spcav
AVClub Fanatic
- 18 August 2006
- 17,345
Και όμως...Καλά πανε καλά; 3D με 2D υποτιτλους;
Και μ αρέσει που τα τζιμανια αριστερά και δεξιά όχι μόνο δεν το χουν πάρει χαμπάρι αλλα επιμένουν ότι ειναι και 3D!
Και όμως...Καλά πανε καλά; 3D με 2D υποτιτλους;
Και όμως...
Και μ αρέσει που τα τζιμανια αριστερά και δεξιά όχι μόνο δεν το χουν πάρει χαμπάρι αλλα επιμένουν ότι ειναι και 3D!
Επίσης σε βαριά 3D (Prometheus 3d bd rip) η απόκριση στα menu κλπ ειναι δραμα (πατάς subs κι εμφανίζεται το μενού μετα απο 3-4 sec)
Νομίζω ότι αυτή η γενιά mp ειναι fail
Οπως με την προηγούμενη γενιά dune που "παίζει τα πάντα άψογα" αλλα μόλις ανακαλύψαμε ότι "ε, σε μερικά με υψηλό bitrate κάνει "σπασιματακια" ";Χαλάρωσε βρε σκορδόπιστε!
Που να είχες αγοράσει το Α400...
Θα λυθούν σύντομα ...
Δεν τα ξέρω όλα.Όπως πάντα τα ξέρεις όλα....
Για να πάρεις media players, σημαίνει ότι κάτι δεν πήγε καλά με το τρόπο που δούλευες πριν.
Κάνε λίγη υπομονή. Θα στρώσει.
Καλα ρε παιδιά εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω.
Έκτος ότι τα περιμέναμε 1 χρόνο + , η εταιρία όλο αυτόν τον καιρό δεν μπορούσε να εντοπίσει τα προβλήματα και να τα διορθώσει ?
Καλα ρε παιδιά εγώ ένα πράγμα ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω.
Έκτος ότι τα περιμέναμε 1 χρόνο + , η εταιρία όλο αυτόν τον καιρό δεν μπορούσε να εντοπίσει τα προβλήματα και να τα διορθώσει ?
Προβλήματα που εντοπίσατε μέσα σε λίγες ώρες ....
Δηλαδή σε σχέση με το d1 είναι πιο αργό (στις εντολές, μενού, κλπ) ?
Η αλήθεια είναι ότι μου κάνει και μένα εντύπωση. Δεν αναφερόμαστε σε νέο feature. HD Audio. Παλιό πράγμα. Το chipset εάν έχεις πληρώσει δικαιώματα το υποστηρίζει. Το παίζουν στα δάχτυλα στην Dune.
Σε βαριά 3D ISO, οπως ήδη εγραψα, σαφως και σέρνεται (λέμε ότι θελει >3 sec για να ανοιξει τους subs!)Μισο κλικ πιο αργό.Στα πρωτα fw έτσι ήταν και κάποια πρώτα dune.Τίποτα ανησυχητικό πάντως , και δεν σέρνεται το μηχάνημα σε καμμια περίπτωση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.