έγινε κανα τεστ/συγκριση με άλλα media player ως προς εικόνα;
πχ με παλιότερα mp που ειχαν sigma ή κανα (κ)oppo/ή HTPC;
Πάντως, αν σε βοηθάει, το προηγούμενο Dune Solo χάνει κατά κράτος από NUC με low madVR settings (Bicubic 125, luma sharpen 0,65) με το ίδιο υλικό και την ίδια κατάσταση (μέχρι 1080p ρυθμισμένα και τα 2 και το upscale σε 4k το έκανε η TV ενώ δοκίμασα και απευθείας upscale του Solo σε 4k).
Προσωπικά θεωρώ τα Sigma καλύτερα των realtek σε ποιότητα εικόνας.
τίποτα καινούργιο bug/πρόβλημα ανακαλύψατε;
έγινε κανα τεστ/συγκριση με άλλα media player ως προς εικόνα;
πχ με παλιότερα mp που ειχαν sigma ή κανα (κ)oppo/ή HTPC;
Παντως μεχρι στιγμης το μεγαλυετρο μου παραπονο μεχρι στιγμης ειναι ο scrapper.
Ειναι απαραδεκτο καινουριες ταινιες (πχ Red Sparrow, Hostile κτλ) να μην ειναι σε θεση να τις εντοπιζει ακομα και οταν βαζω το Imdb ID και εναν σκασμο απο αλλες να θελει... 'επιβεβαιωση' :tdown:
Ο αντιστοιχος του ziddo (ΗΤ2) σχεδον αριστευει με τα πρωτεια φυσικα να τα κρατα ο αντιστοιχος του Kodi που ειναι αλανθαστος.
Επισης απετυχε να παιξει το Cosmote TV GO (εφαρμογη για tablet) ως συσκευη μη root
Φιλτατε τα εχω και τα τρια οποτε μπορω και 'συγκρινω'....
Και η καταταξη ειναι kodi>HT2>...........>dune :speechless-smiley-0
Kαι μπορει να λεμε πολλα και διαφορα (και δικαιως..) για το zidoo αλλα μερικες φορες ξεχναμε οτι ειναι πραγματικα καλο (..για τα λ7 του παντα..).
Αλλα παντα πρεεπι και να μην ξεχναμε οτι το ενα εχει και 1.5χρονο στην πλατη του...
Εγώ έχω μόνο τα δύο κι αυτά συγκρίνω.
Δεν είπα οτι δεν είναι καλό μηχανάκι το Zidoo, για τον scrapper λέω. Και μπορεί στις 50-100 ταινίες η αστοχίες να είναι περιορισμένες, εγώ όμως που έχω πάνω από 900 ταινίες και πάνω από 140 σειρές έχω πρόβλημα με τον scrapper του Zidoo, έχω πάνω από 60 αστοχίες.
Μιλάω για σφάλματα πιυ δεν διορθόνωνται, γιατί αν υπολογίσω σε πόσες λάθεψε απ´ την αρχή το νούμερο ανεβαίνει κάμποσο.
Αν μιλάς για br folder κάνε uncheck το Scan Recursively και check το Use Foldername for LookupsΜια ερώτηση για το kodi. Όταν έχεις φάκελο με ταινία ριπαρισμενη από br το ρυθμίσεις βάζετε στοkodi για να βρει πληροφορίες ;
Στάλθηκε από το Nokia 6.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Thank youΑν μιλάς για br folder κάνε uncheck το Scan Recursively και check το Use Foldername for Lookups
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.