Dreambox 800 HD

Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Και ...αν ξεκινήσεις το νεο ιματζ πες μας να επισυνάψουμε ενα κατεβατό απο βελτιώσεις για ενσωμάτωση!

Ούτε dreambox δεν έχω καν :flipout:
Αλλά μια ματιά στα sources θα έριχνα είναι η αλήθεια αν τα είχα.
Αλλά για κάποιο λόγο πιστεύω ότι ακόμα και αν ψάξω, δεν θα τα βρω...

Αλλά για κάποιο λόγο πιστεύω ότι ακόμα και αν ψάξω, δεν θα τα βρω...

Και γω αυτό πιστεύω. Μπορεί να λένε linux και open source αλλά δεν έχω δει πουθενά να δίνουν το κώδικα.

Εγώ σου έχω και τον λόγο: Αν είχες όλον το κώδικα, θα μπορούσες να τον κάνεις compile για διαφορετική αρχιτεκτονική. Για σκέψου το enigma 2 να τρέχει σε ένα απλό λινουξ pc...

Πάντως, αν έχει κανείς κώδικα, ας ρίξει ένα pm...

o δεκτης ενός φιλου που του εχω περάσει pli(οχι το τελευταιο) σε μια εγγραφη του κόλλησε και δεν ξανανιγει με τιποτα..εχει βγαλει δισκο και καλωδιο ρευματος..αλλα αυτο τιποτα..οταν ανοιγει απλα ανοιγοκλεινει το κοκκινο λαμπακι..η led οθονη δν δειχνει τπτ και στην tv δειχνει απλα την αρχική οθόνη..καμια ιδεα??πως επαναφερεται??

o δεκτης ενός φιλου που του εχω περάσει pli(οχι το τελευταιο) σε μια εγγραφη του κόλλησε και δεν ξανανιγει με τιποτα..εχει βγαλει δισκο και καλωδιο ρευματος..αλλα αυτο τιποτα..οταν ανοιγει απλα ανοιγοκλεινει το κοκκινο λαμπακι..η led οθονη δν δειχνει τπτ και στην tv δειχνει απλα την αρχική οθόνη..καμια ιδεα??πως επαναφερεται??
Αν δεν επανέρχεται αλλιώς....τον ξαναφλασαρει απο την αρχή και ξεκινά απο το μηδεν...εκτός κι αν έσωσε τιποτε στον σκληρό....

Αν δεν επανέρχεται αλλιώς....τον ξαναφλασαρει απο την αρχή και ξεκινά απο το μηδεν...εκτός κι αν έσωσε τιποτε στον σκληρό....

καλα το απο το 0 δεν με απασχολει..θα του τα ξαναφτιαξω..το θεμα ειναι πως ξαναφλασαρει??μεσω ethernet θα γινεται??η θελει null cable?

kalimera paidia. mipos mporeite na me voithisete sto provlima pou exo?
ston dm 800 exo egatastisi skliro disko 120 gb tis seagate.
eno arxika ola doulevan mia xara kata tis eggrafes (hd eggrafi apo premiere hd), ton telefteo kairo paratirite to eksi provlima:
eno i eggrafi ginetai kanonika, otan anaparageis tin eggrafi kata mikra xronika diastimata parousiazontai spasimata stin ikona.
i proti skepsi pou mou irthe sto mialo itan i mi sosti trofodosia sto disko, alla se afti tin periptosi den tha eprepe ta spasimata na einai periodika? se emena einai tixaia.
mipos einai bug tou gemini 3.80 (den mporo na thimitho an i emfanisi tou provlimatos sinepese me tin anavathmisi se 3.80)?
to antimetopizei kaneis allas to provlima?

thanks kai signomi gia to makroskeles post

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

αυτό που μου συμβαίνει εμένα με 320GB είναι ότι κατά την αναπαραγωγή σε ανύποπτο χρόνο "σπάει" ο ήχος από την εικόνα και γίνεται της κόλασης... αν το σταματήσω και το ξαναξεκινήσω παίζει σωστά με κίνδυνο βέβαια να το ξανακάνει σε άλλο σημείο παρακάτω.

Εχω ξαναμεταφέρει σε ίδια ερώτηση ότι κάποιοι λένε ότι αν υπάρχει πρόβλημα αποσυγχρονισμού εικόνας-ήχου στις εγγραφές πρεπει στο expert menu να ξετσεκάρετε την επιλογή enable quick zapping . Το δοκίμασε κανεις αυτό να δει αν όντως διορθωνει το πρόβλημα, όπως λένε ορισμένοι; Εγω δεν έχω....ακόμη παρακολουθήσει καποια μακρόχρονη εγγραφή για να δω μηπως έχω πρόβλημα!
Πιστευω να τη βρειτε σε ποιο υπομενού βρισκεται η επιλογή αυτή, νομίζω πας απο το μπλε μπουτον στο 3 ή 4 (settings) και μετα σε μία υποεπιλογή που λεει general

Απάντηση: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Παιδια τι δισκο προτηνεται απο 200gb μεχρι 260 το πολλη!!!!

ego den milao gia aposigxronismo eikonas kai hxou alla gia xasimo kare, les kai stamataei na grafei o diskos. meta sinexizetai kanonika i anaparagogi

Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Πιστευω να τη βρειτε σε ποιο υπομενού βρισκεται η επιλογή αυτή, νομίζω πας απο το μπλε μπουτον στο 3 ή 4 (settings) και μετα σε μία υποεπιλογή που λεει general

Δεν είναι εκεί :nounder:

Re: Απάντηση: Re: Dreambox 800 HD, πιο γρήγορος κι απο τη σκιά του

Δεν είναι εκεί :nounder:

Θα κοιταξω που ειναι ακριβώς και θα σου πω, αλλά αργα το βραδυ (αν δεν ειναι εκει τοτε πρεπει να ειναι καπου απο το μενου-ρυθμίσεις, με λιγο ψαξιμο θα το βρεις πιστευω)

menu- παραμετροποιηση-συστημα-παραμετροποιηση-mode παραμετροποιηση expert το μονο σχετικο ειναι το "αλλαγη μπουκετου στο γρηγορο zapping" ομως δεν ξερω αν ειναι αυτο

Ναι...γι αυτό μιλάω, αλλά λεω ας το δοκιμάσει καποιος γιατι δεν ειναι δική μου συνταγή...

Εγώ πάλι ποτέ δεν είχα πρόβλημα με εγγραφες στον εσωτερικό HDD (και μάλιστα 5400 στροφές)