E - smoke...

Καμιά ώρα θα σας πετάξει κάποιος ένα κουβά νερό στο κεφάλι για να σας σώσει και εγώ θα γελάω. :flipout:

Απάντηση: Re: E - smoke...

Εγώ πάντως παίδες αυτή τη μανία με τα subohm και τα πολλά watt δεν την καταλαβαίνω.
Συνήθως παίζω στα 1.6, άντε 1.4Ω και γύρω από τα 8 με 8.5W.
Τώρα πήρα και 30άρι σύρμα να στήνω περισσότερες σπείρες σε αυτές τις αντιστάσεις.

Δεν λέω, πλάκα έχει το ντουμάνι, αλλά, άντε για να παίζεις και να κάνεις κυκλάκια.

Ακόμη βέβαια δεν έχω καταλήξει στα υπέρ και τα κατά του microcoil γιατί πειραματίζομαι ακόμη με τα φυτίλια.

(Μόλις έπεσε το semovar στο τραπέζι και χάρισα μία καρδιακή προσβολή στον συνάδελφο) :flipout:
Εγω παντως δεν εχω καμια μανια με ντουμανι και εχω την ιδια απορια με σενα. Μονο σε δυσκολη θεση με εχει φερει αυτο το ντουμανι. (βρεθηκα σε σπιτι οπου μου ζητησαν να ατμισω στο μπαλκονι)

Απλως μην πολυ ψαγμενος πηρα τον atlantis οταν ειδα την τεραστια εισαγωγη αερα και μου αρεσει να μην βαζω δυναμη. Ατμιζω νευρικα.
Νομιζω οτι εβγαλαν ομως και αντισταση πανω απο ωμ, αλλα δεν την εχω δοκιμασει ακομα.

Για τον Atlantis έχουν βγάλει και κεφαλή RDA.
Οπότε τσίμπα την και φτιάξε μία αντίσταση στο 1.5Ω να το ευχαριστηθείς. :p

Πολύ ντουμάνι = μεγάλη κατανάλωση. Αν είναι diy είναι ok. Αν είναι Halo ? :))

Με halo ημουν 3 χρονια. Τωρα ειμαι με diy και μαλιστα σκετη βαση με νικοτινη. Δεν βαζω ουτε αρωμα μεσα.

Με halo ημουν 3 χρονια. Τωρα ειμαι με diy και μαλιστα σκετη βαση με νικοτινη. Δεν βαζω ουτε αρωμα μεσα.

Eτσι... Εγώ ακόμα με αρώματα είμαι - γιατί τα είχα αγοράσει εξ'αρχής. Απο πχ. 8 σταγόνες έχω κατεβεί στις 2-3. Ηδη απο τώρα που είμαι noob, έχω τις ώρες που θέλω να ατμίζω χωρίς άρωμα κι ένα subtank mini είναι αφιερωμένο σ'αυτό. Ασε που παρατείνει την ζωή της αντίστασης και του φυτιλιού. Θέλει όμως περισσότερη νικοτίνη κατα την γνώμη μου, γιατί το άρωμα, ειδικά το καπνιστικό, βοηθάει να "την ακούσεις" καλύτερα (χτύπημα).

Re: Απάντηση: E - smoke...

Πολύ ντουμάνι = μεγάλη κατανάλωση. Αν είναι diy είναι ok. Αν είναι Halo ? :))

Άσε τα Halo...
Αν είναι Thenancara συμφέρει να καπνίζουμε πούρα και με τα υπόλοιπα λεφτά μία βαρβάτη ασφάλεια ζωής που θα εξασφαλίσει και τα δισέγγονα μας! :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

To DIY σε αυτό που ακριβώς βρίσκεται;
Στη μετάγγιση της PG/VG σε μικρό μπουκαλάκι; :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Άσε τα Halo...
Αν είναι Thenancara συμφέρει να καπνίζουμε πούρα και με τα υπόλοιπα λεφτά μία βαρβάτη ασφάλεια ζωής που θα εξασφαλίσει και τα δισέγγονα μας!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

To DIY σε αυτό που ακριβώς βρίσκεται;
Στη μετάγγιση της PG/VG σε μικρό μπουκαλάκι; :flipout:
Μονο στην μιξη μηδενικης βασης με εικοσαρα βαση με νικοτινη.
Δηλαδη αν εσταζα και 5-6 σταγονες αρωμα στο μιξαρισμενο τοτε θα ηταν καθαροαιμο diy. ? :banane:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

E, εντάξει...
Αν έφτιαχνες ένα πολτό μήλου με κρέμα βανίλιας και καραμέλα θα πλησίαζε περισσότερο σε DIY. :p

Εγώ πήρα 1 λίτρο 36αρα 50/50 pg/vg απο την ecig. (Εντελώς άοσμη - την προτιμώ απο την προηγούμενη holy juice - κι ελληνική). Κόστος 92Ε με την έκπτωση και παράδοση στην πόρτα μου - πες 100. Πήρα 1 λίτρο μηδενική vg και 1 λίτρο μηδενική pg απο το φαρμακείο συνολικά 15 Ε. Με αυτά φτιάχνω όποτε θελήσω συνολικά 2000 ml 18άρα και περισσεύει κι ένα λίτρο μηδενική (για πειράματα με χαμηλότερη νικοτίνη). Πήρα και 5-6 αρώματα για το γαμώτο απο 5-6 Ε το μπουκαλάκι. Χοντρικά για ευκολία υπολογισμών, μου έρχεται 0.75Ε τα 10 ml. Εφτιαξα 100αρια με τα αρώματα που μου άρέσουν. Με τα 2 που δεν μου έκατσαν καλά το παίζω χημικός με διάφορες μείξεις.

Αν σου κατσει μια βαση πολυ καλα ναι, μπορεις να παρεις μεγαλες ποσοτητες. Καποιοι ψαχνονται και τις αλλαζουν καθε λιγο. Και λιτρο βασης με τσιγαρα που δεν ρουφανε πολυ δεν καταναλωνεται και γρηγορα.

Προσωπικα τα καπνικα αρωματα τα μπουχτισα και τα οποια φρουτωδη κλπ τα βαριεμαι και αυτα γρηγορα. Αυτος ειναι ο λογος που εχω αγευστη βαση.

Πλεον ακομα και με τσιγαρα ρουφηχτρες τα diy υγρα ειναι πολυ οικονομικα. (Βασικα ξενοιαζεις απο το κοστος υγρων)
Αν δε, χρησιμοποιηθουν και φυτιλια/αντιστασεις diy, τοτε μιλαμε για τεραστια οικονομια.

Θυμαστε οταν το πρωτο ξεκινησαμε (οταν ανοιξε και αυτο το νημα) που πληρωναμε για ατμοποιητες τυπου ego 10 ευρω το ανταλλακτικο. ?
Το τι βρασιματα και αλχημειες καναμε τοτε για να βγαλουμε τις καμμενες γευσεις απο τα φυτιλια δεν λεγεται.
Αλλα και οι μπαταριες με 20 ευρω που εξασθενουσαν μετα απο καποιες τζουρες.

Σημερα εχουμε φθηνα ηλεκτρονικα mod με επαναφορτιζομενες, εχουμε εξελιγμενους ατμοποιητες και τα diy υγρα ειναι παμφθηνα.

Να ανοιξει και νεο θεμα και να δινουν οι ρεμπελος-τζιμισκε συνταγες υγρων.
Εχουν να πεσουν κατι μηλοπιτες, μιλκσεηκ, που θα γινει χαμος. :D

Τα υγρά είναι πιο πολύ γούστο... :p
Και από συνταγές στο internet, χιλιάδες.

Πιο καλά νομίζω είναι να συζητήσουμε πλέον για αντιστάσεις, ρεύματα, φιτίλια... :p

Αν σου κατσει μια βαση πολυ καλα ναι, μπορεις να παρεις μεγαλες ποσοτητες. Καποιοι ψαχνονται και τις αλλαζουν καθε λιγο. Και λιτρο βασης με τσιγαρα που δεν ρουφανε πολυ δεν καταναλωνεται και γρηγορα.

Προσωπικα τα καπνικα αρωματα τα μπουχτισα και τα οποια φρουτωδη κλπ τα βαριεμαι και αυτα γρηγορα. Αυτος ειναι ο λογος που εχω αγευστη βαση.
...
Να ανοιξει και νεο θεμα και να δινουν οι ρεμπελος-τζιμισκε συνταγες υγρων.
Εχουν να πεσουν κατι μηλοπιτες, μιλκσεηκ, που θα γινει χαμος. :D

Η βάση που πήρα απο την ecig έχει την ίδια συσκευασία με αυτή που έχει αυτή του φαρμακείου (πλαστικό καφέ μπουκάλι) και την οποία κατασκευάζει μια εταιρία στις Σέρρες - μόνο στο αυτοκόλλητο διαφέρουν. Το μπουκάλι έχει 1 γραμμή που δείχνει το 1 λίτρο και έχει χώρο απο πάνω να προσθέσει νερό όποιος θέλει (αν είναι αδιάλυτη vg) Συνολικά δηλαδή 1200ml. H 36άρα βάση απο την ecig ήταν μέχρι το καπάκι - πράγμα που με οδηγεί στο οτι μου έδωσαν σχεδόν 200ml 36άρα pg/vg δώρο :))
(Mη θεωρηθεί διαφήμιση - απλά οι άνθρωποι με εξυπηρέτησαν και με το παραπάνω και με καλές τιμές).

Ξεκίνησα με την εντύπωση οτι τα καπνικά θα μου κάτσουν καλύτερα απο τα φρούτα και τα γλυκά αλλά στην πράξη γλυκά>φρούτα>καπνικά. Τα γλυκά είναι μια ενδιάμεση γεύση. Και δοσολογία ακριβώς την μισή απο αυτή που προτείνεται.

Την αρχαία εποχή που λες δεν την πρόλαβα - δεν ήξερα τι είναι το ηλ.κάπνισμα.

Συνταγές υπάρχουν στο δίκτυο αλλά καλό θα ήταν να έχουμε κι εδώ (τραβάνε και κόσμο). Αλλά απ'ότι έχω διαβάσει κι αλλού δεν καταλήγουν σε συγκρίσιμα αποτελέσματα γιατί πχ. μήλο απο μήλο ή τιραμισού απο τιραμισού διαφέρουν ανάλογα με την εταιρία.

Last edited:

Αντί γιa tribeca θα ελεγα να δοκιμασεις bebeca της atmos. Ιδιο υγρο ουσιαστικα, με μεγαλη διαφορα τιμης (διπλασια).

Πήγα και το δοκίμασα τελικά. Εξαιρετικό!!! Χτύπησα ένα μπουκαλάκι, thanks :ernaehrung004:

Για προσπαθείστε να περιγράψετε την γεύση/άρωμα του tribeca/bebeca ρε παιδιά... Με έχει φάει η απορία και θα με βάλετε σε έξοδα... Ψωμί, καπνός, βρεγμένη γή, ψάρι με μιά ιδέα φράουλα, στιφάδο με κρέμα τιραμισού?... Γιά πείτε πως την αντιλαμβάνεστε εσείς.

Μμμμ...
Κάποιο καπνιστικό άρωμα με γεύση ποπ κορν βουτύρου, μαλλιού της γριάς και μπισκότο...
Ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.

Δεν το 'χω με τις περιγραφές :D , πλησιάζει σ´συτό που λέει ο Tzimisce. Βαρύ άρωμα για μένα έντονα καπνικό ( είμαι όμως και με maxboro light ) , δεν νομίζω να είναι για όλη μέρα αλλά σίγουρα είναι να το απολαμβάνεις το βραδάκι με το ποτό σου (ίσως και την μπύρα σου) .

Mιας και ατμιζα για χρονια τριμπεκα (μεχρι που εχασα τη γευση) μπορω να πω οτι τοσο το μπεμπεκα οσο και το smoke της after-8 ειναι γευσεις που θυμιζουν μεν, αλλα κατα την δικη μου αποψη απλα...θυμιζουν. Σαν κατι να εχουν στην συσταση που τα κανει λιγοτερο αρεστα.
Και εχω την εντυπωση οτι το smoke after-8 ειναι ενα κλικ πιο κοντα στο τριμπεκα, δειχνει καλυτερα εκλεπτυσμενο στη γευση.
Παρ'ολα αυτα θα συμβουλευα οσους θελουν να δοκιμασουν να δοκιμασουν πρωτα το γνησιο τριμπεκα (εστω για μια φορα ενα μικρο δειγμα) για να καταλαβουν ποια ειναι η διαφορα στη γευση.
Προσωπικα οσες φορες προσπαθησα να το αντικαταστησω με κλωνους, κανενας δεν το πλησιασε αρκετα.

Κατι η βαση οπου ειναι απο τις πιο βελουδινες που εχω δοκιμασει, το μαλλι της γριας/καμμενη καραμελα και το κυριοτερο η καπνικη του γευση ηταν οχι μονο σε σωστη αναλογια αλλα και σαν γευση πολυ απαλο καπνικο.

Για καλυτερη γευση, θελει κατα την αποψη μου ανοιγμα και ωριμανση τουλαχιστον 2-3 μερες πριν χρησιμοποιηθει.