DVICO TViX HD M-6500A

Εγω να ρωτησω ...

τι γινεται με το θεμα των ταινιων mkv στον τομεα Συνχρονισμος ηχου με την Εικονα ;

εβαλα το αρχειο ΚΙΝΓΚ ΚΟΝΓΚ των 17 Γιγα 1080ρ να παιζει στο πισι το παλιο μου και ο ηχος ηταν 4 βηματα πιο μπροστα απο την εικονα !

αν αγορασω μια τετοια συσκευη θα παιζει τις ταινιες με ΑΡΙΣΤΟ συνχρονισμο η θα αρχισει τα κοληματα σε μεγαλα αρχεια ;

ειμαι μεταξυ HTPC η ενος τετοιου πλευερ και με ενδιαφερει ενα απο τα δυο να παιζει τις ταινιες συνχρονισμενα στον ηχο με την εικονα !

αλλιως πανε τζαμπα οσα κατεβαζουμε.....

Κοίτα, η αλήθεια είναι οτι το HTPC δεν ευθύνεται γι' αυτό που έπαθες. Ή το αρχείο φταίει ή κάποια λάθος ρύθμιση έχεις κάνει.
Έχω παίξει άπειρα αρχεία video με το HTPC, όλων των ειδών, και τα παίζει μιά χαρά, αρκεί να είναι σωστά σεταρισμένο.
Στην περιπτωσή σου πάντως, κι αν δεν θές να βλέπεις Full HD αλλά ματρόσκες Avi και Dvix μήν το σκέφτεσαι καθόλου. Το Dvico είναι Θεός σ' αυτά. Εύκολο και ξένοιαστο.

καλά καλά, για ρώτα πόσοι είχαν pc και χρησιμοποιούν τώρα το Tvix και θα καταλάβεις....

δηλ, σε αυτο δεν υφιστατε τετοιο προβλημα !

με φοβιζει μονο για το τι θα κανει σε μεγαλα αρχεια δηλ, σε παρατεταμενη θεαση μεγαλων αρχειων μηπως ζεσταθει και αρχισει τα κοληματα η εντελει παθει βλαβη σαν συσκευη απο υπερθερμανση σε τετοια μεγαλα αρχεια ....

Κοίτα, η αλήθεια είναι οτι το HTPC δεν ευθύνεται γι' αυτό που έπαθες. Ή το αρχείο φταίει ή κάποια λάθος ρύθμιση έχεις κάνει.
Έχω παίξει άπειρα αρχεία video με το HTPC, όλων των ειδών, και τα παίζει μιά χαρά, αρκεί να είναι σωστά σεταρισμένο.
Στην περιπτωσή σου πάντως, κι αν δεν θές να βλέπεις Full HD αλλά ματρόσκες Avi και Dvix μήν το σκέφτεσαι καθόλου. Το Dvico είναι Θεός σ' αυτά. Εύκολο και ξένοιαστο.

Οχι δεν καταλαβες ....
δεν ειναι HTPC, αυτο που εχω αλλα παλιο απλο πισι!!!!!

αλλα επειδη εχω βαλει μπρος να φτιαξω η να αγορασω τετοιο πλευερ (λογω του οτι η Γυναικα δεν θα καταφερει με τιποτα να δει ταινια μονη της με το HTPC, ......δηλ, και λογω απλοτητος )

ειμαι σε διλημα αν τετοιο πλευερ εχει καλο συνχρονισμο η να προχωρησω σε HTPC, οντως !

χτύπα το.

Τώρα αν σου κάτσει βλάβη, σε όλα τα πράγματα μπορεί να κάτσει. Το μόνο κρούσμα που έχω διαβάσει στο ξένο φόρουμ είναι ότι μπορεί μετά από καιρό να ντιμαριστεί πολύ η οθόνη ίσα ίσα που να φαίνονται τα γράμματα.

Re: Απάντηση: DVICO TViX HD M-6500A

Παιδιά δεν χρειάζονται ΟΛΑ τα fonts. Βάλτε μόνο το arialg.ttf και είστε κομπλέ.

Ultra-One μεγειές -bye- Ποιό firmware του έβαλες; το 1.2.52 ή το beta;
Ευχαριστώ!!

Προς το παρόν έβαλα το 1.2.52. Από τα σχόλια αυτών που έβαλαν το beta θα δω αν αξίζει τον κόπο να βάλω αυτό!

Πάντως έχω προσέξει ότι πολλά αρχεία .AVI δεν τα παίζει και αναφέρει ότι δεν είναι συμβατά. Επίσης κρίμα που δεν παίζει τα .MOV (όπως ούτε το PS3) αφού έχω μια Kodak φωτογραφική μηχανή που τραβάει βίντεο σε 720p και δεν μπορώ να δω το υλικό μου στον προβολέα.

Πάντως η ποιότητα εικόνας και ήχου θα έλεγα ότι είναι πολύ καλή και ίσως καλύτερη από τις προσδοκίες μου.

χτύπα το.

Τώρα αν σου κάτσει βλάβη, σε όλα τα πράγματα μπορεί να κάτσει. Το μόνο κρούσμα που έχω διαβάσει στο ξένο φόρουμ είναι ότι μπορεί μετά από καιρό να ντιμαριστεί πολύ η οθόνη ίσα ίσα που να φαίνονται τα γράμματα.

το παιρνω πολυ σοβαρα αυτο που λες.......

-bye-

Αν θέλεις να βλέπεις αρχεία AVI (xvid/divx) και MKV (ανεξαρτήτου μεγέθους) και γενικά υλικό που κατεβαίνει από το ΝΕΤ με μεγαλή ευκολία και για πολλές ώρες .... ΧΤΥΠΑ το!

Εγώ είχα ένα πρόβλημα με το "ντιμάρισμα" της οθόνης και το αλλάξανε με δική τους επιβάρυνση (μέχρι και την courrier/FedEX "πάνε-ελα" πλήρωσαν)

Παιδιά δεν μπορώ να δικτυώσω το 7000. Με netshare δουλεύει κανονικά. Το πρόβλημα μου είναι οτι ενώ μέσα από το pc το βλέπω στο δίκτυο με το όνομα (NONE) όταν πάω να μπω μέσα μου ζητάει username και password και δεν ξέρω τι να βάλω. Έχω windows vista...

έβαλα το 1.3.52 ..... όσον αφορά αρχεία εικόνας τεράστια βελτίωση.... (δεν κολλάει στις μεγάλες αναλύσεις) διαβάζει τους ενσωματωμένους υπότιτλους στις ματρότσκες και τις αναπαράγει με ήχο σωστά ακόμη και τις micro ...
Το μόνο που παρατήρησα δεν μου αναπαράγει σωστά μια μόνο ταινία το 10000BC όλες τις άλλες οκ!
θα δοκιμάσω και ταχύτητα δικτύου καθώς και την δυνατότητες υποτίτλων με UTF-8

A! υπάρχει και τρόπος να διαβάσει τους υπότιτλους ακόμη και αν δεν είναι "ακριβώς το ίδιο όνομα με την ταινία" απλά την στιγμή που παίζει η ταινία παταμε το κουμπί "title" και για λέγουμε υπότιτλο (ισχύει και το 1.2.52)

Απάντηση: Re: DVICO TViX HD M-6500A

Παραπονιάρη ..... :joker:
http://rapidshare.com/files/149772822/tvix_M-6x00_1.3.52.zip
με προσοχή όμως γιατί το 1.2.52... είναι ποιο σταθερό...

Δηλαδή κακώς έβαλα το 1.2.55. beta; Έχει κάποια προβλήματα;
Αν θές μπορεί να ξαναγυρίσεις και πρός τα πίσω στο 1.2.52.;

Re: Απάντηση: Re: DVICO TViX HD M-6500A

Δηλαδή κακώς έβαλα το 1.2.55. beta; Έχει κάποια προβλήματα;
Αν θές μπορεί να ξαναγυρίσεις και πρός τα πίσω στο 1.2.52.;

Μήπως εννοείς το 1.3.55???? είναι οκ σε γενικές γραμμές? άκουσα ότι δεν παίζει κάποια είδη MKV ....

ότι ώρα θέλεις γυρνάς στο 1.2.52 ... το έχω κάνει 3-4 φορές έως τώρα... :a0210:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: DVICO TViX HD M-6500A

Μήπως εννοείς το 1.3.55???? είναι οκ σε γενικές γραμμές? άκουσα ότι δεν παίζει κάποια είδη MKV ....

ότι ώρα θέλεις γυρνάς στο 1.2.52 ... το έχω κάνει 3-4 φορές έως τώρα... :a0210:

Ά ωραία... Αφού μπορώ να γυρίσω πίσω είμαι ΟΚ.
Δεν έχω παίξει αρκετά κι έτσι δεν μπορώ να ξέρω αν έχει κάπου πρόβλημα, όσες δοκίμασα να παίξω (3-4 δηλαδή) μου τις έπαιξε κανονικά.
Αν δώ κάποια προβλήματα.... Back to the Future... -bye-

username: tvixhd1 και το ίδιο για password...

Λοιπόν συνβαίνει το εξής περίεργο. Ενώ με το laptop που έχει βιστα δεν μπορώ να συνδεθώ με το desktop που έχει xp συνδέομαι κανονικά. Η σύνδεση γίνεται μέσω του linksys wag200g και στις δύο περιπτώσεις τα computer ασύρματα και το 7000 με καλώδιο...