Όλα ΟΚ εδώ...Ξαφνικα απο σημερα το πρωι εχασα την 11823 στους hot (novacinema1, novaspots1, jetx κτλ) τα υπολοιπα οκ, δοκιμασα να την ξανακατεβασω αλλα τιποτα, εσεις ειστε οκ??
Ξαφνικα απο σημερα το πρωι εχασα την 11823 στους hot (novacinema1, novaspots1, jetx κτλ) τα υπολοιπα οκ, δοκιμασα να την ξανακατεβασω αλλα τιποτα, εσεις ειστε οκ??
Ο Εκι ....σκοραρει!!!!:award: Εσβησα τα constant.cw και ολα οκ!!!!:Banane0::Banane0::Banane0::marchmellow:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩarty:
εχω προβλημα με σπασιματα στην εικονα σε ορισμενες συχνοτητες του sky uk..πχ στην συχνοτητα του skysports 1 hd.."σπαει" συνεχεια η εικονα..snr 41%.ber 0. τι μπορει να φταει? αλλες συχνοτητες παιζουν μια χαρα.
Παίδες η συζήτηση κομμένη.
Να αγοράσετε συνδρομητικές κάρτες για να μην έχετε σπασίματα.
Ερώτηση κρίσεως: 2 δέκτες DM800 απλά διαφορετικής version από ότι έχω καταλάβει ο ένας έχει DVI καλώδιο με άσπρο χρώμα εκεί που είναι τα πινάκια στο καλώδιο και ο άλλος μαύρο.
Όταν βάζω στον δέκτη με το μαύρο καλώδιο το καλώδιο με το άσπρο στην ίδια θύρα που ήταν ο άλλος δέκτης δεν δείχνει τίποτα. Ότι και αν δοκίμασα δεν έπαιξε.
Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ?
Μήπως θα μπορούσες να ανεβάσεις φωτογραφίες με τα δύο καλώδια;anyone ?
Ο Εκι ....σκοραρει!!!!:award: Εσβησα τα constant.cw και ολα οκ!!!!:Banane0::Banane0::Banane0::marchmellow:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩarty:
Μήπως θα μπορούσες να ανεβάσεις φωτογραφίες με τα δύο καλώδια;
Δε μπόρεσα να καταλάβω ακριβώς ποια είναι η διαφορά τους...
Επίσης, τι ακριβώς κάνεις με τα καλώδιο; Το αφήνεις συνδεμένο στην TV αλλά αλλάζεις dream;
Εάν έχεις δύο hdmi στην TV σου, δοκίμασε να δεις εάν δουλεύουν τα δύο καλώδια ξεχωριστά στις δύο θύρες. Με όποιο συνδυασμό dream θες.Επαναλαμβάνω, η πλευρά του καλωδίου DVI που πάει στον δέκτη έχει χρώμα ανάμεσα στα πινάκια. Το δικό μου είναι άσπρο. Απλά αλλάζω δέκτη και βάζω τον άλλο και δεν δείχνει τίποτα ενώ ο άλλος με το μαύρο αντίστοιχο καλώδιο παίζει. :BDGBGDB55:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.