Re: Απάντηση: E - smoke...
Παιδιά,αν μπορείτε να αιτιολογείτε με παραδείγματα γιατί είναι χάλια,πχ τα σύρματα.
Για τα υγρά,το καταλαβαίνω.Αλλά τα σύρματα;Δηλαδή αν έχουν την μισή ή ακόμα πιο χαμηλή τιμή,τι κάνει την αγορά τους αποτρεπτική;
Tα ίδια λέγαμε και για τις Vision Spinner από τη Fasttech,αλλά στην πράξη αποδείχθηκαν σκυλιά σε σύγκριση με αυτήν που αγόρασα από Ελλάδα και δεν συζητάω καν για τις μπαταρίες από Nobacco όταν πρωτοξεκίνησα το άτμισμα.
Ετερον εκατερον.
Οσοι εχουν παρει συρμα απο τη FT μιλανε για μαυριλες που αφηνει στο χερι και μυρωδια. Για μυρωδια (βρωμα) επισης παραπονουνται και για τα φυτιλια
Εγω οντας 3 σχεδον χρονια στο ΗΤ δεν θα το ακουμπουσα. Και δεν ειναι οτι εχω καποια δυσανεξια στους κλωνους. Το αντιθετο.
Υπαρχουν ωραιοτατα site που εχουν οτι θελεις και ειναι εγγυημενα.
π.χ.
www.zivipf.de και wires.co.uk για συρματα. Ειτε τιτανιου, ειτε Kanthal A, ειτε NiCr, ribbon ή απλα. Διαφορετικα απο καποιο καταστημα (ειναι πολυ μικρο το κοστος για να παιζει/ρισκαρει κανεις)
Φυτιλι πια δεν χρησιμοποιει πολυς κοσμος, εχουν γυρισει οι περισσοτεροι σε οικολογικο χημικα ακατεργαστο βαμβακι καθως και σε rayon fibers. Απο το silica ειναι κλασεις ανωτερα και σε γευση και σε ασφαλεια.
Σκετες νικοτινουχες βασεις εγω προτιμω τις βασεις της Totally Wicked (πανακριβες αλλά κατα καιρους τις βγαζει σε προσφορα και αξιζει τον κοπο να παρει κανεις μια 72αρα/100ml), της Umami, της Flavorart και της ενιοτε της El Toro. Κανω μονο VG, δεν παλευω την PG.
Για μηδενικη VG πηρα 1 λιτρο απο ενα φαρμακειο. Στην αστρονομικη τιμη των 3,38eu. Ειναι απο τον "Συνδεσμο" και πληρει ολες τις προδιαγραφες (
http://www.anosiapharmacy.gr/product/γλυκερίνη-1lt/ )
Απο αρωματα (φτιαχνω μονος τα υγρα μου) εχω κολησει τον τελευταιο καιρο με το "Hermano Rubio" της T-Juice (πολυ ενδιαφερον υγρο και κοντα σχετικα στο τσιγαρο αλλά χωρις τη βρωμα), το all time classic "7 leaves" της Flavorart, 1-4 αραιωμενη bebeca και ενα που φτιαχνω συνδιαζοντας καμια 10αρια αρωματα ετσι για να κανουμε και καμια αλχημεια.
Και κατα καιρους δοκιμαζω διαφορα άλλα. Τα μονα που δεν μπορω ειναι αυτα που εχουν μεσα menthol...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Γνωστες ειναι και οι ΜΚΝΕ αλλά αυτες που λεει ο παπα Ρεμπελος ειναι way better και safer.
Μαλιστα με σειρα προτεραιοτητας
AW, Panasonic, Sony για 18650 (τις efest δεν τις βαζω καν), οι περισσοτερες δε Panasonic και Sony ειναι και High Drain που βολευουν για sub-ohm καταστασεις.
AW, Panasonic (?) για 18500
AW για 18350
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Τωρα ειδα τις 2 πρωτες που πηρες...
Σε ηλεκτρονικο mod και μονο...