Re: Απάντηση: Dual CS 460-EV Αναβάθμιση
Αδιάφορο θα το χαρακτήριζα,στην δεδομένη στιγμή μην πετάς χρήματα για καλώδια,απόλαυσε τη μουσική σου και μελλοντικά βλέπεις...προς το παρον εσυ θα καταλάβεις με τα ώτα σου αν παιζει καλύτερα.
Πιθανολογώ ότι δεν είναι το πλέον κατάλληλο καλώδιο.
Κάνε ένα τηλ.στον Σάκη και ρώτα να σου πει τα χαρακτηριστικά του καλωδίου,θα έχει ενδιαφέρον η απάντηση του
Τι ακριβώς να τον ρωτήσω; Επίσης όταν τον είχα ρωτήσει αν κάνει για πικ απ, δηλ. αν είναι θωρακισμένο για να μη βγάζει βόμβο, να έχει τη κατάλληλη χωρητικότητα κτλ. μου είπε ότι << για τέτοιες δουλειές, αυτό χρησιμοποιεί >>
Αυτό που όμως σίγουρα θα τον ρωτήσω είναι τα 8€ τα τρία μέτρα που βλέπω ότι κοστίζει , τι σχέση έχουν με τα 18€ το μέτρο που εκείνος είπε για το ίδιο καλώδιο......;
Είπαμε που να πάρει ευχή, αρπαχτές αλλά εδώ το παράκανε.....τουλάχιστον να ήταν και κάπως καλύτερο από αυτό που είχε το πικ απ, να πω πάει στην ευχή, αλλά θα είναι έστω και ελάχιστα ή μια από τα ίδια με αυτό που είχε και απλά έβγαλα << βόλτα >> το μηχάνημα και το πλήρωσα και 40 €;
Κρίμα, κρίμα και το θέμα είναι ότι είδα πως έχει και δουλειά στο μαγαζί. Φαίνεται εμένα θα με κοστολόγησε για τους << χαζούς >> που τους τα αρπάζουμε με φούμαρα και τέλος. Ειλικρινά δε με νοιάζουν τα χρήματα, αλλά η συμπεριφορά του και ότι μου βγάζει ξινό το χόμπι μου - ευχαρίστησή μου. Είπαμε όμως, καλά να πάθω αφού δε ψάχτηκα, λες και είμαι χθεσινός.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αυτό το καλώδιο δε κάνει για πικαπ. Aπ ό,τι λέει στο κουτί του είναι για σήματα line >=150mV. Για μια κεφαλή MM που βγάζει π.χ. 4 mV θέλεις καλώδιο με πιο μικρής διατομής αγωγούς.
Αν είναι έτσι , αυτό στη πράξη τι σημαίνει, δηλαδή στο ηχητικό αποτέλεσμα;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Μην το λες....τυπικό καλώδιο σαν αυτό που είχες με μεγαλύτερη εξωτερική διάμετρο για να κάνει μάτι
Συμφωνώ απόλυτα για το << μάτι >> αλλά και το εργοστασιακό θωρακισμένο δεν είναι, άσχετα αν είναι πιο << αδύνατο >>;