η χρήση, εφόσον είναι γνωστό τοις πάσι, πως εάν δοθεί κάτι καλή τη πίστει, θα βρεθούν αυτοί που θα κάνουν abuse μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Το προϊόν του wireless access δεν έχει τυχαία περιορισμό στα 15Mbit μετά από κάποια GB χρήσης.

Και εξηγούμαι ευθύς αμέσως. Τα παρακάτω εν τω μεταξύ δεν αφορούν ένα πάροχο ή την Ελλάδα, αλλά καθολικά την υπηρεσία κινητής όπου αυτή προσφέρεται.

Ο τρόπος που αναπτύσσεται το δίκτυο κινητής πολύ απλοποιημένα είναι ο εξής. Με βάση τη πυκνότητα πληθυσμού, κάθε cell εξυπηρετεί ένα συγκεκριμένο αριθμό συνδρομητών σχεδιασμένο για απόδοση υπηρεσίας που καθορίζει ο κάθε πάροχος στα αποδεκτά του όρια των KPI. Σε ένα πυκνό αστικό κέντρο όπως η Αθήνα, μπορεί να υπάρχει ένα cell με πολλαπλά sector και massive MIMO υλοποιημένο ανά 250 μέτρα και throughput 5Gbit, στην επαρχία, σε μια αγροτική περιοχή, μπορεί να υπάρχει ένα cell ανά 4/10 ή και περισσότερα Km με δύο μπάντες εκπομπής και ασυρματικό backhaul που να δίνει 200Mbit ανά sector ή και συνολικά με μια omni. Το να αυξηθεί το capacity ενός σταθμού δε πέραν του κόστους, ειδικά στις περιαστικές περιοχές απαιτεί διαφορετικό σχεδιασμό δικτύου συνήθως εφόσον εάν ανοίξουν και άλλες μπάντες, μοιράζεται το EIRP (power budget του σταθμού) στις επιπλέον μπάντες με αποτέλεσμα να μειώνεται η εμβέλεια κάλυψης και να απαιτείται και πύκνωση δικτύου μεταξύ άλλων.

Εάν σε μια περιαστική περιοχή, στα 5 τετραγωνικά χλμ που καλύπτει ένα cell βασικής διαμόρφωσης αποφασίσουν 20 άτομα να εκμεταλευτούν τις extra sim για χρήση σταθερής, ο σταθμός έχει γίνει μη λειτουργικός. Η μέση χρήση μιας σταθερής σύνδεσης είναι υπερπολλαπλάσια έναντι της κινητής, που για τη cosmote είναι 52GB/χρόνο/συνδρομητή κινητής για το rolling 12μηνο. Και θα πάω εγώ την επόμενη που θα τύχει να είμαι σε ταξίδι/βόλτα/εργασία να χρησιμοποιήσω το δίκτυο το οποίο εάν δεν είναι μη λειτουργικό, σίγουρα θα είναι εξαιρετικά αργό.

Οπότε, για το δίκτυο κινητής, να χρησιμοποιείται ως αντικατάσταση του δικτύου σταθερής, είναι ο ορισμός του abuse.
Το δίκτυο σταθερής, όπου είναι αργό, αντικαθίσταται με νεότερες τεχνολογίες σταθερής και όχι με τη κινητή, εκτός από περιπτώσεις που δεν είναι καθόλου διαθέσιμη η σταθερή και το κόστος της υλοποίησης εξαιρετικά μεγάλο. Αυτό, με τους φυσικούς περιορισμούς που υπάρχουν στη κινητή, δεν θα αλλάξει ούτε τώρα ούτε στο μέλλον.

@petros_ksp
Αυτό δεν το πολυέχω καταλάβει.
Μάλλον, υποθέτω, για να μπορούν μετά το δίμηνο να σε χρεώνουν το 5ευρω, κανονικά και αδιαλείπτως!!

Τότε γιατί αναφέρεται στην ανακοίνωση ότι έχουμε στη διάθεση μας 2 μήνες να καταγγειλουμε την σύμβαση; Αφου οι extra sim έτσι και αλλιώς μπορούσαν να κοπούν άνα πάσα στιγμή χωρίς κόστος.
Δεν αναφέρεται διακοπή σύμβασης, αλλά διακοπή της υπηρεσίας internet4sharing.

ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI AΠO 17/11/2024 ΘA EΦAPMOΣTOYN METABOΛEΣ ΣTHN YΠHPEΣIA INTERNET 4 SHARING. EIΔIKOTEPA, H XPEΩΣH THΣ YΠHPEΣIAΣ ΘA ΔIAMOPΦΩΘEI ΣTA 5,04€ ME Φ.Π.A./MHNA KAI H ΠOΛITIKH OPΘHΣ XPHΣHΣ ΣTA 40GB/MHNA. ΓIA THN ΠOΛITIKH OPΘHΣ XPHΣHΣ ΔEITE ΠEPIΣΣOTEPA EΔΩ https://bit.ly/internet4sharing_pox MΠOPEITE NA ΔIAKOΨETE ATEΛΩΣ THN YΠHPEΣIA INTERNET 4 SHARING OΠOTEΔHΠOTE. ΓIA ΔIAKOΠH THΣ YΠHPEΣIAΣ ME SMS, ΣTEIΛTE TO ΓPAMMA X ΣTO 1235 MEXPI 15/10/2024

Δεν αναφέρεται διακοπή σύμβασης, αλλά διακοπή της υπηρεσίας internet4sharing.

ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI AΠO 17/11/2024 ΘA EΦAPMOΣTOYN METABOΛEΣ ΣTHN YΠHPEΣIA INTERNET 4 SHARING. EIΔIKOTEPA, H XPEΩΣH THΣ YΠHPEΣIAΣ ΘA ΔIAMOPΦΩΘEI ΣTA 5,04€ ME Φ.Π.A./MHNA KAI H ΠOΛITIKH OPΘHΣ XPHΣHΣ ΣTA 40GB/MHNA. ΓIA THN ΠOΛITIKH OPΘHΣ XPHΣHΣ ΔEITE ΠEPIΣΣOTEPA EΔΩ https://bit.ly/internet4sharing_pox MΠOPEITE NA ΔIAKOΨETE ATEΛΩΣ THN YΠHPEΣIA INTERNET 4 SHARING OΠOTEΔHΠOTE. ΓIA ΔIAKOΠH THΣ YΠHPEΣIAΣ ME SMS, ΣTEIΛTE TO ΓPAMMA X ΣTO 1235 MEXPI 15/10/2024
Από την ανακοίνωση που έβγαλαν εννοούσα.

Σωστά η καταγγελία σύμβασης ήταν στην ανακοίνωση της κόσμοτε. Δικό μου λάθος.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 21/11/24 Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΣ EXTRA SIM BASIC ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ EXTRA SIM STANDARD ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ EXTRA SIM ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ 40GB ΑΝΑ ΜΗΝΙΑΙΟ ΚΥΚΛΟ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΑΓΙΟ ΤΗΣ. Η ΚΥΡΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΦΩΝΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ GB ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ. ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΖΗΜΙΩΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΥΟ (2) ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ https://www.cosmote.gr/extrasiminfo. Μήπως το internet for sharing είναι άλλη υπηρεσία;Γιατί για έξτρα σιμ το λέει ξεκάθαρα εντός δύο μηνών μετά την 21η Νοεμβρίου.Πως όμως θα διακόψεις ατελώς κάτι που είναι αορίστου έτσι και αλλιώς και πάντα η διακοπή του προφανώς ήταν και είναι ατελώς αφού είναι αορίστου;Αρα το ατελώς αναφέρεται στο βασικό συμβολαιο το gigamax unlimited.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 21/11/24 Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΣ EXTRA SIM BASIC ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ EXTRA SIM STANDARD ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ EXTRA SIM ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ 40GB ΑΝΑ ΜΗΝΙΑΙΟ ΚΥΚΛΟ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΠΑΓΙΟ ΤΗΣ. Η ΚΥΡΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΦΩΝΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ GB ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ. ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΖΗΜΙΩΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΥΟ (2) ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ https://www.cosmote.gr/extrasiminfo. Μήπως το internet for sharing είναι άλλη υπηρεσία;Γιατί για έξτρα σιμ το λέει ξεκάθαρα εντός δύο μηνών μετά την 21η Νοεμβρίου.Πως όμως θα διακόψεις ατελώς κάτι που είναι αορίστου έτσι και αλλιώς και πάντα η διακοπή του προφανώς ήταν και είναι ατελώς αφού είναι αορίστου;Αρα το ατελώς αναφέρεται στο βασικό συμβολαιο το gigamax unlimited.
Το μήνυμα του Σεραφείμ είναι από Vodafone, όχι από COSMOTE

Παιδιά τώρα τι ψάχνετε να βρείτε; Λέτε να μην τα έχουν τριπλοτσεκάρει τα νομικά τμήματα αυτών των εταιρειών; Η ουσία είναι ξεχάστε τα τρίευρα , χωνέψτε το όσο πιο γρήγορα γίνεται, και κάντε τα κουμάντα σας είτε για καλύτερες τιμές για κανονική σύνδεση είτε για έξτρα sim.

• Like
Reactions: mdvq