Dreambox 800 HD

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Βρε Νίκο, μήπως έχεις και παράκεντρα τις 28 μοίρες? :flipout:

Να σκεφτείς Αλέξανδρε ότι βολεύτηκα με ότι βρήκα στην πολυκατοικία. Ειναι κεντρική εγκατάσταση και το μόνο που έκανα ήταν να συνδεθώ στην πρίζα. (Σημειώνω πάντως το γεγονώς του καμένου διανεμητή που δεν με άφηνε να δω τίποτα , όπως και σε άλλα τόσα διαμερίσματα που δεν το ξέρουν)

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Παιδια οποιος μπορει ας πει και σε μας τους αρχαριους πως περναμε το patch secondstage!
-bye-

Με την ίδια ακριβώς διαδικασία που περνάμε τα ιματζ στην φλας, μόνο που αυτό ειναι πολύ μικρό και περνιέται σε 1-2 δευτερόλεπτα (χωρίς να επηρρεασει το ιματζ στην φλας). Ειναι αρχειο κατάληξης .nfi κι αυτό
Τωρα για μελλοντική ενσωμάτωση δεν ξέρω, δεν εξηγούν και τιποτε γι αυτά τα πραγματα

δηλαδη εγω π εχω nabilo 0.3 μπορω να βαλω το update αυτο?

Νομίζω πως τα περισσότερα ιματζ έχουν καπου την επιλογή software update, υποθέτω και το Nabilo, αφού ειναι ένα απο τα δημοφιλέστερα

Νομίζω πως τα περισσότερα ιματζ έχουν καπου την επιλογή software update, υποθέτω και το Nabilo, αφού ειναι ένα απο τα δημοφιλέστερα
Στο nabilo δεν λειτουργει το software update οπότε η μόνη λύση είναι να το περάσεις manual σαν να περνάς Image στην flash....χωρίς να επηρεάζεται το image στην flash

Στο nabilo δεν λειτουργει το software update οπότε η μόνη λύση είναι να το περάσεις manual σαν να περνάς Image στην flash....χωρίς να επηρεάζεται το image στην flash

Γιαννη δεν ειναι το ιδιο το software update με το second stage 62 update, που έτσι κι αλλιώς σε όλα τα ιματζ το περνάς...σαν να περνάς ιματζ. Κι εγω ετσι νόμιζα στην αρχή (καποιος το διέδωσε αυτό) αλλά τελικά δεν έχουν καμία σχέση, το second stage 62 update αφορά μόνο αλλαγη bootloader δευτερου επιπέδου ενω το software update κανει υποτιθεται διάφορες βελτιώσεις (μερικές μου τις ανέφερε στην διάρκεια του update που έκανα που όπως ειπα κρατησε 25 λεπτά περίπου και εκανε 84 αλλαγες σε μενα, αφού ειχα και καιρό να το ξανακάνω! Επισης σε 3-4 περιπτωσεις μου ζητησε και αν θελω να κρατησω τα υπάρχοντα σεττινγκς μου/ρυθμίσεις για διάφορα η να μου τα ...ξεπαστρεψει και προτίμησα να τα κρατήσω!)

εκανα με software update..μου αναβαθμισε 4 πραγματα..αλλα ξεχαστηκα κ δν ειδα ποια..! υπαρχει περιπτωση να εχει περασει το seconsstage 62?kaποιος με nabilo που να το παρατηρησε?

Κανονικα γινεται
το εχω ηδη βαλει
Τα freezes ειναι σκαλωματα που ετρωγε ο δεκτης και κολλαγε τελειως στα hd καναλια

Παιδιά για να ανακεφαλαιώσουμε (και να προσθέσουμε κι άλλα:flipout:), αφού περάσουμε το Gemini 3.8, πρέπει να βάλουμε και το secondstage;
Αν ναι θα το κάνουμε σα να flashάραμε; Έχει κάποιες επιπτώσεις αυτό (στο λειτουργικό ή στην απόδοση των hd καναλιών);Κάθεται πάνω απο το gemini;
Επειδή προσπαθώ απεγνωσμένα να βελτιώσω την απόδοση των hd καναλιών μου (και να πιάσω και κάποια που θεωρητικά θα μπορούσα να βλέπω), τελικά η αλλαγή Lnb θα βοηθήσει την κατάσταση; Έχετε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένα (τετραπλό και διπλό ψάχνω);
Τέλος αν υπάρχει κάποιος που να έχει κατεβάσει σε pluggin το vlc, μπορει να μου πει τι ρυθμίσεις έχει κάνει;
Καταιγισμός ερωτήσεων, ατελείωτες οι δυνατότητες του δέκτη γαρ...

Παιδια στους παλιους τζεμινακηδες σαν εμενα ισως να φανει γελοιο αλλα στον 800αρη το τζεμινι δεν κανει για τπτ...
καμια σχεση με το ναμπιλο μπλακ χολ
Πολυ πιο σταθερο και μαθαινεται ευκολα
το τζεμινι και το 3.8 μου βγαζει κρασαρισματα

Newnigma-Nabilo

!!!!!!!!!!!!!!!!!FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στο δικό μου έχω πρόβλημα. Δεν ανοίγει με τίποτα η θύρα λαν. Θα ξαναπεράσω το original μήπως έχει πρόβλημα το gemini.

Πωλείται Dreambox 800 με 250 εσωτερικό δίσκο, στο κουτί του, αγορασμένος από MSG φέτος τον Αύγουστο. Αγρατζούνιστος σε άψογη κατάσταση. 450 ευρώ, Λάμπης, 699-7561363

Το second stage 62 το αντιγράφουμε στο temp και μετά το τρέχουμε manually?
Είναι αυτός ο σωστός τρόπος?
Ευχαριστώ.

Το second stage 62 το αντιγράφουμε στο temp και μετά το τρέχουμε manually?
Είναι αυτός ο σωστός τρόπος?
Ευχαριστώ.
ΟΧΙ το κανεις Install σαν να περνάς Image στην φλας...απλος κανει 5-10 sec και οχι οσο το Image

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

..και αν έχεις εγκατεστημένο το νέο Gemini 3.80 ή κάποιο άλλο πρόσφατο που το περιέχει, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα.

Συνεπώς λοιπόν αφού flashαρα με το 3.80 δεν χρειάζεται το second stage.
Μήπως υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου πει αφου κατεβάσουμε το vlc τι ρυθμίσεις κάνουμε για να παίζει;

Eάν το λειτουργικό που τρέχει ο δέκτης είναι στο usb stick μέσω BarryAllen, πώς του περνάμε το second stage?

Eάν το λειτουργικό που τρέχει ο δέκτης είναι στο usb stick μέσω BarryAllen, πώς του περνάμε το second stage?
Πάλι στην flash όπως εγραψα παραπάνω

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Το second stage αφορά το image στην flash και όχι στο στικ. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.