Μπορει καποιος να μου πει καποιος σας παρακαλω πως στηνουμε το network share με το TviX Netshare γιατι δεν το εχω πιασει ακομα το θεμα..
Προς το παρον το μονο που εχω καταφερει ειναι να κανω share 4 folders του fileserver με samba. Εχω δοκιμασει και με το 1.3.74 και με το 1.2.52. Το TviX Netshare σου επιτρεπει να κανεις NFS share η κι αυτο samba κανει?
Ρωταω γιατι ενω παιζει ενα 70% των mkv που εχω χωρις προβλημα, οταν του δωσω m2ts απο το Band of Brothers παιζει λιγο και μετα χανει τον ηχο και κανει σπασιματα. Σκεφτομαι μηπως παιξει καλυτερα αμα κανω nfs share.
Ο fileserver τρεχει vista 32bit, το switch ειναι gigabit και ηχο παιρνω απο logitech 5500 μεσω coaxial συνδεσης. Στην αρχη μου βγαζει DTS αλλα μετα απο καποια δευτερολεπτα τον χανει τον ηχο..
Εχουμε καμμια λυση?
Και μαλιστα απο τη στιγμη που το μηχανακι "ζοριζεται" να παιξει.m2ts ακομα και απο usb η sata.
Τιποτα ουτε κι εδω!
Οχι απλως δεν τα παιζει αλλα δεν τα βλεπει καθολου!!
Τάσο τιποτε... δεν το βλέπει καν.... και rename του εκανα σε mp3 extention, το βλέπει, αλλα για να το παίξει, πράμα...... τζίφος. Δεν βάζεις του BadEip την παραλλαγή μπας....
Μεσα σε folder η και "χυμα" οπουδηποτε στον δισκο που εχει το TVIX.Απλα αν εχεις πολλους δισκους καθε φορα θα πρεπει να το πατας πριν αρχισει η θεαση.
O HD ήχος περνάει μόνο από το HDMI και οι τηλεοράσεις δεν μπορούν να τον αποκωδικοποιήσουν. Επομένως δεν θα έχεις ήχο σε ταινίες με HD ήχο.
Πρέπει να συνδέσεις το HDMI στον ενισχυτή και η tv ή να πάρει εικόνα από τον ενισχυτή ή από το component του player (δεν ξέρω αν έχει γιατί δεν έχω το συγκεκριμένο player).
Επειδή είναι προφανές ότι δεν κατάλαβες ακριβώς τι θέλω να κάνω, επαναλαμβάνω. Να στείλω απευθείας εικόνα στην tv και απευθείας ήχο στον ενισχυτή. Αυτό σίγουρα γίνεται (αλλιώς δεν θα είχε coaxial και optical).
Το θέμα μου είναι αν στα 1080p (24p) παρουσιάζεται με την συγκεκριμένη συνδεσμολογία το πρόβλημα με τον ήχο και το "κλείδωμα" του σήματος της εικόνας στην τηλεόραση.
Εκτός των παραπάνω, κάτι ακόμα. Ξέρει κανείς ποιο είναι το max bitrate που μπορεί να παίξει; Νομίζω για τα bluray είναι τα 54 Mbit/s. Μπορεί να φτάσει αυτές τις ταχύτητες;
Μπορώ να έχω τα φώτα σας σε κάτι.
1. Ενώ με τα πολλά κατάφερα να βλέπει το Tvix το shared folder στον σκληρό (π.χ. κάνοντας ping για επιβεβαίωση) εντούτης δεν μου εμφανίζει τα περιεχόμενα του folder.
2. Η motherboard έχει onboard 2 κάρτες δικτύου. Την πρώτη την έχω για το Internet και την δεύτερη στο Tvix. Στην πρώτη έχω auto IP και στην δεύτερη static IP μιας και μόνο με αυτό τον τρόπο κατάφερα να δω έστω και μερικός το shared folder. Έλα όμως που όταν το κάνω αυτό (static IP και όχι auto στην δεύτερη κάρτα) μετά δεν μπορώ να μπώ Internet. Κάτι για ARP διάβασα αλλά πήγα να πειράξω κάτι και παραλίγο να τα γ..... όλα. Μπορεί να βοηθήσει κανείς?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.