Dual CS 460-EV Αναβάθμιση

Δυστυχώς δεν είχε το "παλιό καλό γκρι" καλώδιο, αλλά το άθλιο μαύρο του κιλού...με τα ψεύτικα βύσματα... (από ότι είδα στις φωτό)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dual CS 460-EV Αναβάθμιση

.
.... αλλά και πως έγινε λάθος και στο καλώδιο από το συνεργάτη του και μπήκε άλλο από αυτό που έπρεπε και είχε συμφωνηθεί.....

:chinscratch::chinscratch::chinscratch:

Περιμένουμε φωτό από την αναβάθμιση

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν σου αρεσε τοτε ασε το.

:chinscratch::chinscratch::chinscratch:

Έχεις δίκιο απλά δεν πατήθηκε το κουμπί για τις παρενθέσεις στις οποίες απαντησα...
Στο" ασε το παλιό κλπ..".

Ασε μην αναλωθουμε σε αυτό...

Έχεις δίκιο απλά δεν πατήθηκε το κουμπί για τις παρενθέσεις στις οποίες απαντησα...
Στο" ασε το παλιό κλπ..".

Ασε μην αναλωθουμε σε αυτό...

Αν αναφερεσαι σε μενα δεν καταλαβα τι εννοεις

Ότι καλό θα ήταν να άφηνε το παλιό, αν ήταν όντως από τα γκρι καλά παλιά....
Αλλά δυστυχώς το παλιό του, είναι από τα νέα άχρηστα μαύρα όπως είδαμε στις φωτό του φίλου

Να το νέο καλώδιο , της clicktronic, αλλά ποιο ακριβώς θα σας γελάσω. Δείτε εσείς τη φωτογραφία και αν το βρείτε ας το μάθω και εγώ.
Τα rca πάντως, δεν γράφανε clicktronic.
Λοιπόν, τι λέτε;

Attachments

• 20160525_210714.jpg
    20160525_210714.jpg
    161.3 KB · Views: 86
Από την φωτογραφία αυτή δεν είναι δυνατό να καταλάβουμε τι εστί...
Σίγουρα τα rca βύσματα δεν είναι της clicktronic.
Η εν λόγω εταιρεία στο site της : http://www.clicktronic.com/en/products/rca/ έχει βύσματα με την επωνυμία της.
Μήπως κάπου γράφει το καλώδιο κάτι ακόμα;
Δεν βλέπω κάποιου είδους θωράκιση και μοιάζει αρκετά λεπτό.
Δεν ξέρω, ελπίζω να είναι καλύτερο από το προηγούμενο... :chinscratch:

Tα βισματα φαινονται η φτηνη σειρα neutrik rean.Oυτε καλωδιο γειωσης φαινεται στην φωτογραφια.

Re: Απάντηση: Dual CS 460-EV Αναβάθμιση

Tα βισματα φαινονται η φτηνη σειρα neutrik rean.Oυτε καλωδιο γειωσης φαινεται στην φωτογραφια.
Καλώδιο γείωσης υπάρχει, αλλά δε το φωτογράφισα, είναι το ίδιο με το προηγούμενο.
Κάτι παραπάνω το καλώδιο δε γράφει......

Αυτό είναι το σπρέι και αυτό το υγρό καθαρισμού της βελόνας.
Τι λέτε;

Attachments

• 20160526_122405.jpg
    20160526_122405.jpg
    80 KB · Views: 66
  • 20160526_122456.jpg
    20160526_122456.jpg
    119 KB · Views: 66
Το καθαριστικο της βελονας το χρησιμοποιω και γω και ειναι πολυ καλο και αβλαβες για την βελονα.
Για το υγρο των δισκων δεν ξερω,προσωπικα απεχω απο τετοια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Dual CS 460-EV Αναβάθμιση

Καλώδιο γείωσης υπάρχει, αλλά δε το φωτογράφισα, είναι το ίδιο με το προηγούμενο.
Κάτι παραπάνω το καλώδιο δε γράφει......

Δεν είναι Γιάννης,είναι Γιαννάκης

Σχετικά με το παραπάνω ποστ, είχα γράψει και άλλα , όμως << χάθηκαν >>
Λοιπόν η ακρόαση πήγε μια χαρά και δε ξέρω τι καλώδιο έβαλε και αν αξίζει τα λεφτά του ( 20€ εργασία και 20€ καλώδιο ) αλλά αφού ακούγεται πολύ καλά , και αφού μάλλον από αυτό που φορούσε από εργοστάσιο είναι καλύτερο, πάει στην ευχή.... αν και από περιέργεια και μόνο θα ήθελα να ξέρω τι ποιότητας είναι;
Επίσης μου είπε ότι σε αυτό που του είπα, ότι πριν με το πρώτο καλώδιο που μου είχε βάλει, δε ακουγόταν καλά , το έλεγξε και είδε πως η βελόνα είχε ένα κολλώδες υλικό που επηρέαζε αρνητικά το ηχητικό αποτέλεσμα και μάλιστα δυσκολεύτηκε πολύ για να το βγάλει. Με αφορμή λοιπόν αυτό, αλήθεια ή όχι, πρέπει να πω ότι όταν άλλαξα τη κεφαλή πήρα και ένα καθαριστικό σπρέι και ένα καθαριστικό υγρό για τη κεφαλή. Επειδή οι δίσκοι μου όπως είπα, αν και καλά είχαν φυλαχθεί, έιναι 25 - 35 ετών και τότε κάπνιζα και όσο να είναι τη βρώμα τους την έχουν πιάσει τόσα χρόνια, σε αρκετούς λοιπόν χρησιμοποίησα το παραπάνω σπρέι και μια φορά καθάρισα και τη βελόνα με το υγρό. Λέτε να έχω κάνει καμιά μ.....α;

Δε σας προλαβαίνω!!!!!

Καποια υγρα δεν ειναι και αυτο που υποσχονται.Πολλες φορες αφηνουν καταλοιπα στους δισκους τα οποια μαζευει η βελονα μετα.Γνωμη μου αποφευγε τα αν δεν εχουν καλη φημη

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dual CS 460-EV Αναβάθμιση

Δεν είναι Γιάννης,είναι Γιαννάκης
Τι εννοείς;

Καποια υγρα δεν ειναι και αυτο που υποσχονται.Πολλες φορες αφηνουν καταλοιπα στους δισκους τα οποια μαζευει η βελονα μετα.Γνωμη μου αποφευγε τα αν δεν εχουν καλη φημη
Το φωτογραφιζόμενο ας πούμε δεν έχω ιδέα τι μέρος του λόγου είναι και δε ξέρω μήπως αυτό πράγματι κάνει τη ζημιά. Για το υγρό βελόνας πράγματι βρήκα πολύ καλά σχόλια. Για τους δίσκους τι καθαριστικό να πάρω αξιόπιστο; Ξέρω πως δε θα είναι σαν το << πλυντήριο >> αλλά κάτι που να κάνει μια στοιχειώδη δουλειά και όχι ζημιά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Dual CS 460-EV Αναβάθμιση

Για τους δίσκους τι καθαριστικό να πάρω αξιόπιστο; Ξέρω πως δε θα είναι σαν το << πλυντήριο >> αλλά κάτι που να κάνει μια στοιχειώδη δουλειά και όχι ζημιά.

http://www.turntableneedles.com/Nagaoka-CL-1000-Rolling-Record-Cleaner_p_3902.html

http://www.turntableneedles.com/Stop-a-Clicks-LP-Record-Cleaner_p_4099.html

Το πρωτο το χρησιμοποιω για δεκαετιες και ειναι αψογο.
Το δευτερο δεν το δοκιμασα.