Dune Smart & Dune Max media players

Η εμφάνιση του είναι πιο λιτή, αλλά αυτό ίσως να διορθώνεται με νέα templates και με ψάξιμο.
Το καλό της υπόθεση (σε σχέση με το yadis) είναι ότι είναι πολύ εύκολο στο αρχικό σετάρισμα και κάποιος που ήδη έχει το My movies management collection το στήνει αμέσως χωρίς extra πράγματα.

Το μειονέκτημα σε σχέση με το yadis είναι ότι για να έχεις backdrops θα πρέπει να έχει μαζέψει τουλάχιστον 250 contribution points αλλιώς δεν έχεις τίποτα (στο yadis έχεις από την αρχή).
Τώρα έχω μπει στην διαδικασία να μαζέψω πόντους και να βάλω άλλα templates.

Δηλαδή το yadis τι δυσκολία έχει στο αρχικό σετάρισμα; Εμένα εύκολο μου φάνηκε, εκτός αν υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρω και δεν τα έφτιαξα.
Αυτό με τους πόντουε του my movies είναι απίστευτη παπαριά... Θες ή πολλά λεφτά ή πολλή δουλειά. Βαρέθηκα και το παράτησα...

Δηλαδή το yadis τι δυσκολία έχει στο αρχικό σετάρισμα; Εμένα εύκολο μου φάνηκε, εκτός αν υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρω και δεν τα έφτιαξα.
Αυτό με τους πόντουε του my movies είναι απίστευτη παπαριά... Θες ή πολλά λεφτά ή πολλή δουλειά. Βαρέθηκα και το παράτησα...

Δυσκολία δεν έχει αλλά πρέπει να το φτιάξει κάποιος από την αρχή. Ενώ για κάποιον που έχει ήδη το My Movies απλά πατάει δύο κουμπιά και τέλος.
Ούτε καινούργια προγράμματα, ούτε καινούργιους φακέλους.

Μπάμπη από εμφάνιση το Yadis σου άρεσε? Γιατί εμένα σε σύγκριση με το πως τα βλέπουμε στο media center μου φάνηκε ψιλο μάπα.

Με το νεο διορθωτικο b6 , ενεργοποιησαν τους εξωτερικους υποτιτλους στα .iso (εκτος αν δεν το είχα πάρει πρέφα πριν)
Αν εχεις bd rip/folder πως διαβάζει τον εξωτερικο .srt?Που πρέπει να μπει το αρχείο του υποτιτλου?

Αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχεις το ιδιο ονομα με τον κυριο φακελο.

Re: Απάντηση: Dune Smart & Dune Max media players

Αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχεις το ιδιο ονομα με τον κυριο φακελο.

Thanks !

Πχ Στο directory movies εχω το Naughty nurses ( :p ) ως κύριο folder της ταινίας και μέσα σε αυτό ειναι το bdmv και τα λοιπά.Το naughty nurses.srt το βάζω στον εξω φάκελο (movies) ή μέσα στο naughty nurses ?Αν το βάλω μέσα τι τίτλο πρέπει να έχει?

Εξω απο τον φακελο δεν το βαζεις μεσα.

Ειναι ακριβως ιδιο οπως σε ενα iso δηλαδη το srt ειναι διπλα απο το iso και οχι μεσα.

Παντως αν δεν σε ενδιαφερουν τα BD menu κλπ και σε ενδιαφερει η κυρια ταινια μπορεις με το dvdfab να κρατησεις την κυρια ταινια σε folder η iso και να προσθεσεις οτι και οσους υποτιτλους θελεις.

Ασχετο! Εβγαλε η oppo κινητο και σε διπλανο site μιλανε για μια αγνωστη Κινεζικη εταιρια.:flipout:

Re: Απάντηση: Dune Smart & Dune Max media players

Ασχετο! Εβγαλε η oppo κινητο και σε διπλανο site μιλανε για μια αγνωστη Κινεζικη εταιρια.:flipout:

Το είδα...
Μικρά παιδια... Μην ασχολείσαι...

ΥΓ. Παντού υπάρχει ο Λευτέρης βλέπω :p

Δεν βγαζουν οι Ρωσοι κανενα σπασμενο firmware να παιζουν full menu και τα καινουρια μπας και δουμε ασπρη μερα.

Μηπως με το νεο firm παιζει μεν bd menu αλλα εχουμε πλεον θεμα sb (οπως στα Base 3D) ;

Τελικα ειμαστε σιγουροι αν δεν υπαρχει θεμα (και εάν το θέμα με το SB δεν υφίσταται απαξ και παίζει menu) ;

Γνωρίζει κάποιος αν στο Dune Smart, μπορεί να μετακινηθεί η εικόνα πάνω ή κάτω σε ταινίες 2,35:1?
Δηλαδή κάτι αντίστοιχο που κάνει ο mpc και άλλοι players σε HTPC.