Dune HD TV-101 & HD TV-301

επείγουσα βοήθεια!!!παρέλαβα σήμερα το 301 από το play247!!!συσκευασία σφραγισμένη!!το συνδέω κανονικά είτε με hdmi είτε με τα καλώδια...(σημειωτέον δεν έχω βάλει σκληρό μέσα), ανοίγω την τροφοδοσία,ανάβει κόκκινο το λαμπάκι μπροστα και....τίποτε!!!ούτε φωνή ούτε ακρόαση!!!έπεσα στην περίπτωση και πάμε γι άλλα;

ναι και δοκίμασα και σύνδεση και με τα καλώδια και σε άλλη τηλεόραση!!!με το που ανοίγω το on /off ανάβει το κόκκινο λαμπάκι μπροστά και τίποτε.Πατώντας το τηλεκοντρόλ μου δίνει ένδειξη σε αυτό ότι λειτουργεί(ανάβει το λαμπάκι στο τηλεκοντρόλ) και επειδή φοβόμουν μήπως δεν το βλέπει δοκίμασα σχεδόν εξ επεφής αλλά τίποτε

ναι και δοκίμασα και σύνδεση και με τα καλώδια και σε άλλη τηλεόραση!!!με το που ανοίγω το on /off ανάβει το κόκκινο λαμπάκι μπροστά και τίποτε.Πατώντας το τηλεκοντρόλ μου δίνει ένδειξη σε αυτό ότι λειτουργεί(ανάβει το λαμπάκι στο τηλεκοντρόλ) και επειδή φοβόμουν μήπως δεν το βλέπει δοκίμασα σχεδόν εξ επεφής αλλά τίποτε

Μηπως αναβει το λαμπακι στο τηλεκοντρολ αλλα δεν δινει σημα μροστα απ το "ματι".Δοκιμασε το με την καμερα του κινητου σου να δεις αν δουλευει,ανοιξε την και βαλε το τηλεκοντρολ μπροστα στην καμερα απ την πλευρα που ειναι το λαμπακι των υπερυθρων μετα κοιτα μεσα απο το κινητο σου πατωντας οποιοδηποτε κουμπι στο τηλεκοντρολ και παρατηρησε αν αναβει το λαμπακι των υπερυθρων.Ετσι θα σιγουρευτεις οτι τουλαχιστον δεν φταιει το τηλεκοντρολ

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παιδιά!!!δε μπορώ να βγάλω άκρη!!!μάλλον πάει πακέτο πίσω κι ας ψάξουν αυτοί το τι γίνεται!!!κρίμα όμως!!!περίμενα περισσότερα!!!

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παιδιά!!!δε μπορώ να βγάλω άκρη!!!μάλλον πάει πακέτο πίσω κι ας ψάξουν αυτοί το τι γίνεται!!!κρίμα όμως!!!περίμενα περισσότερα!!!

Ελα μη κανεις ετσι τυχαινουν αυτα,απλα ειναι ξενερωμα να το εχεις εκει και να μη μπορεις να το χαρεις.Το μηχανημα παντως ειναι πολυ καλο κι εγω αυτο εχω και το χω λιωσει στις ταινιες.Παιζει τα παντα και σου δινει και παρα πολυ καλο αποτελεσμα σε εικονα(αυτο που μας ενδιαφερει τους περισσοτερους αλλωστε),αντε με το καλο το καινουριο

δοκιμάζοντας αυτό που είπες με την κάμερα του κινητου...κατα πάσα πιθανότητα δε λειτουργεί το τηλεκοντρόλ.πρέπει να συνεννοηθώ μαζί τους, υπάρχει κάποιο κατάστημα που μπορώ να βρω τηλεκοντρολ τα το τσεκάρω;(Σίγουρα είναι ξενέρωμα!!!)

Ναι,σήμερα το παρέλαβα ,βρε παιδιά !!!και οι εργοστασιακές και δικές μου πάλι το ίδιο κάνουν

δοκιμάζοντας αυτό που είπες με την κάμερα του κινητου...κατα πάσα πιθανότητα δε λειτουργεί το τηλεκοντρόλ.πρέπει να συνεννοηθώ μαζί τους, υπάρχει κάποιο κατάστημα που μπορώ να βρω τηλεκοντρολ τα το τσεκάρω;(Σίγουρα είναι ξενέρωμα!!!)

Δεν υπαρχει κατα πασα πιθανοτητα,η δουλευει η οχι.Αν δουλευει και πατωντας οποιοδηποτε κουμπι τοτε στη καμερα του κινητου σου θα φαινεται να αναβοσβηνει το ledaki των υπερυθρων(ειδικα σε σκοτεινο δωματιο φαινεται παρα πολυ)αν δεν βλεπεις να αναβοσβηνει στην καμερα τοτε δεν δουλευει.Σε ποια περιοχη μενεις?

Παρε το μηχανημα μαζι και πηγαινε εδω http://www.projecting-art.com/contact.htmlεχει ολα τα dune και εκθεσιακο 301.Eγω απο εκει το πηρα και το συνδεσε και σε tv που εχει στον χωρο του το παληκαρι για να το δω κιολας.Πηγαινε να το δοκιμασεις τουλαχιστον αν φταιει αυτο να ζητησεις να σου στειλουνε μονο τηλεκοντρολ

Τιποτα φιλε,καλη συνεχεια και ενημερωσε μας καποια στιγμη να δουμε τελικα τι εφταιγε

Θελω να ρωτησω αν σε αρχεια με ηχο Truehd και DTShd κανει downmix σε 5,1 οταν θελουμε να βγαλουμε ηχο απο την οπτικη ή τον μετατρεπει μονο σε στερεο
και επισης πως συμπεριφερεται σε αρχεια 24 fps

Ευχαριστώ τους φίλους που ενδιαφέρθηκαν.Τελικά το,πρόβλημα είναι το τηλεκοντρόλ.
Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά στην αντιπροσωπία που ενδιαφέρθηκαν και έδωσαν λύση αν και (όπως αποδείχτηκε τελικά το player είναι παραεισαγωγή).
Καλό λοιπόν είναι ,για όσους φίλους ενδιαδέρονται για αγορά ενός μοντέλου Dune να απευθύνονται και στην αντιπροσωπεία
http://www.projecting-art.com/
η οποία απ´ότι είδα έχει και πιο αναγωνιστικές τιμές !!!

Θελω να ρωτησω αν σε αρχεια με ηχο Truehd και DTShd κανει downmix σε 5,1 οταν θελουμε να βγαλουμε ηχο απο την οπτικη ή τον μετατρεπει μονο σε στερεο
και επισης πως συμπεριφερεται σε αρχεια 24 fps

Οτι αρχειο mkv εχει παιξει με ηχο dts το μηχανημα μου δινει στην οθονη του ενισχυτη κανονικα ηχο dts,αλλα αρχεια που εχουν ηχο 5,1 μου δινει κανονικα στον ενισχυτη dolby digital 5,1.Tα αρχεια που εχουν ηχο ac3 στον ενισχυτη μου τα βγαζει σε dolby pro logic.Eχω το logitech z5500 και το εχω συνδεσει κι εγω με οπτικη.Η κινηση στα 24fps σε οτι ταινια εχει παιξει τρεχει νερακι αν εννοεις αυτο,δεν εχω δει κατι που να ενοχλει σπασιματα και τετοια.Σ'αυτο δε ξερω μπορει να παιζει ρολο και η tv του καθενος,ελπιζω να βοηθησα λιγο