Η εμφάνιση του είναι πιο λιτή, αλλά αυτό ίσως να διορθώνεται με νέα templates και με ψάξιμο.
Το καλό της υπόθεση (σε σχέση με το yadis) είναι ότι είναι πολύ εύκολο στο αρχικό σετάρισμα και κάποιος που ήδη έχει το My movies management collection το στήνει αμέσως χωρίς extra πράγματα.
Το μειονέκτημα σε σχέση με το yadis είναι ότι για να έχεις backdrops θα πρέπει να έχει μαζέψει τουλάχιστον 250 contribution points αλλιώς δεν έχεις τίποτα (στο yadis έχεις από την αρχή).
Τώρα έχω μπει στην διαδικασία να μαζέψω πόντους και να βάλω άλλα templates.
Δηλαδή το yadis τι δυσκολία έχει στο αρχικό σετάρισμα; Εμένα εύκολο μου φάνηκε, εκτός αν υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρω και δεν τα έφτιαξα.
Αυτό με τους πόντουε του my movies είναι απίστευτη παπαριά... Θες ή πολλά λεφτά ή πολλή δουλειά. Βαρέθηκα και το παράτησα...
Σου άνοιξα δουλειές![]()
Αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχεις το ιδιο ονομα με τον κυριο φακελο.
Ασχετο! Εβγαλε η oppo κινητο και σε διπλανο site μιλανε για μια αγνωστη Κινεζικη εταιρια.![]()
Δοκίμασε κανεις;Μηπως με το νεο firm παιζει μεν bd menu αλλα εχουμε πλεον θεμα sb (οπως στα Base 3D) ;
Αφού παίζει μενου, τι θέμα να έχει με το sb?
Το ενα αποκλείει στανταρντ το άλλο; (Εχουμε δει πολλά....)
Μηπως με το νεο firm παιζει μεν bd menu αλλα εχουμε πλεον θεμα sb (οπως στα Base 3D) ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.