Εγω να ρωτησω ...
τι γινεται με το θεμα των ταινιων mkv στον τομεα Συνχρονισμος ηχου με την Εικονα ;
εβαλα το αρχειο ΚΙΝΓΚ ΚΟΝΓΚ των 17 Γιγα 1080ρ να παιζει στο πισι το παλιο μου και ο ηχος ηταν 4 βηματα πιο μπροστα απο την εικονα !
αν αγορασω μια τετοια συσκευη θα παιζει τις ταινιες με ΑΡΙΣΤΟ συνχρονισμο η θα αρχισει τα κοληματα σε μεγαλα αρχεια ;
ειμαι μεταξυ HTPC η ενος τετοιου πλευερ και με ενδιαφερει ενα απο τα δυο να παιζει τις ταινιες συνχρονισμενα στον ηχο με την εικονα !
αλλιως πανε τζαμπα οσα κατεβαζουμε.....
καλά καλά, για ρώτα πόσοι είχαν pc και χρησιμοποιούν τώρα το Tvix και θα καταλάβεις....
Κοίτα, η αλήθεια είναι οτι το HTPC δεν ευθύνεται γι' αυτό που έπαθες. Ή το αρχείο φταίει ή κάποια λάθος ρύθμιση έχεις κάνει.
Έχω παίξει άπειρα αρχεία video με το HTPC, όλων των ειδών, και τα παίζει μιά χαρά, αρκεί να είναι σωστά σεταρισμένο.
Στην περιπτωσή σου πάντως, κι αν δεν θές να βλέπεις Full HD αλλά ματρόσκες Avi και Dvix μήν το σκέφτεσαι καθόλου. Το Dvico είναι Θεός σ' αυτά. Εύκολο και ξένοιαστο.
Ευχαριστώ!!Παιδιά δεν χρειάζονται ΟΛΑ τα fonts. Βάλτε μόνο το arialg.ttf και είστε κομπλέ.
Ultra-One μεγειέςΠοιό firmware του έβαλες; το 1.2.52 ή το beta;
χτύπα το.
Τώρα αν σου κάτσει βλάβη, σε όλα τα πράγματα μπορεί να κάτσει. Το μόνο κρούσμα που έχω διαβάσει στο ξένο φόρουμ είναι ότι μπορεί μετά από καιρό να ντιμαριστεί πολύ η οθόνη ίσα ίσα που να φαίνονται τα γράμματα.
Και που το βρήκες????? Λινκ???έβαλα το 1.3.52 ..... όσον αφορά αρχεία εικόνας τεράστια βελτίωση....
username: tvixhd1 και το ίδιο για password...
Παραπονιάρη ..... :joker:
http://rapidshare.com/files/149772822/tvix_M-6x00_1.3.52.zip
με προσοχή όμως γιατί το 1.2.52... είναι ποιο σταθερό...
Δηλαδή κακώς έβαλα το 1.2.55. beta; Έχει κάποια προβλήματα;
Αν θές μπορεί να ξαναγυρίσεις και πρός τα πίσω στο 1.2.52.;
Μήπως εννοείς το 1.3.55???? είναι οκ σε γενικές γραμμές? άκουσα ότι δεν παίζει κάποια είδη MKV ....
ότι ώρα θέλεις γυρνάς στο 1.2.52 ... το έχω κάνει 3-4 φορές έως τώρα... :a0210:
username: tvixhd1 και το ίδιο για password...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.