Λογικά δε θα έχει σχέση ο δέκτης με αυτό.palikaria o dektis einai korifi!
me piato 1.2 k kapoia pou eprepe na ta piano me 1.50 k pano ego ta piano kanonikotata!
exo minei ekpliktos!!
paidia thor,siriusamos kai nilesat stin salonika me 1.2 oi diskoles den pianonte!Λογικά δε θα έχει σχέση ο δέκτης με αυτό.
Πολύ ενδιαφέρουσα η πληροφορία!Απλά για ενημέρωση ...έλυσα επιτέλους το πρόβλημα του πολύ χαμηλού SNR στα dvb-s2 καναλια με την αλλαγη LNB! Εχοντας παραβολικό πιάτο έχω λίγες επιλογές LNB αλλά ο gabkon που ειχε το ίδιο πρόβλημα μου σφύριξε για το νεο inverto 0.2 -0.3 hdtv ready...Οσο κι αν το hdtv ready ακούγεται σαν απλό διαφημιστικό κόλπο, εν τούτοις είδα πολύ σημαντική βελτίωση του SNR σε όλα τα dvb-s2 καναλια που ειχαν και το πρόβλημα! Αυτό δεν σημαίνει ότι το lnb είναι καλύτερο σε όλα απο το invacom 0.3 που είχα, απλά σημαίνει ότι το τιούνερ dvb-s2 του δεκτη ειναι λίγο επιλεκτικό στα lnb και για καποιο λόγο το συγκεκριμένο πάτησε πολύ καλύτερα!
Θα σου απαντήσω το απόγευμα αφού δοκιμάσω το scart -> component.Δεν ειμαι σιγουρος οτι ο dm800 υποστηριζει component out (ειναι το "μικρο" μοντελο)...
Μηπως μπορεις να το δοκιμασεις να μου πεις αν παιζει για να μην τρεχω τσαμπα ?
Γινεται και παιζει κανονικα...'ετσι εχω συνδεσει ενα DVD Recorder που έχω....εικόνα ταυτόχρονα και στα δυοταυτοχρονα απο scart και dvi δεν γινεται να εχουμε εικονα ε??
Γινεται και παιζει κανονικα...'ετσι εχω συνδεσει ενα DVD Recorder που έχω....εικόνα ταυτόχρονα και στα δυο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.