Εγω παντως δεν εχω καμια μανια με ντουμανι και εχω την ιδια απορια με σενα. Μονο σε δυσκολη θεση με εχει φερει αυτο το ντουμανι. (βρεθηκα σε σπιτι οπου μου ζητησαν να ατμισω στο μπαλκονι)Εγώ πάντως παίδες αυτή τη μανία με τα subohm και τα πολλά watt δεν την καταλαβαίνω.
Συνήθως παίζω στα 1.6, άντε 1.4Ω και γύρω από τα 8 με 8.5W.
Τώρα πήρα και 30άρι σύρμα να στήνω περισσότερες σπείρες σε αυτές τις αντιστάσεις.
Δεν λέω, πλάκα έχει το ντουμάνι, αλλά, άντε για να παίζεις και να κάνεις κυκλάκια.
Ακόμη βέβαια δεν έχω καταλήξει στα υπέρ και τα κατά του microcoil γιατί πειραματίζομαι ακόμη με τα φυτίλια.
(Μόλις έπεσε το semovar στο τραπέζι και χάρισα μία καρδιακή προσβολή στον συνάδελφο)![]()
Με halo ημουν 3 χρονια. Τωρα ειμαι με diy και μαλιστα σκετη βαση με νικοτινη. Δεν βαζω ουτε αρωμα μεσα.
Πολύ ντουμάνι = μεγάλη κατανάλωση. Αν είναι diy είναι ok. Αν είναι Halo ?)
Με halo ημουν 3 χρονια. Τωρα ειμαι με diy και μαλιστα σκετη βαση με νικοτινη. Δεν βαζω ουτε αρωμα μεσα.
Μονο στην μιξη μηδενικης βασης με εικοσαρα βαση με νικοτινη.Άσε τα Halo...
Αν είναι Thenancara συμφέρει να καπνίζουμε πούρα και με τα υπόλοιπα λεφτά μία βαρβάτη ασφάλεια ζωής που θα εξασφαλίσει και τα δισέγγονα μας!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
To DIY σε αυτό που ακριβώς βρίσκεται;
Στη μετάγγιση της PG/VG σε μικρό μπουκαλάκι;![]()
Αν σου κατσει μια βαση πολυ καλα ναι, μπορεις να παρεις μεγαλες ποσοτητες. Καποιοι ψαχνονται και τις αλλαζουν καθε λιγο. Και λιτρο βασης με τσιγαρα που δεν ρουφανε πολυ δεν καταναλωνεται και γρηγορα.
Προσωπικα τα καπνικα αρωματα τα μπουχτισα και τα οποια φρουτωδη κλπ τα βαριεμαι και αυτα γρηγορα. Αυτος ειναι ο λογος που εχω αγευστη βαση.
...
Να ανοιξει και νεο θεμα και να δινουν οι ρεμπελος-τζιμισκε συνταγες υγρων.
Εχουν να πεσουν κατι μηλοπιτες, μιλκσεηκ, που θα γινει χαμος.![]()
Αντί γιa tribeca θα ελεγα να δοκιμασεις bebeca της atmos. Ιδιο υγρο ουσιαστικα, με μεγαλη διαφορα τιμης (διπλασια).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.