E - smoke...

Με Ναυτίλο και istick30 κάνω περίπου 6 ml στα 9-10w. Αν έχεις σκοπό να μεινεις στο άτμισμα, πάρε ενα 50άρι istick η κατι ανάλογο. Ετσι κι αλλιώς σε 2-3 βδομαδες θα πας σε επισκευασιμο, οπότε θα το χρειαστείς.
Απλά σκεψου ότι αυτο που θα παρεις τωρα, σε 2 μήνες θα ειναι ο δευτερος ατμοποιητής σου. Καλύτερα ειναι να πάρεις γνώμες από έμπειρους και γνώστες των κατάλληλων συνδυασμών για αρχάριο.
Ρωτα και στο e-kapnisma.gr . Αυτό που θα πρότεινα ειναι να μην πάρεις πολύ φτηνό ατμοποιητή, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να απογοητευτείς, και να χασεις το παιχνιδι από την αρχή. Στο ποσό που έχει ο αναφερόμενος θα υπολογίσεις να κάνεις την εκκίνηση σου. Ισως με ενα 20άρικο επιπλέον, να εισαι υπερ καλυμενος. Το βασικο ειναι να νιώσεις πλήρης και να μην σκεφτείς το κανονικό τσιγάρο.
Εγω από την πρώτη μερα που άτμισα, αισθάνθηκα ότι στο θεμα του τσιγάρου σκαρφάλωσα αρκετά επίπεδα. Ψάξε για καλες τιμές. Αν δεν πάρεις το Joyetech, υπολόγισε 55 η 75 ευρω για μπαταρία 30 - 50 watt και ενα 30άρι το πολύ για κορυφαίο ατμοποιητή. Καλη συνέχεια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Δεν θα με βολέψει να έχω 2 μπαταρίες. Οπότε πρέπει να δω για μεγαλύτερη μπαταρία. Ευχαριστώ!

Mπαταρία εννοώ μπαταρία κανονική - όχι όλο το κάτω μέρος, τον σωλήνα που περιέχει την μπαταρία (συχνά όλο το τμήμα αυτό το ονομάζουν "μπαταρία").
Δεν ξέρω τις ανάγκες σου, αλλά αν αλλάζει μπαταρία , δεν βλέπω τον λόγο να μην μπορείς να εξαφανίσεις σε μια τσέπη ή σε ένα συρτάρι, μια μπαταρία ελάχιστα μεγαλύτερη απο μια ΑΑ... Φυσικά, εσύ ξέρεις καλύτερα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Καλημέρα σας, θέλω να αρχίσω το άτμισμα αλλά δεν ίδεα για το άθλημα. Ένας φίλος μου πρότεινε αυτό Joyetech eGo one 2200mah. Ποια είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο πακέτο;

ευχαριστώ
kouv

Μια καλη λύση ολα σε ενα ειναι το egrip. Διαφορετικα θα σου ελεγα να παρεις μια μπαταρια οπως τα Istick ( εγω θα σου ελεγα να μην κοιτάξεις το 50w γιατι δεν θα σου χρειαστει ποτε αλλα το 20w ή το 10w) και εναν ατμοποιητη τύπου gs της elief ή εναλλακτικά κανενα ναυτιλο ή kanger κτλ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με Ναυτίλο και istick30 κάνω περίπου 6 ml στα 9-10w. Αν έχεις σκοπό να μεινεις στο άτμισμα, πάρε ενα 50άρι istick η κατι ανάλογο. Ετσι κι αλλιώς σε 2-3 βδομαδες θα πας σε επισκευασιμο, οπότε θα το χρειαστείς.
Απλά σκεψου ότι αυτο που θα παρεις τωρα, σε 2 μήνες θα ειναι ο δευτερος ατμοποιητής σου. Καλύτερα ειναι να πάρεις γνώμες από έμπειρους και γνώστες των κατάλληλων συνδυασμών για αρχάριο.
Ρωτα και στο e-kapnisma.gr . Αυτό που θα πρότεινα ειναι να μην πάρεις πολύ φτηνό ατμοποιητή, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να απογοητευτείς, και να χασεις το παιχνιδι από την αρχή. Στο ποσό που έχει ο αναφερόμενος θα υπολογίσεις να κάνεις την εκκίνηση σου. Ισως με ενα 20άρικο επιπλέον, να εισαι υπερ καλυμενος. Το βασικο ειναι να νιώσεις πλήρης και να μην σκεφτείς το κανονικό τσιγάρο.
Εγω από την πρώτη μερα που άτμισα, αισθάνθηκα ότι στο θεμα του τσιγάρου σκαρφάλωσα αρκετά επίπεδα. Ψάξε για καλες τιμές. Αν δεν πάρεις το Joyetech, υπολόγισε 55 η 75 ευρω για μπαταρία 30 - 50 watt και ενα 30άρι το πολύ για κορυφαίο ατμοποιητή. Καλη συνέχεια.

Να σου κανω μια ερωτησούλα? εσένα τα 30, 40 & 50 watt που σου χρησιμεύουν?
Αυτοί που θέλουν τα πολλα watt τα θέλουν για συγκεκριμένη χρήση και δεν μου εχεις δωσει τετοια εντύπωση.
Ένας απλός νορμαλ ατομιστής θα παίζει γυρω στα 10 watt.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Κάπου τόσα υπολόγιζα να ξοδέψω. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Θα πάω κι από κει να δω τι λένε.

Mπαταρία εννοώ μπαταρία κανονική - όχι όλο το κάτω μέρος, τον σωλήνα που περιέχει την μπαταρία (συχνά όλο το τμήμα αυτό το ονομάζουν "μπαταρία").
Δεν ξέρω τις ανάγκες σου, αλλά αν αλλάζει μπαταρία , δεν βλέπω τον λόγο να μην μπορείς να εξαφανίσεις σε μια τσέπη ή σε ένα συρτάρι, μια μπαταρία ελάχιστα μεγαλύτερη απο μια ΑΑ... Φυσικά, εσύ ξέρεις καλύτερα.

Αυτό για τη μικρή μπαταρία δεν το ήξερα, αλλά όπως και να έχει το θέλω όσο πιο απλό γίνεται. :2thumb22sup:

Το ιστικ το 50αρι εχει δυο μπαταριες στα σπλαχνα του πιο πολυ το παιρνει ο κοσμος για την αυτονομια του που νομιζω αυτην την στιγμη ειναι απο τις μεγαλυτερες που υπαρχουν και για κανενα subohm αν και παλι τα 50w δεν χρειαζονται,επισης δεν εχει τα κουσουρια του 20αριου,δηλαδη λανθασμενη ενδεξη watt (δινει πιο πανω απ οτι γραφει),και χαλανε ευκολα οι σπειρες του πολου.Καλη επιλογη κατ εμε ειναι και το ipv mini στο οποιο αλλαζεις μπαταρια και εχει επιλογη αναμεσα σε παλμικο και συνεχες ρευμα η ακομα και επιλογη να μετατραπει σε power bank,αλλα εχει δυο κουσουρια ειναι μεγαλουτσικο και η βαφη του φευγει ευκολα αλλα αυτο με ενα αυτοκολλητο βινυλιου ξεπερνιεται,και εχεις ενα απο τα πιο αξιοπιστα μοντακια σε αυτην την κατηγορια τιμης..

Last edited:
Σε ενα απλό χρήστη το Istick 20 κρατάει περιπου δυο ημέρες. Πράγματι ειχε καποια θεματάκια αλλα και με αυτα best seller. Διακριτικό, όμορφο, με αυτονομία και έπαιζε αρκετα καλά. Για εμενα πρωτη επιλογή θα ηταν to Istick 30 μιας και δεν εχει τις παιδικές ασθένειες του 20 (που πολλούς δεν τους πείραζαν καν) παρά το 50αρι.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Μια καλη λύση ολα σε ενα ειναι το egrip. Διαφορετικα θα σου ελεγα να παρεις μια μπαταρια οπως τα Istick ( εγω θα σου ελεγα να μην κοιτάξεις το 50w γιατι δεν θα σου χρειαστει ποτε αλλα το 20w ή το 10w) και εναν ατμοποιητη τύπου gs της elief ή εναλλακτικά κανενα ναυτιλο ή kanger κτλ.

Να σου κανω μια ερωτησούλα? εσένα τα 30, 40 & 50 watt που σου χρησιμεύουν?
Αυτοί που θέλουν τα πολλα watt τα θέλουν για συγκεκριμένη χρήση και δεν μου εχεις δωσει τετοια εντύπωση.
Ένας απλός νορμαλ ατομιστής θα παίζει γυρω στα 10 watt.

Με το 30άρι istick ειμαι μια χαρά, μου φτάνει για όλη μερα, οριακα αλλά φτάνει. Εγω όμως κανω 5-6ml και το πολύ στα 10-11w, πιστευω ότι αν πάω κάποια μερα στα 10 ml δεν θα φτάσει.
Οπως επίσης δεν νομιζω να φτασει για χρήση 2 ατμοποιητών, ενός εργοστασιακού και ενος επισκευάσιμου. Οπότε, αν μπορει, καλύτερα να πάρει τωρα το ακριβό που θα τον υπερκαλύψει 100% στα πάντα, και μετα παιρνει εναν 10-20w για τον εργοστασιακό, αν θελει να εχει πιο διακριτικό.
Από την άλλη μπορει να το κανει όπως εγω: Παιρνει ενα 30άρι στικ και ενα ναυτίλο, με 80 ευρώ όλα, παιρνει και 2-3 υγρα για πρωταρηδες και ξεκινα, Παραληλα, παραγγελία απο Κινα τα υπόλοιπα που θα χρειαστει σε 1-2 μηνες (Επισκευάσιμο, 50-60-100 ξερω γω ποσο στικ), με ακομα 70-90 ευρω και απο εργαλεια ειναι full. Αφου περάσει ενα διαστημα και έχει γλυτωσει καμια 100στή ευρώ απο τα κανονικα τσιγαρα, ξεκινα και τα diy υγρα.
Βασικα όλο το παραμύθι ειναι το οικονομικο, να μην ξεφυγει αλλα να μην παρει και κατι που θα το παροπλισει. Εξαρταται απο το ποσα έδινε για κανονικα τσιγαρα. Σε εμενα ειναι πιο ευκολο γιατι με τον ατμο δεν αγοραζουμε 3 πακετα την ημερα που διναμε εγω και η γυναικα μου (12 ευρω)..οπότε σε ενα μηνα εχουμε πάρει τα πάντα (ειμαι πλήρης και απο βασεις απο αρωματα για 6 μηνες) χωρις να δωσουμε κατι επιπλεον απο οσα διναμε.

Πηγα να παραγγειλω εχτες κατι κεφαλες για aspire atlantis απο το fasttech και ειδα οτι δεν με αφηνε να επιλεξω τροπο πληρωμης με paypal, παρα μονο με πιστωτικη απ'ευθειας.

Εψαξα και ειδα οτι το paypal λογω πολιτικης δεν επιτρεπει πλεον αγορες που σχετιζονται με ηλεκτρονικα τσιγαρα. :beee:

Δεν ξερω αν ειχαν σκοπο να απαγορευσουν μονο υγρα με νικοτινη, αλλα αν συμβαινει αυτο, μαλλον τα πηρε ολα η μπαλα. Προφανως πλεον εχουν φακελωσει (μεταξυ αλλων) την aspire οποτε ακομα κι αν παραγγειλεις π.χ. μια κεφαλη, εναν ατμοποιητη κλπ, μαλλον το paypal δεν επιτρεπει την συναλλαγη αφου βλεπει στην περιγραφη την λεξη "aspire".

Δοκιμαζοντας να βαλω στο καλαθι μαιμου κεφαλες για atlantis, αφου δεν περιειχαν την λεξη aspire, δεχεται κανονικα την πληρωμη με paypal.
Αρα το paypal εχει βαλει απλα φιλτρα λεξεων καποιων εταιριων και τα παιρνει ολα η μπαλα. ( ανταλλακτικα κλπ)
Ισως καποιες μαρκες/εταιριες δεν μπλοκαρονται ακομη, οποτε δοκιμαστε για αλλες μαρκες, εαν τα μπλοκαρει. Παντων την aspire την μπλοκαραν.

Ωρα να ξανα βγαλω την προπληρωμενη απο το συρταρι.

Last edited:
Πηγα να παραγγειλω εχτες κατι κεφαλες για aspire atlantis απο το fasttech και ειδα οτι δεν με αφηνε να επιλεξω τροπο πληρωμης με paypal, παρα μονο με πιστωτικη απ'ευθειας.

Εψαξα και ειδα οτι το paypal λογω πολιτικης δεν επιτρεπει πλεον αγορες που σχετιζονται με ηλεκτρονικα τσιγαρα. :beee:
...

Πριν 5 μερες παρήγγειλα κανονικά...

Tωρα δεν ισχυει πλεον.
Μαλιστα πριν 1 λεπτο δοκιμασα να βαλω στο καλαθι ακομα και μπαταρια aspire και παλι το paypal δεν δεχεται.

...και τωρα που εκανα μια εικονικη αγορά και προχώρησα λίγο την διαδικασια, δεν γκρίνιαξε...
Μήπως κάνεις κάτι λάθος ή δεν βρίσκει χρήματα στον λογαριασμό σου ?

Σε ποιό σημείο σε μπλοκάρει ?

Στις 26 Μαρτίου, ανταλακτικα coil για τον Ναυτίλο και ενα κλωνο Καιφούν με πιστωτική μονο.

Μολις τώρα ξαναδοκιμασα να αγοράσω ενα Cloupor mini... προχώρησα με paypal κανονικά μέχρι το τελευταίο σημείο (στο place order) αλλά φυσικά αν το πατούσα θα ολοκληρωνόταν η αγορά και το ματαίωσα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Με το 30άρι istick ειμαι μια χαρά, μου φτάνει για όλη μερα, οριακα αλλά φτάνει. Εγω όμως κανω 5-6ml και το πολύ στα 10-11w, πιστευω ότι αν πάω κάποια μερα στα 10 ml δεν θα φτάσει.
Οπως επίσης δεν νομιζω να φτασει για χρήση 2 ατμοποιητών, ενός εργοστασιακού και ενος επισκευάσιμου. Οπότε, αν μπορει, καλύτερα να πάρει τωρα το ακριβό που θα τον υπερκαλύψει 100% στα πάντα, και μετα παιρνει εναν 10-20w για τον εργοστασιακό, αν θελει να εχει πιο διακριτικό.
Από την άλλη μπορει να το κανει όπως εγω: Παιρνει ενα 30άρι στικ και ενα ναυτίλο, με 80 ευρώ όλα, παιρνει και 2-3 υγρα για πρωταρηδες και ξεκινα, Παραληλα, παραγγελία απο Κινα τα υπόλοιπα που θα χρειαστει σε 1-2 μηνες (Επισκευάσιμο, 50-60-100 ξερω γω ποσο στικ), με ακομα 70-90 ευρω και απο εργαλεια ειναι full. Αφου περάσει ενα διαστημα και έχει γλυτωσει καμια 100στή ευρώ απο τα κανονικα τσιγαρα, ξεκινα και τα diy υγρα.
Βασικα όλο το παραμύθι ειναι το οικονομικο, να μην ξεφυγει αλλα να μην παρει και κατι που θα το παροπλισει. Εξαρταται απο το ποσα έδινε για κανονικα τσιγαρα. Σε εμενα ειναι πιο ευκολο γιατι με τον ατμο δεν αγοραζουμε 3 πακετα την ημερα που διναμε εγω και η γυναικα μου (12 ευρω)..οπότε σε ενα μηνα εχουμε πάρει τα πάντα (ειμαι πλήρης και απο βασεις απο αρωματα για 6 μηνες) χωρις να δωσουμε κατι επιπλεον απο οσα διναμε.

Και γω 5-6 ml κανω το 20αρι με τιποτα δεν μου βγαζει ημερα κατα τις 7-8 το βραδυ παει για φορτισμα,αυτα τα 3 μερες οτι κρατα η μπαταρια η κατι αλλα για εργοστασιακες κεφαλες που κρατανε 100μλ ειναι κατω απο τον μεσο ορο υπο ειδικες συνθηκες..παιρνεις εναν επισκευασιμο και γλιτωνεις τις μουφες κεφαλες που κοστιζουν 3 ευρω,γιατι ακομα και στον πιο αξιοπιστο ατμο θα σου κατσουν μουφες κεφαλες σιγουρα..

...και τωρα που εκανα μια εικονικη αγορά και προχώρησα λίγο την διαδικασια, δεν γκρίνιαξε...
Μήπως κάνεις κάτι λάθος ή δεν βρίσκει χρήματα στον λογαριασμό σου ?

Σε ποιό σημείο σε μπλοκάρει ?

Οταν βαλω προιον aspire στο καλαθι και πατησω secure checkout μου εχει απενεργοποιημενη (γκρι) την επιλογη για πληρωμη με paypal.
Οταν επιλεξω πληρωμη μεσω πιστωτικης προχωρα κανονικα.

Δοκιμασες να βαλεις προιον aspire στο καλαθι. ?
π.χ. https://www.fasttech.com/products/0/10009799/1859402-authentic-aspire-nautilus-mini-bvc-clearomizer

Το 50άρι, πιπιλα απο το πρωι, εκλεισε προχθες λιγο πριν πάω για ύπνο. Ετσι αποφάσισα κάποιες στιγμές μεσα στην μέρα πχ την ώρα του φαγητου, να το βάζω για φόρτισμα. 4400mah (αντε 4000mah πραγματικά να είναι) δεν με έφτασαν... Πόσο μάλλον το 30αρι η το 20αρι... Γι'αυτό παραγγειλα απο Κινα αλλα 2 φτηνά mods. Ενα μεγαλο για γενικη χρηση κι ενα μικρο διακριτικο για τις βόλτες.

Bios
Tο Cloupor mini με αφηνει και μενα να το πληρωσω με paypal.
Σε οτιδηποτε εχει στην περιγραφη την λεξη "aspire" ομως με κοβει.

Την aspire την εβαλαν τωρα στην μαυρη λιστα, προφανως με οποιες αλλες εταιριες ειχαν βαλει.
Οποτε αναγκαστικά πληρωμη χωρις paypal.

Οταν βαλω προιον aspire στο καλαθι και πατησω secure checkout μου εχει απενεργοποιημενη (γκρι) την επιλογη για πληρωμη με paypal.
Οταν επιλεξω πληρωμη μεσω πιστωτικης προχωρα κανονικα.

Δοκιμασες να βαλεις προιον aspire στο καλαθι. ?
π.χ. https://www.fasttech.com/products/0/10009799/1859402-authentic-aspire-nautilus-mini-bvc-clearomizer

Οντως... Οταν βάζω τις aspire αντιστάσεις μου αφαιρεί την paypal επιλογή και αφήνει ενεργή μόνο secure μέσω κάρτας...
Αλλά αν βάλω αλλες αντιστάσεις, πχ. τις Protank, ξαναεμφανίζεται κανονικά... :)
Mono στα aspire είναι το πρόβλημα για κάποιο λόγο...

Aρα το πρόβλημα δεν είναι ο κλάδος του ηλεκτρονικου τσιγάρου

Δες στις συζητήσεις... Κι αλλος το έχει το πρόβλημά σου... μάλλον μόνο με αυτό το SKU ή τα aspire μόνο...

https://www.fasttech.com/forums/1859402/t/1462036/paypal-what

Προφανως σιγα σιγα προσθετουν εταιριες στην μαυρη λιστα, δεν ξερω.
Δεν το πολυ εψαξα για το αν απαγορευουν μονο κινεζικες-κλωνους εταιριες ή γενικα οποιες εταιριες ασχολουνται με e-cigar. Και εγω προσφατα ειχα παραγγειλει aspire κεφαλες.
Τωρα ξεκινησε η απαγορευση στην aspire.

Δες στις συζητήσεις του συγκεκριμενου SKU...

Φαίνεται να συμβαίνει σε όλα τα προιόντα aspire...

Last edited: