Η ανάλυση του μηχανήματος είναι 2160, ποιός ο λόγος να την βάζεις στο 1080? εγώ χρησιμοποιώ την eon στην ανάλυση 2160 και 59,5 hz και ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα, για δοκίμασε το.Ok το έκανα. Δυστυχώς συνεχίζει να έχει μικρή παραμόρφωση εικόνας στο κάτω μέρος κυρίως τον καναλιών sports. Μου θυμίζει ότι το έκανε όταν είχα HDR on . Τώρα όμως με την 14 android έχει τόσες επιλογές που δεν ξέρω πραγματικά τι να αλλάξω. Το HDR είναι στο manual και off. Η ανάλυση στο 1080 και 50hz.
Οκ. Η eon και η κοτε βγάζει 1080 γι'αυτό και θεωρείται optimum αυτό. Το έβαλα και 2160 πάντως και δυστυχώς ακόμα δείχνει στο κάτω μέρος μια μικρή λωρίδα με χαλασμένη εικόναΗ ανάλυση του μηχανήματος είναι 2160, ποιός ο λόγος να την βάζεις στο 1080? εγώ χρησιμοποιώ την eon στην ανάλυση 2160 και 59,5 hz και ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα, για δοκίμασε το.
Τι τηλεόραση έχεις, τι ανάλυση και μορφές εικόνας (HDR, DV) υποστηρίζει? Ενεργοποίησε τις παρακάτω επιλογες.Ok το έκανα. Δυστυχώς συνεχίζει να έχει μικρή παραμόρφωση εικόνας στο κάτω μέρος κυρίως τον καναλιών sports. Μου θυμίζει ότι το έκανε όταν είχα HDR on . Τώρα όμως με την 14 android έχει τόσες επιλογές που δεν ξέρω πραγματικά τι να αλλάξω. Το HDR είναι στο manual και off. Η ανάλυση στο 1080 και 50hz.
Καλώς ήρθες κα καλοριζικο.Καλησπέρα σε όλους!
Παραλαμβάνω σε λίγες ημέρες το Homatics Box R 4K plus (όχι της Dune) και ήθελα να ρωτήσω αν τα firmware που υπάρχουν στο συγκεκριμένο post και αφορούν το Dune box μπορούν να εγκατασταθούν και στο Homatics.
Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό.
Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα και την απάντηση!Καλώς ήρθες κα καλοριζικο.
Από που το πήρες? Αν το πήρες από Κίνα ( Ali ) υπάρχει περίπτωση να σου έρθει με ATV14 η ATV12 η να πάρει την αναβάθμιση μετά το πρώτο setup.Απο κει και πέρα από όσο γνωρίζω και τα δυο χρησιμοποιούν το ίδιο λογισμικό ( της Homatics ) απλά στο Homatics Box R 4K plus δεν δουλευει το Dune HD Media Center.
1. Μαλλον η 14.Καλησπέρα σας, σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ το Dune HD Homatics Box R 4K Plus από την ευρωπαική σελίδα.
Διάβασα όλες τις σελίδες και μου έχει γίνει ξεκάθαρο ότι με android 12 και πάνω μπορεί να κάνει passthrough DTS DTS-HD, DOLBY TRUEHD κλπ.
Ευχαριστώ πολύ.
- Για κάποιον που δεν θέλει να μπλέξει με manual updates, η έκδοση android 12 τελικά θα έρθει σαν ΟΤΑ ή θα εμφανιστεί κατευθείαν η android 14;
- Αυτήν την στιγμή αν το πάρω, η μόνη λύση είναι η χειροτίνητη αναβάθμιση σε android 12 για να κάνει passthrough τα παραπάνω στην ηχόμπαρά μου (υποστηρίζει τις κωδικοποιήσεις);
- Από upscaling πως τα πάει; Το περιεχόμενο 1080p το παίζει ωραία σε 4K τηλεόραση;
- Αν υποθέσουμε ότι βάζω android 12 (και πάνω) παίζει κανονικά dolby vision, TrueHD από mkv remux files;
- Για το παραπάνω προτείνετε kodi ή Dune HD Media Center;
Η σύνδεση θα γίνει σε LG B4 OLED που μέσω eARC κάνει passthrough αυτές τις κωδικοποιήσεις.
Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.1. Μαλλον η 14.
1. Ναι.
2. Ναι
3. Ναι.
4. DMC vs KODI 1-0 ( για μένα) λόγω του χώρου που καταλαμβάνουν με τον καιρό οι μικρογραφίες και λοιπές πληροφορίες στο Kodi.
όχι σΕ πετάει σε μαύρη ΟΘΟΝΗ. Πατάς back και δεν κάνει τίποτα και αναγκαστηκά το κάνεις restart.Όταν λες ότι δεν ανοίγει την εφαρμογη DUNE εννοείς ότι ενώ πάει να την φορτώσει ξαφνικά σε πετάει στην αρχική οθόνη?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.