Άλλαξα το υγρό στον νέο ατμοποιητή http://www.zerobacco.gr/ilektronika-tsigara/atmopoiites/justfog-2043-atmopoiitis.html
και από Smoke έβαλα Tribecca.
Δύο ημέρες μετά έχω το ίδιο πολύ ενοχλητικό κάψιμο στο λαιμό την ώρα που η τζούρα φτάνει εκεί δουλεύοντας την μπαταρία στα 3,3V.
Νομιζω ότι όσο πιο ακριβά πληρώνω το "σωστό" εργαλείο,τόσο πιο μάπα μου βγαίνει το καρπούζι φίλε.
Νομιζω οτι παιζει σημαντικό ρόλο όλο το "συστημα" και οχι μονο τα επιμέρους κομμάτια του.
Δηλαδή το τρίο, μπαταρία, ατμοποιητής και υγρά. Αν κατι απο αυτά δεν ταιριάξει τοτε η αλυσίδα χαλάει.
πχ. Με τον gs air που πήρα πριν λίγες μέρες μαζί με το istick mini και τα υγρά της hacyon (6mg) εχω μείνει ενθουσιασμένος. Τρομερή γευση, ντουμάνι οσο πρέπει και καμία ενόχληση στο λαιμο. Προσωπικά νομίζω δεν χρειάζομαι κατι παραπάνω.
Βεβαια, η μπαταρία οταν πέφτει κατω απο το 40-50% δεν "τραβάει" οπως πρέπει, ομως αυτό ισως βελτιωθεί μετά απο λίγους κύκλους φορτισης - εκφόρτισης αφού προς το παρων την εχω φορτίσει 2-3 φορες.
Sforti, αυτο το πράμα ο gs air, για εμενα θα ήταν λογος να μην ξεκινησω το άτμισμα αν δεν ειχα άλλη επιλογή. Πρωτον σφυριζει δεμονισμενα, δευτερον δεν εχει τζουρα να σε χτυπήσει (πνευμονικες;), τριτον δεν έχει ρυθμιστικό αξιο λόγου.
Τα θετικα του ειναι οτι δεν δινει καμμένο σε αρκετα βατ, και ειναι φθηνό. Για δευτερο σε καμια περισταση, αν π.χ μεινεις με αυτον για 1-2 μερες, μπορει να καλύψει. Αλλα για βασικό, με τίποτα.
Δεν εχω καταφέρει να πάρω ποτε την δύναμη του ατμου αντίστοιχη με του Ναυτίλου σε εισπνοή . Ειναι σαν να ρουφαω αερα σκέτο. Γευση και άρωμα τα δινει, ντουμανι δίνει, αλλα δεν εχει πυκνοτητα, δεν ειναι "ρωμαλαίoς" ο ατμος.
Και αναφέρομαι σε 60% pg με 18 mg νικοτίνη. Δεν δινει αυτο το "σκάλωμα" στην εισπνοή, ειναι σαν να παιρνει πολύ αερα όπου και να ρυθμισω τη βιδούλα του. Αυτο με τη βίδα ειναι εξωφρενικό, για να ρυθμισεις την ποσότητα του αέρα να θελεις κατσαβίδι!!
Ποση ωρα θελει να φορτιστει πληρως αυτο το istick Σακη ?
Οταν σου πεφτει εκει, δοκιμασε να ανεβασεις κανα δυο βατακια :a0210:
Sforti, αυτο το πράμα ο gs air, για εμενα θα ήταν λογος να μην ξεκινησω το άτμισμα αν δεν ειχα άλλη επιλογή. Πρωτον σφυριζει δεμονισμενα, δευτερον δεν εχει τζουρα να σε χτυπήσει (πνευμονικεςΝΎ), τριτον δεν έχει ρυθμιστικό αξιο λόγου.
Τα θετικα του ειναι οτι δεν δινει καμμένο σε αρκετα βατ, και ειναι φθηνό. Για δευτερο σε καμια περισταση, αν π.χ μεινεις με αυτον για 1-2 μερες, μπορει να καλύψει. Αλλα για βασικό, με τίποτα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.