E - smoke...

Εγώ πάντως με τα Halcyon έχω βρει την πιπίλα μου...
Εναλλάξ venus in vapes με Sweet prudence και με παρακαλάνε οι τριγύρω να ατμίσω.
Ειδικά το venus αφήνει μία καταπληκτική μυρωδιά στο χώρο!
Ένα μείγμα κρέμα βανίλιας με μήλο με μία απροσδιόριστη αίσθηση του υπόλοιπου "πακέτου" που είναι αισθητές μόνο σε μένα που το ατμίζω. :p

Για αρώματα δεν έχω ιδέα ακόμα. Ακόμα παίζω με 4 αρώματα holy juice που πήρα όταν πρωτοάρχισα. Με ενδιαφέρει πολύ όμως να αποκτήσω μια εμπειρία της αίσθησης των σκέτων βάσεων, έτσι ωστε μετά να μπορώ εύκολα να διακρίνω τι προσθέτει κάθε άρωμα στην συνολική εικόνα.

Δεν έχω ετοιμάσει καποιο δικο μου υγρό ακομα, αλλα απο τα ανακατωματα που κάνω πρόχειρα, μπορω να πεσω πολύ χαμηλα (π.χ 6 mg) στη νικοτίνη με την pg στο 70%.
Αυτό ειναι και δευτερευόντως καλό γιατί ειναι πιο καθαρά τα αρώματα αλλα πολύ περισσότερο είναι το ότι οι γευσεις σε πιο συνθετα υγρα γίνονται εξαιρετικά ευδιάκριτες, οσο πάφτει η νικοτίνη..
Τωρα για diy υγρα, πρεπει να φτιαξω αυτον τον ανακατωτή με τους μαγνητες. Το άλλο πρόβλημα ειναι ότι δεν μπορω να κάνω παραγγελία αρωμάτων και να πέσω κάτω απο τα 60 ευρώ. Θέλω πολλά και δεν μπορω να αποφασίσω τι να αφαιρέσω. Οπότε δεν παιρνω τίποτα ακόμα μεχρι να φτιάξω τον αναδευτήρα, να μου φύγει και ο ενθουσιασμός και ίσως καταλήξω στο ποια θα πάρω πρώτα. Αν και με βλέπω να κάνω απλά υγρα με ενα αρωμα, η καποιους καταξιωμενους κλώνους.
Τσιγαρο κανονικό πάντως, ΤΕΛΟΣ.

Μια θήκη χρειάζεται και πέταμα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινητου για 1-2 μέρες ή δέσιμο στο κλαδί ενός δέντρου :))

Εγω πάντως στα προχειρα, εχω μονταρει σε ενα μοτερ υαλοκαθαριστηρων ενα στηριγμα με αφρολεξ απο μεσα, και ενα βαζο από μελι του μισου κιλου. Το στηριξα σε ενα κοματι ξύλο και γυρίζει απο το πρωι μεχρι το βραδυ. Και πάλι την άλλη μερα για 12-14 ωρες, και μετα φύλαγμα. Εβαλα και ενα ανοξείδωτο σουρωτήρι μεσα στο βαζο, και γινεται της μουρλής εκει μεσα. Και οι στροφές λιγες, περίπου 40-50 το λεπτό. Και από ηλεκτροβάνα κανει, αλλά του υαλοκαθαριστήρα ειναι φτηνο, αθορυβο, μπορεις να ρυθμισεις στροφες, και αθανατο. Ασε που μπορεις να βαλεις μια προέκταση και να κανεις 2-3-5 βαζα μαζί. Ενα για τα αρωματα, ενα για τις βασεις, και ενα να ψηνεις κοτόπουλο. Να εχει και ζεστη να δενουν γρηγορα τα υγρα!!

Ρε παιδιά, να σας ρωτήσω κάτι, γιατί έκανα μια παραγγελεία στην Fasttech αλλά δεν σκέφτηκα μια λεπτομέρεια...
Παράγγειλα καμμιά 10αριά μικροπράγατα, (πχ. μπαταρίες, φορτιστή, mod, driptips κλπ) συνολικής αξίας 90Ε, με το ακριβότερο αντικείμενο απο αυτά να είναι 23Ε...
Πέρα απο το ότι θα έρθουν σε 45-60 ημέρες όπως πληροφορήθηκα την ώρα που συμπλήρωνα την παραγγελία (γιατί θα έρθουν με surface mail λόγω μπαταριών, 1 υγρό, κλπ - που δεν μπαίνουν σε αεροπλάνα) ...
...Υπάρχει περίπτωση να σκαλώσουν σε τελωνείο ?
Εχει κάποιος απο εσάς σχετική εμπειρία ?

Από δική μου εμπειρία, δεν τα στέλνουν σε ένα δεμα. και δεν εχουν σκαλωσει ποτε σε τελωνείο, ότι και εχω φερει απο εξωτερικο. Και απο Αμερική μαλιστα σε ενα δεμα ειχα 3 ζευγαρια παπουτσια και κατι άλλα ρουχα. Σε άλλο δεμα που ηρθε με κατι βιταμινες, πρωτείνες, και λοιπα τετοια, 2 δεματα τεραστια, πάλι δεν περασαν τελωνείο. Τωρα αυτα που πηρες εσυ, τι δεμα να ειναι; Το πολύ σαν ενα ζευγαρι παιδικα παπουτσια; και να τα ανοιξουν τι θα δουν, και τι να φορολογήσουν. Κατα 99% θα περάσουν αέρας.

Εκεί, περίπου στο μέγεθος κουτιού παπουτσιών το φαντάζομαι. Αλλά δεν ξέρω τι συσκευασία κάνουν. Ο φορτιστής έρχεται με το κουτί του (Nitecore D2), τα υπόλοιπα ψιλοχύμα... drip tips, 4 μπαταρίες, 2 mods (σωλήνες) κλπ... Μακάρι όπως λες να το περάσουν έτσι. Δεν είχα σκεφτεί το ενδεχόμενο να τρέχω σε τελωνείο...
Απο την άλλη σκέφτομαι οτι οι κινέζοι είναι γάτοι σε κάτι τέτοια. Ξέρουν τι κανόνες έχει η ΕΕ σε σχέση με όγκους, βάρη, οικον.αξία κλπ και συσκευάζουν (συνήθως) αναλόγως, ώστε να μη χάνουν πελάτες και να βρισκουν καινούριους... Σε 1-2 μήνες θα ξέρω, αλλά ένα ψιλοάγχος θα το έχω... lol

Last edited:
Απο φαστεκ δεν θα εχεις θεμα.
Αλλα αν θες μια φιλική συμβουλή, απέφευγε τις μπαταρίες απο Κίνα. Αγόραζε γνήσιες απο Ελλάδα (προσοχή δεν εχουν όλα τα καταστηματα γνήσιες).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν δεν ειχες τις μπαταρίες, θα σου ελεγα οτι θα το παραλάβεις σε ενα μήνα. Τωρα δεν το γνωρίζω.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Παιδιά,αν μπορείτε να αιτιολογείτε με παραδείγματα γιατί είναι χάλια,πχ τα σύρματα.
Για τα υγρά,το καταλαβαίνω.Αλλά τα σύρματα;Δηλαδή αν έχουν την μισή ή ακόμα πιο χαμηλή τιμή,τι κάνει την αγορά τους αποτρεπτική;
Tα ίδια λέγαμε και για τις Vision Spinner από τη Fasttech,αλλά στην πράξη αποδείχθηκαν σκυλιά σε σύγκριση με αυτήν που αγόρασα από Ελλάδα και δεν συζητάω καν για τις μπαταρίες από Nobacco όταν πρωτοξεκίνησα το άτμισμα.

Ετερον εκατερον.

Οσοι εχουν παρει συρμα απο τη FT μιλανε για μαυριλες που αφηνει στο χερι και μυρωδια. Για μυρωδια (βρωμα) επισης παραπονουνται και για τα φυτιλια

Εγω οντας 3 σχεδον χρονια στο ΗΤ δεν θα το ακουμπουσα. Και δεν ειναι οτι εχω καποια δυσανεξια στους κλωνους. Το αντιθετο.

Υπαρχουν ωραιοτατα site που εχουν οτι θελεις και ειναι εγγυημενα.

π.χ. www.zivipf.de και wires.co.uk για συρματα. Ειτε τιτανιου, ειτε Kanthal A, ειτε NiCr, ribbon ή απλα. Διαφορετικα απο καποιο καταστημα (ειναι πολυ μικρο το κοστος για να παιζει/ρισκαρει κανεις)

Φυτιλι πια δεν χρησιμοποιει πολυς κοσμος, εχουν γυρισει οι περισσοτεροι σε οικολογικο χημικα ακατεργαστο βαμβακι καθως και σε rayon fibers. Απο το silica ειναι κλασεις ανωτερα και σε γευση και σε ασφαλεια.

Σκετες νικοτινουχες βασεις εγω προτιμω τις βασεις της Totally Wicked (πανακριβες αλλά κατα καιρους τις βγαζει σε προσφορα και αξιζει τον κοπο να παρει κανεις μια 72αρα/100ml), της Umami, της Flavorart και της ενιοτε της El Toro. Κανω μονο VG, δεν παλευω την PG.
Για μηδενικη VG πηρα 1 λιτρο απο ενα φαρμακειο. Στην αστρονομικη τιμη των 3,38eu. Ειναι απο τον "Συνδεσμο" και πληρει ολες τις προδιαγραφες ( http://www.anosiapharmacy.gr/product/γλυκερίνη-1lt/ )

Απο αρωματα (φτιαχνω μονος τα υγρα μου) εχω κολησει τον τελευταιο καιρο με το "Hermano Rubio" της T-Juice (πολυ ενδιαφερον υγρο και κοντα σχετικα στο τσιγαρο αλλά χωρις τη βρωμα), το all time classic "7 leaves" της Flavorart, 1-4 αραιωμενη bebeca και ενα που φτιαχνω συνδιαζοντας καμια 10αρια αρωματα ετσι για να κανουμε και καμια αλχημεια.

Και κατα καιρους δοκιμαζω διαφορα άλλα. Τα μονα που δεν μπορω ειναι αυτα που εχουν μεσα menthol...

Γνωστες ειναι και οι ΜΚΝΕ αλλά αυτες που λεει ο παπα Ρεμπελος ειναι way better και safer.

Μαλιστα με σειρα προτεραιοτητας

AW, Panasonic, Sony για 18650 (τις efest δεν τις βαζω καν), οι περισσοτερες δε Panasonic και Sony ειναι και High Drain που βολευουν για sub-ohm καταστασεις.
AW, Panasonic (?) για 18500
AW για 18350

Τωρα ειδα τις 2 πρωτες που πηρες...

Σε ηλεκτρονικο mod και μονο...

Ενω αυτες που διάλεξες ειναι γνωστές? αν θες σωστή μπαταρια κοιτά για aw, efest, Panasonic, Sony.

+1
Mόνο που για τις efest ακούγονται πολλά... Αλλοι τις βρισκουν καλές, κι άλλοι όχι...
Οι ΜΝΚΕ θεωρούνται απο τις πολύ καλές. Αλλωστε στα λινκ που ανέβασα, η τιμή αφορά 2 κομμάτια έκαστη.

Σε τεστ που κάναμε πάντως, η efest μου έριχνε στα αυτιά στις υπόλοιπες, μιλάω για τις μωβ των 35Α φυσικά.
Γενικά πάντως προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω αλλά να τις πάρω από σοβαρό μαγαζί.

Περιττό να σας πω οτι 26650 - και μάλιστα καλή - είναι δύσκολο να βρει κανείς στην Ελλάδα. Πόσο μάλλον σε λογική τιμή...
Αν υπάρχει κάποιο λινκ για Ελλάδα, ας το ανεβάσει άποιος να το έχουμε υπ'όψιν...

Σε τεστ που κάναμε πάντως, η efest μου έριχνε στα αυτιά στις υπόλοιπες, μιλάω για τις μωβ των 35Α φυσικά.
Γενικά πάντως προτιμώ να δώσω κάτι παραπάνω αλλά να τις πάρω από σοβαρό μαγαζί.

Ειδικά ηι μωβ, η οποία είναι καλή μπαταρία, είναι θύμα πολλών μαιμουδιών και μάλιστα οχι απο 1 και 2 πλαστογράφους...
http://www.efestpower.com/html/173504425.html
Το σοβαρό μαγαζί μπορεί να πέσει κι αυτό θύμα...

Παρέλαβα σήμερα το Smoke της After-8 και το δοκίμασα με αυτόν τον ατμοποιητή:
http://www.zerobacco.gr/ilektronika-tsigara/atmopoiites/justfog-2043-atmopoiitis.html

Τι να σας πω βρε παιδιά...
Μακράν ότι χειρότερο έχω ατμίσει.
Θα μου πεις ότι αυτά είναι γούστα,αλλά απογοητεύθηκα σφόδρα γιατί πίστευα ότι θα έβρισκα ένα οικονομικό υγρό.
Είναι κάτι μεταξύ tribecca και torque56 της Halo,αλλά με πολύ έντονο κάψιμο στο λαιμό.Σα να ατμίζω στάχτη ένα πράμα.

Μια rechatgeable efest...
http://i.imgur.com/JhYWeKm.jpg

και μια μαιμού MNKE
https://img.fasttechcdn.com/171/1716003/1716003-2.jpg

ενω η κανονική είναι
http://i.xomf.com/fkfmb.jpg

Τα λάθη είναι σκόπιμα για να αποφύγουν κάποιας μορφής κατηγορίες...

...
Θα μου πεις ότι αυτά είναι γούστα,αλλά απογοητεύθηκα σφόδρα γιατί πίστευα ότι θα έβρισκα ένα οικονομικό υγρό.
Είναι κάτι μεταξύ tribecca και torque56 της Halo,αλλά με πολύ έντονο κάψιμο στο λαιμό.Σα να ατμίζω στάχτη ένα πράμα.

Αυτές τις λίγες μέρες που ατμίζω, πρόσεξα οτι ανάλογα με το τι έχω φάει ή έχω πιεί πιο πρίν, το κάθε ατμιστικό υγρό φαίνεται διαφορετικό καθε φορά - τουλάχιστον για τα πρώτα λίγα λεπά. Μόλις τα γευστικά αισθητήρια έρθουν στα ίσια τους, αλλάζει και η γεύση... φτιάχνει ή χαλάει :)))

Σωκράτη, και εγω σήμερα το πηρα το smoke. Αφησε το ανοικτο 4-5 ωρες, και κατόπιν κλειστο και άφησε το σε ενα ντουλάπι βαθια για 3 βδομαδες τουλάχιστον.
Δυστυχώς η παραγωγή του έγινε στις 24 Μαρτίου, δεν νομιζω να το άφησαν να ωριμάσει. και 3 ακομα που πηρα εγω έχουν όμοια ημερομηνια παραγωγής, και είναι ξεκαθαρο ότι δεν εχει ωριμασει κανενα.
Δοκιμασε από την Nobaco τα Number 1 & 3. Αν δεν σου αρέσουν πολύ, θα τα βρεις τουλαχιστον αποδεκτά και σιγουρα θα ειναι παραγωγής τουλάχιστον ενος μηνός.
Δες και εδω για φθηνα. http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,23376.0.html
Οποτε διαθεσεις 35-40 ευρω για δοκιμες, παρε απο εκει 10 γευσεις, και μετα πας στα σιγουρα. Εχουν και τεράστιες προσφορες καθε εβδομαδα.

Last edited: