E - smoke...

με βαση τη φωτο που ανεβασες, ισως υπηρχε hot spot εκει που οι 2 σπειρες σχεδον ακουμπουσαν. Βεβαια αυτο με το κατσαβιδι πρεπει να το κανεις παντα στα kanthal συρματα. Αλλοιως δεν πυρωνει σωστα και μπορει να βγαζει καμμενο, υγρο στο στομα, μπουρμπουληθρες κλπ

με βαση τη φωτο που ανεβασες, ισως υπηρχε hot spot εκει που οι 2 σπειρες σχεδον ακουμπουσαν. Βεβαια αυτο με το κατσαβιδι πρεπει να το κανεις παντα στα kanthal συρματα. Αλλοιως δεν πυρωνει σωστα και μπορει να βγαζει καμμενο, υγρο στο στομα, μπουρμπουληθρες κλπ

θα το προσεξω περισσοτερο στο επομενο στησιμο.
ευχαριστω πολυ.

Re: Απάντηση: E - smoke...

να ανεβασω ρε φιλε..

αυτες ειναι με αραιο το συρμα.
αυτες που καηκαν(?)ειναι κολλητες βολτες με το ματζαφλαρι.

View attachment 153964

1) Οι σπείρες σου δεν έχουν ίσες αποστάσεις μεταξύ τους
2) Έχεις βάλει πολύ βαμβάκι στα τούνελ. Καλύτερα να μην προεξέχει από αυτά τα U που κάνει η βάση του.

1) Οι σπείρες σου δεν έχουν ίσες αποστάσεις μεταξύ τους
2) Έχεις βάλει πολύ βαμβάκι στα τούνελ. Καλύτερα να μην προεξέχει από αυτά τα U που κάνει η βάση του.

αυτο ειναι στησιμο πριν κατι μερες.
στα τελευταια εχω σοβαρευτει και τις φτιαχνω καλυτερα,οπως και το βαμβακι που πια δεν το αφηνω να σερνεται.

Αδερφέ δες λίγο ένα στήσιμο για ανοιχτές σπείρες για να σου βγαίνουν πάντα σωστές.

Το εφαρμόζω εδω και αρκετό καιρό και δεν έχω κανένα παράπονο κι ούτε μισή αποτυχία.

https://www.youtube.com/watch?v=vIFcVWOaJVA

πολυ μανουρα ρε συ Μητσε...

Μανούρα είναι -λίγο- αλλά τόσο ομοιόμορφα κενά στις σπείρες δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις.

Το εφαρμόζω απο την ημέρα που το είδα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Εκτός απο πρόσφατα στον gt3 που έβαλα λίγο βαμβάκι και μου έκανε διαρροές ξαπλωμένος.

Κατα τ'άλλα κομπλέ.

edit : τώρα που το ξανασκέφτομαι μιας και μίλησες για μανούρα, μήπως δεν αφιερώνεις τον απαραίτητο χρόνο και το κάνεις στα πεταχτά και γι αυτό δεν σου βγαίνει? θέλει να αφιερώσεις λίγο χρόνο με ηρεμία για να βγει σωστό αποτέλεσμα για να το ευχαριστιέσαι και να γουστάρεις.
τουλάχιστον προσωπικά αυτό κάνω, αφιερώνω μισή ωρίτσα συνήθως την Κυριακή για να είμαι έτοιμος να βγάλω όλη την εβδομάδα.

Μανούρα είναι -λίγο- αλλά τόσο ομοιόμορφα κενά στις σπείρες δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις.

Το εφαρμόζω απο την ημέρα που το είδα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Εκτός απο πρόσφατα στον gt3 που έβαλα λίγο βαμβάκι και μου έκανε διαρροές ξαπλωμένος.

Κατα τ'άλλα κομπλέ.

edit : τώρα που το ξανασκέφτομαι μιας και μίλησες για μανούρα, μήπως δεν αφιερώνεις τον απαραίτητο χρόνο και το κάνεις στα πεταχτά και γι αυτό δεν σου βγαίνει? θέλει να αφιερώσεις λίγο χρόνο με ηρεμία για να βγει σωστό αποτέλεσμα για να το ευχαριστιέσαι και να γουστάρεις.
τουλάχιστον προσωπικά αυτό κάνω, αφιερώνω μισή ωρίτσα συνήθως την Κυριακή για να είμαι έτοιμος να βγάλω όλη την εβδομάδα.

κανα 20λεπτο στηνω.
δεν το προσεχω και ιδιαιτερα η αληθεια ειναι.

Μετά την αγορά του expromizer από την eXvape.de διαπίστωσα πως ο νέος eXpro είχε διαρροές. Κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρία, άλλαξα όλα τα λάστιχα μια, αλλά το θέμα παρέμεινε. Συνεπώς συμφωνήσαμε πως μάλλον υπήρχε δομικό θέμα με το συγκεκριμένο κομμάτι.

Λοιπόν οι Γερμανοί (και ο Τούρκος εκπρόσωπος με τον οποίο ανταλασσα email) φέρθηκαν άψογα. Όχι μόνο μου έστειλε άλλον ατμοποιητη χωρίς χρέωση (στις ΗΠΑ),ενω είπε πως δεν χρειάζεται να στείλω τον παλιό γιατί είναι ακριβά τα ταχυδρομικά, αλλά εβαλε μέσα στο πακέτο κ όλα τα ανταλλακτικά για να χρησιμοποιήσω κ τον παλιό. Εννοείται χωρίς χρέωση.

Απίθανο σέρβις, για αυτο κ το αναφέρω

Και να σκεφτεις συνονοματε πως ο eXpro εχει Ε39,99. Δηλαδη δεν ειναι απο τους ακριβους MTL.

Παντως μου εκανε εντυπωση που εκτος απο την αντικατασταση με καινουργιο ατμο, εβαλε στο πακετο και 4 ανταλλακτικα (1 η 2 glass tank, 1 καλυμα τανκ, ολοκληρο το build deck, ολες τις τσιμουχες, pin και pin insulator) προκειμενου να μην παει χαμενος και ο ελλατωματικος. Δεν ειχε καμια υποχρεωση να το κανει αυτο, απο τη στιγμη που μου εστειλε καινουργιο. Αψογη εξυπηρετηση

Παιδιά,τι μπουκαλάκια χρησιμοποιείτε για τα υγρά;
Αγόρασα στην αρχή σαν αυτά https://www.aliexpress.com/item/100...279402d&transAbTest=ae803_2&priceBeautifyAB=0 αλλά γέμιζαν πολύ αργά τον ατμοποιητή λόγω της πολύ ψιλής βελόνας αλλά μου την έσπαγε και η χρήση χωνιού για να τα γεμίσω.

Οπότε πήγα σε αυτά https://www.aliexpress.com/item/3pc...8cef5ea&transAbTest=ae803_2&priceBeautifyAB=0 με μεγάλη διάμετρο,τα οποία όμως άπαξ και τα γεμίσεις και μετά βάλεις το πλαστικό καπάκι με την μύτη,αυτό δεν ξαναβγαίνει με τίποτα.
Τέλος...πήγα σε αυτά https://www.gearbest.com/accessories/pp_443116.html?wid=1433363 η μύτη των οποίων είναι πολύ χοντρή και δεν μπορώ να γεμίσω τον Melo 2.

Eγώ το έχω υπεραπλοποήσει. Αφού οι ατμοποιητές μου ξεβιδώνουν τελείως και μου δίνουν μια στρογγυλή επιφάνεια διαμέτρου 2 εκ., τους γεμίζω απ'ευθείας απο το γυάλινο (200μελο. 100μελο ή 50μελο - ανάλογα την σχέση μου με το κάθε υγρό και τις απαιτήσεις του) με ελεύθερη ροή...15 sec όλη η διαδικασία... :)))

Back to the roots..

Είπα να ξανά δοκιμάσω το υγρό με το οποίο μπήκα στο άτμισμα.

Έστησα την Κυριακή το απόγευμα.
Δεν έχω δει υγρό με λιγότερα κατάλοιπα.
5ml/ημέρα σίγουρα και ίσως παραπάνω.

Την φωτογραφία την έβγαλα μόλις τώρα.

9331d94bc1e48a54df534f20afc7ff59.png

Αποτι ξέρω είναι η ενδεδειγμένη τιμη. Πανω σε αυτή παιζεις +/- watt σε λογικά επίπεδα.

Να κανω και εγω μια ερώτηση, γιατι μολις πριν 2 βδομάδες πηρα τoν doggystyle (SXK) και εφτιαξα και την πρώτη αντίσταση μου ever πανω εκει (τελικα ειναι πανευκολο, την πετυχα με την 1η!. Η τυχη του πρωταρη).

Ποσο αφήνετε την αντίσταση πανω? πως καταλαβαίνεις οτι χαλασε? Μεχρι τωρα το μονο που κανω ειναι ενα dryburn, καθάρισμα με το μεταλλικό βουρτσάκι και περνάω νεο βαμβάκι. Ετσι που πάει φαίνεται οτι θα κρατήσει μηνες!

Θα αλλαξει σε κάποια φαση η αντίσταση? θα καεί? τι γινεται?

Αποτι ξέρω είναι η ενδεδειγμένη τιμη. Πανω σε αυτή παιζεις +/- watt σε λογικά επίπεδα.

το λεω γιατι ενα αντιστοιχο εργαλειακι(εφαρμογη)σε iphone,την συγκεκριμενη αντισταση που φοραω(1,3)το σαιτ που εχω πιο πανω λεει 13.5 watt και η εφαρμογη στο Iphone δειχνει να πρασινιζει η αντισταση απο 13,5 watt.

Θα αλλαξει σε κάποια φαση η αντίσταση? θα καεί? τι γινεται?

Καλό είναι να την αλλάζεις κάθε 7 - 10 ημέρες, ανάλογα με τη χρήση που κάνεις βέβαια.
Όχι ότι θα πάθει τίποτα, αλλά προς τι ο λόγος να κάθεσαι να καθαρίζεις κάτι που κοστίζει κάτι λεπτά του ευρώ; :)