Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Απάντηση: Re: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

Πιο τρισδιάστατοι ....δεν γίνεται...:D

Οντως, βγηκαν απο την οθονη και πεσαν στη βαση της τηλεορασης :grinning-smiley-043

Καλημέρα σε όλους,

Σχετικά με τα δύο προβλήματα των player η επίσημη απάντηση της Dune HD είναι ότι δουλεύουν πάνω στο επόμενο firmware και αν θέλετε την προσωπική μου εκτίμηση είναι πως και τα δύο θέματα θα διορθωθούν... Επίσης θα δούμε και νέα πράγματα σε applications ....To Θέμα με κάποια αρχεία DTS-HD MA (SDK) θα το λύσει η Sigma και όχι η dune...

Με εκτίμηση

Δημήτρης

Ειναι κουνημένη η φωτο :P :P :P

Χε χε....Λοιπόν, άμα το κάνει η Realtek ...δεν πιστεύω ότι υπάρχει θέμα για την Sigma.Firmware είναι το πρόβλημα.
Τα drop outs είναι το θέμα...

Αλήθεια η κίνηση στα 24p πως ήταν ? Δεν είχαμε τίποτα κομπιάσματα στα 42'' ?

Υ.Γ. Ωπςς... Να! με πρόλαβε ο Δημήτρης πιο πάνω...

Last edited:
Σχετικά με τα δύο προβλήματα των player η επίσημη απάντηση της Dune HD είναι ότι δουλεύουν πάνω στο επόμενο firmware
Το θεμα ειναι ότι το προβλημα με τους subs αμφιβάλλω αν το έχει πάρει καν χαμπάρι η Dune.

Και αυτο γιατί μέχρι χθες που το ανέφερε ο Λευτερης εδω, δεν το χε αναφέρει κανεις γενικά.

Ισα ισα σε ερωτησεις στα ξενα φορα ισχυριζονταν οτι παιζει κανονικά σε 3D τους subs!

Επισης, σε συνδυασμό με αυτό:

Χε χε....Λοιπόν, άμα το κάνει η Realtek ...δεν πιστεύω ότι υπάρχει θέμα για την Sigma.

''φοβάμαι'' μήπως, ακόμα κι αν το γνωρίζουν, δεν το θεωρούν ''προβλημα'' αλλα ειναι η επιλογή τους (για λόγους (τεχνικούς; ) που δεν γνωρίζουμε) η εμφανιση subs μονο σε 2D. Οποτε η προτεραιότητα ''διορθωσης / αλλαγης'' θα ειναι χαμηλη.

Εδω ειμαστε παντως, να δουμε τι θα συμβεί. :)

Το θεμα παντως με την πιθανώς οριακή ισχύ του τσιπ ειναι κατι που με προβληματιζει επισης.

Το θεμα παντως με την πιθανώς οριακή ισχύ του τσιπ ειναι κατι που με προβληματιζει επισης.

Τι φοράει τελικά. ? τον 8672 ή τον 8673 ? (δεν έχω καταλάβει τελικά..)εάν είναι στα 800Mhz ...η ισχύς είναι αρκετή. Εάν είναι στα 700 μπορεί να ζορίζεται...

δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα με την ισχύ αν κρίνω από τα DMIPS του κάθε επεξεργαστή και ιδιαίτερα με το realtek

Re: Απάντηση: Dune HD 303D / Base 3D (Sigma 8672/8673)

δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα με την ισχύ αν κρίνω από τα DMIPS του κάθε επεξεργαστή και ιδιαίτερα με το realtek

8672 είναι ο ισχυρότερος - κάτω από τον 8910. DMIPS 2210 (1600 cpu, 610 ipu) 800Mhz

Δεν έχει πρόβλημα. Να κάτσουν κάτω οι Dune + Sigma να το φέρουν στα ίσα του το μηχανάκι......

Καλημέρα σε όλους,

Σχετικά με τα δύο προβλήματα των player η επίσημη απάντηση της Dune HD είναι ότι δουλεύουν πάνω στο επόμενο firmware και αν θέλετε την προσωπική μου εκτίμηση είναι πως και τα δύο θέματα θα διορθωθούν... Επίσης θα δούμε και νέα πράγματα σε applications ....To Θέμα με κάποια αρχεία DTS-HD MA (SDK) θα το λύσει η Sigma και όχι η dune...

Με εκτίμηση

Δημήτρης

Δημήτρη ποια ειναι τα 2 προβλήματα; Ηχος και 3d υποτιτλοι;

Παιδιά καλησπέρα κι από εμένα,

Έχω (προς το παρόν, γιατί εντός 1-2 μηνών θα πάρω 65'') την KURO 42'' και ενδιαφέρομαι άμεσα για αγορά ΜP (μετακόμισα και δεν έχω τη δυνατότητα πλέον για να συνδέσω το PC μου όπως έκανα τόσο καιρό). Διάβασα και τις 36 σελίδες, και έχω 2 ερωτήσεις:

1) Κανείς μάλλον δεν έχει το base. Εν ολίγοις (και ασχέτως τον 'προβλημάτων' που διάβασα για το 303D), ποιες είναι οι διαφορές του base με το 303D? To ρωτάω γιατί αρχικώς για το base πήγαινα, απλά επειδή διάβασα ότι είναι πολύ δυνατό! Κατά τα άλλα, είμαι σχετικά 'άσχετος' με το θέμα. Αυτό που θέλω είναι να παίζω τα mkv άνετα, ίσως και με wi-fi, και όταν πάρω 3D TV , και 3D ταινίες.

2) Δεν βρήκα κάπου να έχει συζητηθεί, αν ναι, τότε παρακαλώ δώστε μου ένα λινκ! : Γιατί να προτιμήσει κάποιος MP και όχι HTPC που (λογικά, αν κρίνω από το PC μου) τα παίζει όλα?? Φαντάζομαι λόγω κόστους?

Ευχαριστώ!

Παιδιά καλησπέρα κι από εμένα,

Έχω (προς το παρόν, γιατί εντός 1-2 μηνών θα πάρω 65'') την KURO 42'' και ενδιαφέρομαι άμεσα για αγορά ΜP (μετακόμισα και δεν έχω τη δυνατότητα πλέον για να συνδέσω το PC μου όπως έκανα τόσο καιρό). Διάβασα και τις 36 σελίδες, και έχω 2 ερωτήσεις:

1) Κανείς μάλλον δεν έχει το base. Εν ολίγοις (και ασχέτως τον 'προβλημάτων' που διάβασα για το 303D), ποιες είναι οι διαφορές του base με το 303D? To ρωτάω γιατί αρχικώς για το base πήγαινα, απλά επειδή διάβασα ότι είναι πολύ δυνατό! Κατά τα άλλα, είμαι σχετικά 'άσχετος' με το θέμα. Αυτό που θέλω είναι να παίζω τα mkv άνετα, ίσως και με wi-fi, και όταν πάρω 3D TV , και 3D ταινίες.

2) Δεν βρήκα κάπου να έχει συζητηθεί, αν ναι, τότε παρακαλώ δώστε μου ένα λινκ! : Γιατί να προτιμήσει κάποιος MP και όχι HTPC που (λογικά, αν κρίνω από το PC μου) τα παίζει όλα?? Φαντάζομαι λόγω κόστους?

Ευχαριστώ!

Τα προβληματα αφορουν και τα 2 (το ιδιο hardware ειναι στην ουσια).

Οι διαφορες τους ειναι στις συνδεσεις κλπ (και στα χαρτια σε καποια specs...).

Το 2 ειναι ΟΤ αλλα αν θες μια συντομη απαντηση:

Πέραν του κόστους, ο λόγος ειναι η σταθερότητα και ισως και η ευκολια, απλότητα θα έλεγα καλύτερα, σε καποια πραγματα.

Αλλα αν πας σε ''hi end κατασταση'' (πχ 3D) αυτα πανε, προς το παρόν τουλάχιστον, περίπατο.

Last edited:
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση και το μικρό ΟΤ.

Στο θέμα μας τώρα, έχω όπως είναι την KURO αλλά λογικά σε λίγο καιρό μία 65'' F8000 (ή κάτι αντίστοιχο), ένα YAMAHA V661 και ένα Crystal Audio σετ 5.1.

Θα είμαι ΟΚ με το 303D (γιατί είναι και αρκετά φθηνότερο...) ή να προτιμήσω το base? (προφανώς εννοώ με βάση τα θεωρητικά specs και όχι πιθανά προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν με τα αναμενόμενα reviews και test...). Ή μήπως η δική μου (προαναφερθείσα στο προηγούμενο ποστ μου...) σχετικά απλή χρήση, καθιστά ακόμη και το 303 ακριβό για εμένα, οπότε να κοιτάξω κάτι άλλο φθηνότερο? (έχω μια κακή τάση, που μεγαλώνει όσο μεγαλώνω, να παίρνω σε κάτι που δεν είμαι σχετικός, το καλύτερο, για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...)

Υ.Γ. Το μόνο που ξέρω και με νοιάζει, είναι να είναι ει δυνατόν future proof (if applicable for MPs...) και να δέχεται όλους τους σκληρούς και τα usbs...

future proof αυτή τη στιγμή δεν είναι κανένα.
Έρχεται 4K ανάλυση, 8Κ ανάλυση, 3D 48Hz. Μέχρι στιγμής κανένα mp δεν τα υποστηρίζει και δε νομίζω ότι θα γίνεται με software update.

Οταν με το καλο παρεις την 3D TV το κοιτας (πως θα παιζει τοτε το Dune πχ) και αποφασιζεις.

εγώ πάντως με αυτά που διάβασα απογοητεύτηκα (τσάμπα και την αναμονή και την προσμονή για το μηχάνημα που νόμιζα ότι "θα τα έκανε όλα τέλεια"... )

και ξαναγυρίζω στις αρχικές σκέψεις μου... (mede8er 600X3D ή αλλαγή στο AiO PC μου, του G630 με κάποιον core i3 για δυνατότητα 3D...)