Dual CS 460-EV Αναβάθμιση

Re: Απάντηση: Dual CS 460-EV Αναβάθμιση

Θα προτεινα το cardas 4x33 awg.Μην το δεις λεπτο και τρομαξεις,ειναι πολυ καλο.
Δε τρομάζω από αυτό και το Kimber το PBJ λεπτό είναι αλλά θαυματουργό. Το θέμα όμως είναι ότι δεν έκανε από ότι μου είπατε για τη δουλειά που το ήθελα.
Αυτό που λες, που το βρίσκω, αν θελήσω να πάω να το πάρω. Φυσικό μαγαζί εννοώ όχι ιντερνετικά.

Δεν γνωριζω για την Ελλαδα,αλλα αν δεν το βρισκεις εκει στο e-bay σιγουρα θα το βρεις.
Μεσα εχει 4 αγωγους οποτε μπορεις να χρησιμοποιησεις ενα και να χωριστει σε 2 ζευγη,η, παιρνεις δυο και χρησιμοποιεις ενα για καθε καναλι σε διαταξη star quad.
Yπαρχει ακομη ενα cardas (μπλε χρωμα 4x24 awg) λιγο πιο ακριβο νομιζω,και αυτο σου κανει.

Last edited:
33 awg να ειναι το καλωδιο και παρε και ενα με 1 ευρο το μετρο...

δεν μιλαμε για πικαπ αξιωσεων.. και τα 40 ειναι πολλα που εχεις δωσει...

επισης αν εβρισκες εκεινο το γκρι λεπτο που εχουν μαμα τα περισοτερα παλια πικαπ , ακομη καλυτερα

33 awg να ειναι το καλωδιο και παρε και ενα με 1 ευρο το μετρο...

δεν μιλαμε για πικαπ αξιωσεων.. και τα 40 ειναι πολλα που εχεις δωσει...

επισης αν εβρισκες εκεινο το γκρι λεπτο που εχουν μαμα τα περισοτερα παλια πικαπ , ακομη καλυτερα

:a0210:
Ειδικά εκείνα τα παλιά,τα καλύτερα

[/COLOR]
Οκ, αλλά ποιο είναι το αποτέλεσμα στο << αυτί >>; μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος;

Η χωρητικότητα phono και καλωδίου επιδρά με την αγωγιμότητα (inductance) της κεφαλής. Oσο αυξανεται η χωρητικότητα έχουμε μείωση στην απόκριση των υψηλών συχνοτήτων.

Βρε παιδιά αν είναι έτσι να ξανά βάλω το εργοστασικό του, αυτό μου λέτε επί της ουσίας;
Πάντως μείωση στις υψηλές δεν έχω, αυτό είναι σίγουρο, καμία έλλειψη σε αυτές τις συχνότητες.

Mην ασχολείσαι άλλο με το καλώδιο
.
Λοιπόν αποφάσισα αυτή τη φορά να μην ακολουθήσω τη συμβουλή σου και να ασχοληθώ και άλλο με το θέμα καλώδιο σε ότι αφορά τη περίπτωσή μου. Ο λόγος γιατί δε μου πάει γενικώς σαν χαρακτήρας, να αφήνω στη τύχη του κάτι που καταπιάνομαι και δε << πάει καλά >> και μάλιστα όχι από δική μου ευθύνη.....
Μετά από προσεκτική ακρόαση, σίγουρα κάτι δε πήγαινε καλά. Εν συντομία , τα πρίμα σίγουρα δεν << έλειπαν >> όπως ειπώθηκε παραπάνω, αντίθετα περίσσευαν και αυτό ίσως γιατί είχαν μειωθεί οι χαμηλές. Είχα μπερδευτεί τη πρώτη φορά με τη πολύ γρήγορη ακρόαση και κυρίως είχα ξεγελαστεί από τα πρίμα....
Τέλος πάντων επικοινώνησα με mail με το τεχνικό και του εξέφρασα την απορία μου σχετικά με το καλώδιο που είχε πει ότι θα μου βάλει και τι σχέση έχει αυτό που τελικά μπήκε ( του έδειξα και το σχετικό link με τα 8€ τα 3μ ) ; Του είπα την απορία μου αν ήταν το << σωστό >> για τη δουλειά που προοριζόταν και επίσης του ανέφερα και του έστειλα φωτογραφίες και με τα καλώδια και με το καπάκι του πικ απ που είχαν αφήσει πάνω στάμπα τα στοιχεία μου , από το δελτίο παραλαβής.
Προς τιμήν του επικοινώνησε άμεσα μαζί μου και παραδέχτηκε και τη << ζημιά >> για το καπάκι που προσφέρθηκε αμέσως για αντικατάσταση με καινούργιο, αλλά και πως έγινε λάθος και στο καλώδιο από το συνεργάτη του και μπήκε άλλο από αυτό που έπρεπε και είχε συμφωνηθεί. Βέβαια ποιοτικός ήταν σίγουρα πολύ καλύτερο από αυτό που είχε το μηχάνημα από εργοστάσιο, είπε, αλλά όμως σίγουρα δεν ήταν το σωστό, διότι δεν ήταν θωρακισμένο κτλ. Επίσης προσφέρθηκε και έστειλε εκείνος συνεργάτη του να πάρει το πικ απ από το σπίτι μου για να ξανά γίνει το όλο εγχείρημα .
Φυσικά και σε ότι αφορά το καπάκι, δε δέχτηκα να γίνει αλλαγή με καινούργιο, αρκεί να προσπαθούσαν εκείνοι να το καθαρίσουν , που όπως μου είπε μπορούσαν, αλλά και τελείως να μην καθάριζε δε με σκάει, δεν ήταν ο σκοπός μου αυτός. Σχετικά με το καλώδιο , σήμερα το πρωί ήρθε και το πήρε ο συνεργάτης του και όταν είναι έτοιμο και το φέρουν, θα ξανά γράψω για ενημέρωση.
Αυτά και ελπίζω και πιστεύω, ότι τώρα θα έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα γενικώς. Τουλάχιστον η συμπεριφορά του τεχνικού απέναντί μου μετά το mail, ήταν άψογη και αυτό όφειλα να το πω!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dual CS 460-EV Αναβάθμιση

.

Αυτά και ελπίζω και πιστεύω, ότι τώρα θα έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα γενικώς. Τουλάχιστον η συμπεριφορά του τεχνικού απέναντί μου μετά το mail, ήταν άψογη και αυτό όφειλα να το πω!
Ξερεις τωρα ποιο καλωδιο θα βαλει?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dual CS 460-EV Αναβάθμιση

Ξερεις τωρα ποιο καλωδιο θα βαλει?
Όχι, ευελπιστώ όμως ότι θα είναι το κατάλληλο. Εξάλλου θέλω να πιστεύω ότι μετά από το όλο σκηνικό, θα μπει κάποιο που θα είναι και κατάλληλο και σε ανάλογη ποιότητα με αυτό που έχω πληρώσει και είχα συμφωνήσει....ίδωμεν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dual CS 460-EV Αναβάθμιση

Όχι, ευελπιστώ όμως ότι θα είναι το κατάλληλο. Εξάλλου θέλω να πιστεύω ότι μετά από το όλο σκηνικό, θα μπει κάποιο που θα είναι και κατάλληλο και σε ανάλογη ποιότητα με αυτό που έχω πληρώσει και είχα συμφωνήσει....ίδωμεν.

:smash:

Οχι και ελπιζω να πανε ολα καλα αυτη την φορα.Απλα νομιζω οτι θα επρεπε τουλαχιστον να ξερεις τι θα μπει στο πικαπ σου.

Οχι και ελπιζω να πανε ολα καλα αυτη την φορα.Απλα νομιζω οτι θα επρεπε τουλαχιστον να ξερεις τι θα μπει στο πικαπ σου.

Ακριβώς αυτό. Ειδικά όταν δεν έχεις μείνει ικανοποιημένος την πρώτη φορά.

Για το Arcam FMJ CD 33 δεν απάντησες τι άλλαξε.

Ακριβώς αυτό. Ειδικά όταν δεν έχεις μείνει ικανοποιημένος την πρώτη φορά.

Για το Arcam FMJ CD 33 δεν απάντησες τι άλλαξε.
Σου έχω απαντήσει στο ποστ 97....

Ελπίζω αυτή την φορά να αξίζουν τα χρήματα που έδωσες. :a0210:
Κάνε τον κόπο όταν το ξαναπάρεις, να βάλεις μια φωτογραφία να δούμε κ εμείς τι εστί λάθος έγινε και τώρα θα είναι το σωστό καλώδιο.

Ελπίζω αυτή την φορά να αξίζουν τα χρήματα που έδωσες. :a0210:
Κάνε τον κόπο όταν το ξαναπάρεις, να βάλεις μια φωτογραφία να δούμε κ εμείς τι εστί λάθος έγινε και τώρα θα είναι το σωστό καλώδιο.
Το ελπίζω κα γω!
Εννοείτε πως όταν το έχω θα ανεβάσω φωτογραφίες και θα πούμε πάλι.