ΔημήτρηςΤοπ.
AVClub Addicted Member
- 11 March 2007
- 1,666
Δυστυχώς δεν είχε το "παλιό καλό γκρι" καλώδιο, αλλά το άθλιο μαύρο του κιλού...με τα ψεύτικα βύσματα... (από ότι είδα στις φωτό)
.
.... αλλά και πως έγινε λάθος και στο καλώδιο από το συνεργάτη του και μπήκε άλλο από αυτό που έπρεπε και είχε συμφωνηθεί.....
Αν σου αρεσε τοτε ασε το.
:chinscratch::chinscratch::chinscratch:
Έχεις δίκιο απλά δεν πατήθηκε το κουμπί για τις παρενθέσεις στις οποίες απαντησα...
Στο" ασε το παλιό κλπ..".
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ασε μην αναλωθουμε σε αυτό...
Καλώδιο γείωσης υπάρχει, αλλά δε το φωτογράφισα, είναι το ίδιο με το προηγούμενο.Tα βισματα φαινονται η φτηνη σειρα neutrik rean.Oυτε καλωδιο γειωσης φαινεται στην φωτογραφια.
Καλώδιο γείωσης υπάρχει, αλλά δε το φωτογράφισα, είναι το ίδιο με το προηγούμενο.
Κάτι παραπάνω το καλώδιο δε γράφει......
Τι εννοείς;Δεν είναι Γιάννης,είναι Γιαννάκης
Το φωτογραφιζόμενο ας πούμε δεν έχω ιδέα τι μέρος του λόγου είναι και δε ξέρω μήπως αυτό πράγματι κάνει τη ζημιά. Για το υγρό βελόνας πράγματι βρήκα πολύ καλά σχόλια. Για τους δίσκους τι καθαριστικό να πάρω αξιόπιστο; Ξέρω πως δε θα είναι σαν το << πλυντήριο >> αλλά κάτι που να κάνει μια στοιχειώδη δουλειά και όχι ζημιά.Καποια υγρα δεν ειναι και αυτο που υποσχονται.Πολλες φορες αφηνουν καταλοιπα στους δισκους τα οποια μαζευει η βελονα μετα.Γνωμη μου αποφευγε τα αν δεν εχουν καλη φημη
Για τους δίσκους τι καθαριστικό να πάρω αξιόπιστο; Ξέρω πως δε θα είναι σαν το << πλυντήριο >> αλλά κάτι που να κάνει μια στοιχειώδη δουλειά και όχι ζημιά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.