Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του
δοκιμασα και με μικρα γραμματα και με το password κενο αλλα τιποτα
αυτο που βρηκα για τουσ υποτιτλουσ ειναι το παρακατω...
Οι οδηγίες που παραθέτεις είναι από άλλο ελληνικό forum, το οποίο υπερεκτιμώ γιατί από εκεί έμαθα τα περισσότερα από όσα γνωρίζω για τους dreambox εδώ και πολύ καιρό...
Εάν ήσουν πιο προσεκτικός θα διάβαζες εκεί ότι αυτό γίνεται μόνο σε enigma1 και δεν θα ταλαιπωρούσες ασκόπως τον εαυτό σου. Επίσης, αν ήσουν πιο προσεκτικός (και δε βιαζόσουν να πετύχεις ένα και συγκεκριμένο πράγμα όπως φαίνεται από τα υπόλοιπα posts σου) θα έβρισκες πιθανή λύση για όλα σου τα προβλήματα...
Πέρα όμως από αυτό, εάν μου επιτρέπει ο moderator μια παρατήρηση, μιας και το βλέπω συχνά τελευταία, όχι μόνο σε αυτό το forum...
Βρε παιδιά, πως είναι δυνατόν να ζητάτε να γίνει ανοικτά μία συζήτηση γύρω από ξεκλειδώματα, "φώτα", "λαμπατέρ" και δεν ξέρω 'γω τι άλλο; Δεν καταλαβαίνετε ότι είναι αδύνατον να γίνει αυτό δημόσια; Πως ζητάτε από ένα forum να ριψοκινδυνεύσει την αξιοπιστία του αλλά και το κύρος του;
Τέλος πάντων, "κοντά στο νου και η γνώση" που λέμε. Πρόκειται για ένα linuxάτο μηχάνημα, προσπαθήστε να μάθετε τουλάχιστον τα βασικά γι'αυτό και τότε θα δείτε ότι οι μισές (τουλάχιστον) από τις απορίες γι'αυτό που ζητάτε θα λυθούν από μόνες τους.
Στην τελική, υπάρχουν και τα pms. Αφού μπαίνετε στον κόπο να ζητήσετε "έτοιμη τροφή" ζητήστε το διακριτικά και μακρυά από τα δημόσια βλέμματα. Και όποιος νομίζει ας σας απαντήσει. Έτσι γλιτώνετε και τους υπόλοιπους από το να γράφουν posts σαν αυτό που διαβάζετε τώρα και να φαινόμαστε κακοί επειδή αρνούμαστε το... αυτονόητο: να γράψουμε δημόσια το πως θα γίνει μια παρανομία!
ΥΓ1. Με τα παραπάνω δεν εννοώ ότι εγώ, ο dimfil, είμαι "αθώα περιστερά", ότι ποτέ δεν το προσπάθησα ή δεν το κατάφερα. Απλά δηλώνω ότι οι γνώσεις αυτές δεν είναι δυνατόν να κινούνται με τόσο δημόσιο τρόπο και με το να παρουσιάζονται έτοιμες τέτοιου είδους λύσεις χάνεται το κύρος του forum.
ΥΓ2. Συγνώμη για το offtopic. Αφήνω στη διακριτική ευχέρεια του moderator να το διαγράψει εάν επιθυμεί.