Μήπως αφορά νέους συνδρομητές? Αφού σου είχαν πει απεριόριστα, μπορείς να κάνεις καταγγελία της σύμβασης αν εφαρμόσουν όριο. Στο συμβόλαιο αναφέρεται ότι έχεις απεριόριστα στην extra?@ zerokill
Διάβασε φίλε μου το μύνημα, για να καταλάβεις με τι ξεφτίλες έχουμε μπλέξει.
Μα μου το έγραψαν κιόλας.Μήπως αφορά νέους συνδρομητές? Αφού σου είχαν πει απεριόριστα, μπορείς να κάνεις καταγγελία της σύμβασης αν εφαρμόσουν όριο. Στο συμβόλαιο αναφέρεται ότι έχεις απεριόριστα στην extra?
Ανδρέα το ίδιο δεν θα συνεχίσει να συμβαίνει αν αποφασίσουν τα ίδια τα ξενοδοχεία και τα σπίτια να πληρώσουν τα 25 ευρώ πάγιο της extra sim; Πάλι δεν θα μπουκώνει το σύμπαν;Αφήνοντας τα εμπορικά απ'έξω, νομίζω πως το έχουμε συζητήσει και στο παρελθόν πως η κινητή δεν μπορεί να αντικαταστήσει τις μεγάλες ταχύτητες σταθερής, δεν είναι ο σκοπός των σημερινών υλοποιήσεων αυτός ούτε και θα μεταβληθεί στο μέλλον.
Εάν δείτε τα προιόντα που διατίθενται υπό το wireless access σταθερής, σε όλους τους παρόχους είναι της μορφής XXX GB full speed και τα υπόλοιπα με ένα cap 10-15Mbit, πράγμα που κάνουν και οι εδώ πάροχοι. Αυτό συμβαίνει επειδή το φάσμα της κινητής είναι κοινόχρηστο και μοιράζεται κάθε φορά μεταξύ των χρηστών του κάθε sector μιας κυψέλης. Σίγουρα πρόκειται για βολική λύση και εξαιρετική φθηνή επίσης, προφανώς ξεβολεύει, ωστόσο για όλα τα δίκτυα ανεξαρτήτως, προέχει η εμπειρία χρήσης στο κινητό.
Για εμένα το αδιανόητο είναι να πρέπει να μπαίνουν hard limits σε όλες τις συνδέσεις κινητής, συμπεριελαμβανομένων εκείνων που πληρώνουν μεγάλα πάγια για απεριόριστα, επειδή ορισμένοι αποφάσισαν να περνάνε 2TB τον μήνα από το δίκτυο, ή να είμαστε το καλοκαίρι διακοπές σε δημοφιλείς προορισμούς και να σέρνεται το σύμπαν από τα σπίτια και τα ξενοδοχεία με τις extra sim πάνω από τη κινητή.
Στο άλλο θέμα που έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ και η Vodafone , γράφω ότι είναι ξεκάθαρα καρτέλ.
Και να σας πω κάτι; ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.
Ανδρέα το ίδιο δεν θα συνεχίσει να συμβαίνει αν αποφασίσουν τα ίδια τα ξενοδοχεία και τα σπίτια να πληρώσουν τα 25 ευρώ πάγιο της extra sim; Πάλι δεν θα μπουκωμειντο σύμπαν;
Άρα , για μένα είναι ξεκάθαρη αρπαχτη, να βγάλουν λεφτά ΟΛΟΙ τους από την ανάγκη του κόσμου.
Ναι λ, παρόλο την μεγαλη διαφήμιση με διθυραμβους για οπτικές ίνες κλπ υπάρχουν ακόμα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ που είναι αστεία η ταχύτητα του καλωδίου και η εναλλακτική είναι το 4G. Και δεν μιλάω για την κορυφή του Ολύμπου. Μιλάω για 5 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο.
Μακάρι να τα κόψουν όλοι και να πάρουν starlink . Αλλά αν είχαμε τέτοια αποφασιστικότητα σαν λαός θα είχαμε καταφέρει κι άλλα πράγματα.
Εδώ 20 μέτρα από ΑΚ του ΟΤΕ δίνει μέχρι 50, η Vodafone δεν δίνει καν διαθεσιμότητα ενώ για nova πρέπει να τους καλέσω για να μου πουν αν δίνουνΣτο άλλο θέμα που έκανε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ και η Vodafone , γράφω ότι είναι ξεκάθαρα καρτέλ.
Και να σας πω κάτι; ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.
Ανδρέα το ίδιο δεν θα συνεχίσει να συμβαίνει αν αποφασίσουν τα ίδια τα ξενοδοχεία και τα σπίτια να πληρώσουν τα 25 ευρώ πάγιο της extra sim; Πάλι δεν θα μπουκώνει το σύμπαν;
Άρα , για μένα είναι ξεκάθαρη αρπαχτη, να βγάλουν λεφτά ΟΛΟΙ τους από την ανάγκη του κόσμου.
Ναι , παρόλο την μεγαλη διαφήμιση με διθυραμβους για οπτικές ίνες κλπ υπάρχουν ακόμα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ που είναι αστεία η ταχύτητα του καλωδίου και η εναλλακτική είναι το 4G. Και δεν μιλάω για την κορυφή του Ολύμπου. Μιλάω για 5 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο.
Μακάρι να τα κόψουν όλοι και να πάρουν starlink . Αλλά αν είχαμε τέτοια αποφασιστικότητα σαν λαός θα είχαμε καταφέρει κι άλλα πράγματα.
Φυσικά το έχουμε δει το βίντεο. Τι να το κάνουμε; Τα ζούμε στο πετσί μας. Αν υπήρχε τρόπος, δεν θα μετανάστευε τόσες χιλιάδες κόσμος .....Όπως μου είπε πριν 10 χρόνια ο φίλος μου που έφυγε οικογενειακώς Αυστραλία και σώθηκε: αφού δεν αλλάζει η χώρα, αλλάζω εγώ...... και να δούμε πως θα ξεφύγουμε από όλο αυτό χωρίς να φύγουμε εξωτερικό.
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε μου τι ακριβώς εννοείς? Είχες αγοράσει κάρτα από frog με απεριόριστα data για ένα χρόνο με 144 ευρώ και ξαφνικά στα έκοψαν και η κάρτα δεν δουλεύει πλέον?Και για να δείτε πόσο ενορχηστρωμένη κίνηση είναι, κόψανε και το απεριόριστο με 144 ευρώ από την frog και στο mobile router που έχω με κάρτα μόνο για data, παπαλα και εκεί τα απεριόριστα.
Να μας τα πάρουν από όλες τις μπάντες θέλουν.
Ο κουμπάρος πήρε την frog για το εξοχικό πριν κάποιους μήνες από το κατάστημα της Αθήνας,, προπλήρωσε ως γνωστόν 10 ευρώ τον μήνα για έναν χρόνο (120 ευρώ) και την ΕΚΟΨΑΝ πριν λήξει η χρονιά !!Μακάρι να είναι όλως τα λες.
Πρακτικά με την frog την πάτησα ,γιατί όταν πήγα εκεί, είχε την προσφορά των 144ευρω , αλλά πίστεψα την cosmote και δεν την πήρα
Σήμερα που πήρα ,την κόψανε.
Δεν παίζει κάτι τέτοιο, αν την είχε αγοράσει με απεριόριστα για ένα χρόνο δεν μπορεί να την έκοψαν πριν περάσει ο ένας χρόνος.Ο κουμπάρος πήρε την frog για το εξοχικό πριν κάποιους μήνες από το κατάστημα της Αθήνας,, προπλήρωσε ως γνωστόν 10 ευρώ τον μήνα για έναν χρόνο (120 ευρώ) και την ΕΚΟΨΑΝ πριν λήξει η χρονιά !!
Μάλλον θα βάλει starlink βαρέθηκε τα "παιχνίδια" και το shaping με τους έλληνες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.