Dreambox 800 HD

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Ξαφνικα απο σημερα το πρωι εχασα την 11823 στους hot (novacinema1, novaspots1, jetx κτλ) τα υπολοιπα οκ, δοκιμασα να την ξανακατεβασω αλλα τιποτα, εσεις ειστε οκ??

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Ξαφνικα απο σημερα το πρωι εχασα την 11823 στους hot (novacinema1, novaspots1, jetx κτλ) τα υπολοιπα οκ, δοκιμασα να την ξανακατεβασω αλλα τιποτα, εσεις ειστε οκ??
Όλα ΟΚ εδώ...
Με Gemini και Nabilo 0.8...

οταν λες την εχασες?δεν τα ανοιγει?η χαθηκε το σημα?σβησε το constant.cw απο τα keys

εχω προβλημα με σπασιματα στην εικονα σε ορισμενες συχνοτητες του sky uk..πχ στην συχνοτητα του skysports 1 hd.."σπαει" συνεχεια η εικονα..snr 41%.ber 0. τι μπορει να φταει? αλλες συχνοτητες παιζουν μια χαρα.

Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται, ηταν ολα οκ με nab 08, περναω το νεο newnigma και παπαλα, ξαναμπουταρω στο 08 και τζιφος....

Ο Εκι ....σκοραρει!!!!:award: Εσβησα τα constant.cw και ολα οκ!!!!:Banane0::Banane0::Banane0::marchmellow:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:party:

Ο Εκι ....σκοραρει!!!!:award: Εσβησα τα constant.cw και ολα οκ!!!!:Banane0::Banane0::Banane0::marchmellow:

την ειχα πατησει κ εγω και παιδευομουν πολυ καιρο αλλα ευτυχως το βρηκα..-bye-

Dimfil ειχες δικιο για το web intfc και τα κοληματα, μολις περασα την 08 ολα οκ-bye-

Εκι, οχι τιποτα αλλο, αλλα εχει αγωνα αυριο!!

Ερώτηση κρίσεως: 2 δέκτες DM800 απλά διαφορετικής version από ότι έχω καταλάβει ο ένας έχει DVI καλώδιο με άσπρο χρώμα εκεί που είναι τα πινάκια στο καλώδιο και ο άλλος μαύρο.

Όταν βάζω στον δέκτη με το μαύρο καλώδιο το καλώδιο με το άσπρο στην ίδια θύρα που ήταν ο άλλος δέκτης δεν δείχνει τίποτα. Ότι και αν δοκίμασα δεν έπαιξε.

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ?

εχω προβλημα με σπασιματα στην εικονα σε ορισμενες συχνοτητες του sky uk..πχ στην συχνοτητα του skysports 1 hd.."σπαει" συνεχεια η εικονα..snr 41%.ber 0. τι μπορει να φταει? αλλες συχνοτητες παιζουν μια χαρα.

Και σε μένα το ίδιο συμβαίνει με nabilo 0.7 και experimental image στην flash.
Φιλικά
Γιάννης

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Παίδες η συζήτηση κομμένη.
Να αγοράσετε συνδρομητικές κάρτες για να μην έχετε σπασίματα.

Re: Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Παίδες η συζήτηση κομμένη.
Να αγοράσετε συνδρομητικές κάρτες για να μην έχετε σπασίματα.

τα κολληματα που αναφερω δεν εχουν να κανουν με το αν ειναι νομιμο η οχι.αυτο που ρωταω ειναι πως μπορω να βελτιοσωσω αυτο το προβλημα.γιατι φανταζομαι ειναι θεμα ληψης.

Ερώτηση κρίσεως: 2 δέκτες DM800 απλά διαφορετικής version από ότι έχω καταλάβει ο ένας έχει DVI καλώδιο με άσπρο χρώμα εκεί που είναι τα πινάκια στο καλώδιο και ο άλλος μαύρο.

Όταν βάζω στον δέκτη με το μαύρο καλώδιο το καλώδιο με το άσπρο στην ίδια θύρα που ήταν ο άλλος δέκτης δεν δείχνει τίποτα. Ότι και αν δοκίμασα δεν έπαιξε.

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ?

anyone ?

Μήπως θα μπορούσες να ανεβάσεις φωτογραφίες με τα δύο καλώδια;
Δε μπόρεσα να καταλάβω ακριβώς ποια είναι η διαφορά τους...
Επίσης, τι ακριβώς κάνεις με τα καλώδιο; Το αφήνεις συνδεμένο στην TV αλλά αλλάζεις dream;

+1 και απο μενα και στους δυο σας.
να'σαστε καλα..-bye-

Re: Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Μήπως θα μπορούσες να ανεβάσεις φωτογραφίες με τα δύο καλώδια;
Δε μπόρεσα να καταλάβω ακριβώς ποια είναι η διαφορά τους...
Επίσης, τι ακριβώς κάνεις με τα καλώδιο; Το αφήνεις συνδεμένο στην TV αλλά αλλάζεις dream;

Επαναλαμβάνω, η πλευρά του καλωδίου DVI που πάει στον δέκτη έχει χρώμα ανάμεσα στα πινάκια. Το δικό μου είναι άσπρο. Απλά αλλάζω δέκτη και βάζω τον άλλο και δεν δείχνει τίποτα ενώ ο άλλος με το μαύρο αντίστοιχο καλώδιο παίζει. :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Επαναλαμβάνω, η πλευρά του καλωδίου DVI που πάει στον δέκτη έχει χρώμα ανάμεσα στα πινάκια. Το δικό μου είναι άσπρο. Απλά αλλάζω δέκτη και βάζω τον άλλο και δεν δείχνει τίποτα ενώ ο άλλος με το μαύρο αντίστοιχο καλώδιο παίζει. :BDGBGDB55:
Εάν έχεις δύο hdmi στην TV σου, δοκίμασε να δεις εάν δουλεύουν τα δύο καλώδια ξεχωριστά στις δύο θύρες. Με όποιο συνδυασμό dream θες.
Όταν αλλάζεις "εν ψυχρώ" πηγές πάνω στην ίδια hdmi δεν ξέρω πόσο καλά χειρίζεται ο dream την ψηφιακή επικοινωνία με την TV.
Εάν έχεις μία hdmi, δοκίμασε να αλλάξεις πηγή εισόδου (πχ scart), άλλαξε dream και μετά να επιστρέψεις στην hdmi.

Οι δέκτες ηταν και οι 2 από reboot όπως επίσης και η TV και τις 2 φορές.

Σιγουρεψου οτι κουμπωνει καλα το DVI, πατησε το με λιγη δυναμη εν αναγκη-καμια φορα δεν κουμπωνει καλα, ειναι θεμα 0,5 mm