spcav
AVClub Fanatic
- 18 August 2006
- 17,345
Οντως, βγηκαν απο την οθονη και πεσαν στη βαση της τηλεορασης![]()
Καλόοοο....(Δεν είχα προσέξει το καθρέφτισμα!!!)
Ειναι κουνημένη η φωτο![]()
![]()
![]()
Το θεμα ειναι ότι το προβλημα με τους subs αμφιβάλλω αν το έχει πάρει καν χαμπάρι η Dune.Σχετικά με τα δύο προβλήματα των player η επίσημη απάντηση της Dune HD είναι ότι δουλεύουν πάνω στο επόμενο firmware
Χε χε....Λοιπόν, άμα το κάνει η Realtek ...δεν πιστεύω ότι υπάρχει θέμα για την Sigma.
Το θεμα παντως με την πιθανώς οριακή ισχύ του τσιπ ειναι κατι που με προβληματιζει επισης.
δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα με την ισχύ αν κρίνω από τα DMIPS του κάθε επεξεργαστή και ιδιαίτερα με το realtek
Καλημέρα σε όλους,
Σχετικά με τα δύο προβλήματα των player η επίσημη απάντηση της Dune HD είναι ότι δουλεύουν πάνω στο επόμενο firmware και αν θέλετε την προσωπική μου εκτίμηση είναι πως και τα δύο θέματα θα διορθωθούν... Επίσης θα δούμε και νέα πράγματα σε applications ....To Θέμα με κάποια αρχεία DTS-HD MA (SDK) θα το λύσει η Sigma και όχι η dune...
Με εκτίμηση
Δημήτρης
Παιδιά καλησπέρα κι από εμένα,
Έχω (προς το παρόν, γιατί εντός 1-2 μηνών θα πάρω 65'') την KURO 42'' και ενδιαφέρομαι άμεσα για αγορά ΜP (μετακόμισα και δεν έχω τη δυνατότητα πλέον για να συνδέσω το PC μου όπως έκανα τόσο καιρό). Διάβασα και τις 36 σελίδες, και έχω 2 ερωτήσεις:
1) Κανείς μάλλον δεν έχει το base. Εν ολίγοις (και ασχέτως τον 'προβλημάτων' που διάβασα για το 303D), ποιες είναι οι διαφορές του base με το 303D? To ρωτάω γιατί αρχικώς για το base πήγαινα, απλά επειδή διάβασα ότι είναι πολύ δυνατό! Κατά τα άλλα, είμαι σχετικά 'άσχετος' με το θέμα. Αυτό που θέλω είναι να παίζω τα mkv άνετα, ίσως και με wi-fi, και όταν πάρω 3D TV , και 3D ταινίες.
2) Δεν βρήκα κάπου να έχει συζητηθεί, αν ναι, τότε παρακαλώ δώστε μου ένα λινκ! : Γιατί να προτιμήσει κάποιος MP και όχι HTPC που (λογικά, αν κρίνω από το PC μου) τα παίζει όλα?? Φαντάζομαι λόγω κόστους?
Ευχαριστώ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.