E - smoke...

Απάντηση: Re: E - smoke...

Καλό είναι να την αλλάζεις κάθε 7 - 10 ημέρες, ανάλογα με τη χρήση που κάνεις βέβαια.
Όχι ότι θα πάθει τίποτα, αλλά προς τι ο λόγος να κάθεσαι να καθαρίζεις κάτι που κοστίζει κάτι λεπτά του ευρώ; :)

εμμ ναι,βασικα μετα το dryburn που καιγεται ολος ο ανθρακας γινεται σαν καινούργια, ουτε καθάρισμα δεν χρειάζεται καλα καλα... οποτε κρινω την κατάσταση και αλλάζω... Πάντως με βλέπω για 1 φορα το μήνα και αν!

Βρε τόσο καιρό δούλευες με αγοραστές και τώρα που είναι πάμφθηνες σε έπιασαν οι τσιγκουνιές σου; :flipout:
Δεν υπάρχουν αναλύσεις που να λένε πόσο καιρό είναι ασφαλείς οι αντιστάσεις μετά από πολύ καιρό.
Υπάρχουν όμως αυτές που λένε ότι δεν είναι καλό το dry burn.
Σε κάποια μέταλλα δεν μπορείς να το αποφύγεις βέβαια εκτός αν σου αρέσει η γεύση της καμμένης ψαραγοράς.
Αλλά γιατί να επιδεινώνεις την όλη κατάσταση με πολλά dry burn;

Υπάρχει η πιθανότητα να βαριέται να στήνει απο την αρχή, το έχω ακούσει απο αρκετούς που αλλάζουν μόνο βαμβάκια.

Δεν είναι καλά όμως τα πολλά Dry burns.
Και αν συνηθίσεις να στήνεις, ο χρόνος που θα κάνεις για να φτιάξεις την καινούργια αντίσταση και θα την βάζεις στη βάση θα είναι όσο έκανες παλιά για να στρίψεις ένα τσιγάρο. :smile:

Παρακαλω μια βοηθεια...

Εχω εναν επισκευασιμο (gus). Τον στηνω, και με το που παω να τον δουλεψω γευση καμμενου. Υγρο δεν εχω αλλαξει, ειναι το ιδιο. watt τα ιδια. Τον ανοιγω, δεν δειχνει να εχει καει το βαμβακι.

Μηπως δινει παραπανω ρευμα απο οτι λεει σκεφτομαι (παιζει τετοιο σεναριο? Ειναι ενα Joyetech eVic Primo).
Χαμηλωνω τα βατ, απο τα 14 στα 11,2, παλι τα ιδια. Θα φταιει η μπαταρια λεω, την αλλαζω, παλι τα ιδια

Αν καταλαβε κανεις, μηπως εχει καμια ιδεα περι του τι τρεχει ?

Ευχαριστω

Υπάρχει η πιθανότητα να βαριέται να στήνει απο την αρχή, το έχω ακούσει απο αρκετούς που αλλάζουν μόνο βαμβάκια.

καπως ετσι...ακόμα δεν το εχω και πολύ, αλλα θα το συνηθίσω! μαλλον και ενα στριφτήρι για αντιστάσεις θα βοηθάει.

Παρακαλω μια βοηθεια...

Εχω εναν επισκευασιμο (gus). Τον στηνω, και με το που παω να τον δουλεψω γευση καμμενου. Υγρο δεν εχω αλλαξει, ειναι το ιδιο. watt τα ιδια. Τον ανοιγω, δεν δειχνει να εχει καει το βαμβακι.

Μηπως δινει παραπανω ρευμα απο οτι λεει σκεφτομαι (παιζει τετοιο σεναριο? Ειναι ενα Joyetech eVic Primo).
Χαμηλωνω τα βατ, απο τα 14 στα 11,2, παλι τα ιδια. Θα φταιει η μπαταρια λεω, την αλλαζω, παλι τα ιδια

Ευχαριστω

για πρόβλημα ρεύματος το κόβω... μπας και εχει γυρίσει σε τπτ θερμοκρασία κτλ?

Οχι, Σακη, δειχνει οτι εδειχνε η οθονη του mod (Αν καταλαβα τι εννοεις)

Θα βρω κανα αλλο μοντακι να δοκιμασω

Επι της ευκαιριας, τι αλλο σε επισκευασιμο παιζει αυτη την εποχη :p
Ειμαι πολυ καιρο με μονο ενα, μην μου χαλασει και τρεχω μετα...

Οχι, Σακη, δειχνει οτι εδειχνε η οθονη του mod (Αν καταλαβα τι εννοεις)

Θα βρω κανα αλλο μοντακι να δοκιμασω

Επι της ευκαιριας, τι αλλο σε επισκευασιμο παιζει αυτη την εποχη :p
Ειμαι πολυ καιρο με μονο ενα, μην μου χαλασει και τρεχω μετα...

παράξενο! για δοκίμασε με αλλο μοντ.

Δες τον doggystyle https://www.dotshop.gr/category-404/sxk-doggystyle-2k16-rta/

φτηνός και καταπλήκτικ!

Πριν βάλεις βαμβάκι χαμήλωσε τα watt (στα 7-8 π.χ.) και δες πόσο γρήγορα πυρώνει την αντίσταση.
Αν είναι στο τσαφ, κάτι πάει στραβά με το mod σου.

Παρακαλω μια βοηθεια...

Ευχαριστω

Ντίνο πόσα Ω είναι η αντίσταση σου? Αν και με την μια καμμένο δεν θα έπρεπε.. μήπως δεν στήνεις καλά και δεν έχεις καλή τροφοδοσία? (για ποιόν gus μιλάμε?)

Ευχαριστω Κυριοι, θα τα τσεκαρω ολα ξανα

Δημητρη τον phenomenon
1,03 ohm ειναι (παντα 0,99-1,03 μου βγαινει)

@ sfortis Το στριφτήρι για αντιστάσεις σίγουρα θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Εντελώς ξεκούραστη φάση. Κι όσο περισσότερο ασχοληθείς τόσο περισσότερο εύκολο θα γίνεται.

@ Ntinos P Ντινάκο εκτός απο δεύτερο επισκευάσιμο δες και για δεύτερο mod. Καλό είναι να υπάρχει πάντα ένα για back up. Εγω να φανταστείς, εκτός απο αυτό που χρησιμοποιώ, έχω ένα καβατζωμένο στο αυτοκίνητο, ένα στην δουλειά και άλλα δυο στο σπίτι. Δεν υπάρχει περίπτωση να πέσω στην λούμπα να ανάψω πάλι τσιγάρο επειδή απλά έμεινα απο "εργαλεία".
Αν και απο gus σε doggy είναι λίγο υποβάθμιση. Όχι οτι δεν είναι καλός, κάθε άλλο. Τον έχω κι εγω και τον χρησιμοποιώ όταν βαριέμαι τον gt3 Και τον momentus.
Δες και για τον siren, κι αυτός ωραίο εργαλείο. Στην κατηγορία doggy αλλά λίγο πιο ακριβός.

Ευχαριστω Δημητρη, ναι, θα παρω και δευτερο μοδ (της προκοπης, εχω κατι σαβουρες για την δυσκολη ωρα της στραβης)

Αυτον λες?

Να κανω και εγω μια ερώτηση, γιατι μολις πριν 2 βδομάδες πηρα τoν doggystyle (SXK) και εφτιαξα και την πρώτη αντίσταση μου ever πανω εκει (τελικα ειναι πανευκολο, την πετυχα με την 1η!. Η τυχη του πρωταρη).

Ποσο αφήνετε την αντίσταση πανω? πως καταλαβαίνεις οτι χαλασε? Μεχρι τωρα το μονο που κανω ειναι ενα dryburn, καθάρισμα με το μεταλλικό βουρτσάκι και περνάω νεο βαμβάκι. Ετσι που πάει φαίνεται οτι θα κρατήσει μηνες!

Θα αλλαξει σε κάποια φαση η αντίσταση? θα καεί? τι γινεται?

Εγω κανω (ΜΙΑ ΦΟΡΑ) το παρακατω:

Οταν παω να αλλαξω βαμβακι, τον πυρακτωνω και βαζω στο καπακι την πυρακτωμενη αντισταση κατω απο τρεχουμενο νερο. Το κανω 1-2 φορες (στο καπακι) το φυσαω να φυγουν τα υπολειματα του νερου, και ΑΝ εινα ιαπαραιτητο (συνηθως δεν ειναι) το ψιλο-χαιδευω με μια μαλακη οδοντοβουτσα. Σαν καινουργιο. Η λυση του τεμπελη (η αυτο που δεν εχει χρονο ;-) )

Παρακαλω μια βοηθεια...

Ευχαριστω

Σαν hot spot ακούγεται. Όταν πυρωνεις χωρίς βαμβάκι, η αντίσταση πυρώνει από το κέντρο προς τα άκρα; Αν όχι, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πυρωσεις, να περάσεις απαλά με ένα κατσαβίδι πάνω από την αντίσταση και να ξαναπυρωσεις μέχρι να δεις ομαλό πύρωμα από το κέντρο προς τα άκρα.

Από τις άκρες προς το κέντρο πυρώνει (από ότι θυμάμαι).
Θα το τσεκάρω αργότερα, σε ευχαριστώ

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Με πυρωση απο ακρες προς κεντρο ειναι φυσικο να σου βγαζει καμενο. Το μονο που εχεις να κανεις, ειναι να 'χαιδεψεις' την αντισταση με ενα κατσαβιδι (χωρις να πυρωνεις ταυτοχρονα), μεχρι να δεις πως παει απο το κεντρο προς τα ακρα. Μολις γινει αυτο, περνας βαμβακι και ολα πανε καλα.

Καλη επιτυχια!

ναι ρε συ Ντινε...απο το κέντρο πυρωνει. Ανοιξέτην και λιγο, να μην κολλάνε οι σπείρες.