Εγω εμεινα με τον aspire atlantis (αντισταση 0.5 ωμ) αλλα δυστυχως λογω των μονο 20 βατ που εχω και οχι 30 που θα ηθελε, δεν μπορω να ατμισω κανονικες τζουρες και κανω μονο πνευμονικες.
Σε κανονικες τζουρες δεν προλαβαινουν τα βατ να δωσουν παχυ ατμο και το στομα μου προλαβαινει να γεμισει απο αερα και δεν προλαβαινω να παρω μεγαλυτερη χρονικα τζουρα. (ουτε ακομα και στην μικροτερη τρυπα αερα) Φταιει και το επιστομιο ισως που ειναι σαν μπουρι.
Κανοντας λοιπον μονο πνευμονικες, χανω το χτυπημα των κανονικων τζουρων, αλλα χορταινω εισπνοη (λες και ρουφαω απο αναπνευστηρα μασκας) αρωμα, ντουμανι.
Φυσικα ακομα και στα 20 βατ η παραγωγη ατμου στις πνευμονικες ειναι πολυ μεγαλη. Χορταινω και παιρνω τη δοση μου με 4mg νικοτινης. (με το παλιο τσιγαρο aspire bdc ημουν στα 18mg νικοτινης)
Για να καταλαβετε κανονικη τζουρα με ατλαντιδα (αν εχετε mod τουλαχιστον 30 βατ) 6-7 mg νικοτινης σε σκοτωνουν στο χτυπημα και δεν αντεχεται.
Φιλος με aspire atlantis με 35 βατ mod κανει κανονικες τζουρες με 5-6 νικοτινη και εχει τρομερο χτυπημα.
Εχει ξανα αναφερθει οτι αντιστασεις κατω του 1 ωμ, δεν ειναι για αρχαριους χρηστες κλπ.
Θεωρω οτι αν καποιος θελει να ξενοιασει απο διαρροες, καμμενο, χτυπημα, γευση, αερατη τζουρα κλπ πρεπει να παει οπωσδηποτε σε καποιον ατμοποιητη τυπου atlantis, delta II, και διαφορους αλλους σαν μερικους που συζητατε οπου εχουν και μεγαλες ρυθμισεις αερα.
Απο εκει και περα, παιρνει και ενα καλο ηλεκτρονικο Mod με 35 βατ και τελος.
Και βεβαια diy υγρα γιατι αυτοι οι ατμοποιητες κατεβαζουν τα υγρα σαν νεροφιδες.
Πιστευω οτι μια τετοια υλοποιηση σαν αυτη που αναφερω (αν εχεις και 35 βατ) καλυπτει δυνατοτατες σε χτυπημα κανονικες τζουρες και αντιστοιχως τεραστιες πνευμονικες παραλληλα. (αναλογα τα γουστα)
Αυτα για αυτους που παραπονιουνται οτι δυσκολευονται να κοψουν το κανονικο τσιγαρο, γιατι δεν τους φτανουν οι τζουρες, το χτυπημα ο ατμος κλπ.
Αν βρουν και ενα οικονομικο στικ 35 βατ με μπαταρια που μπαινοβγαινει (για να εχουν 2 κατα την διαρκεια της ημερας) το σετ θα ειναι πολυ ωραιο.
Παρακατω παραδειγματα:
aspire atlantis
joytech delta II
Δεχεται 2 ειδη κεφαλων. Μια του μισου ωμ καθως και rba για να βαζεις δικο σου φυτιλι. (επισκευασιμος)
(υβριδικος)
subtank.
Παιρνει 2 ειδη κεφαλων (0.5-1.2 ωμ) καθως και αυτος παιρνει rba για να ειναι και επισκευασιμος.
Υπαρχουν σαφως κι αλλες μαρκες τετοιου ειδους και επιπεδου και θεωρω οτι αυτοι ειναι σημαντικη αναβαθμιση απο ενα απλο τσιγαρο με μικρα φυτιλια, μικρες εισαγωγες αερα κλπ
Τα παραπανω ηταν απλα παραδειγματα για το τι θα προτεινα εγω σε ατμιστες που θελουν μεγαλες τζουρες και καλη εισαγωγη αερα.
Για ηλεκτρονικα mod δεν θα αναφερω κατι, απλα και μονο για να μπορει να υποστηριξει οποιον ατμοποιητη θα επιλεξει καποιος ακομα και με 0,5 ωμ αντισταση αν χρειαστει, καλυτερα να επιλεγει καποιο ηλεκτρονικο mod τουλαχιστον στα 35 βατ οπου αυτο και η μπαταρια να μπορει να υποστηριξει αν χρειαστει αντιστασεις 0.5 ωμ.
Και μην ξεχνατε, καλυτερα τα στικ με μπαταρια που βγαινει για να μπορειτε να την αλλαζετε κατα την διαρκεια της ημερας. (αλλιως δεν θα βγαζετε την μερα με μια π.χ. 18650)
Εγω παντως βρηκα την υγεια μου και ουτε που θυμαμαι πλεον τι σημαινει καμμενη τζουρα, διαρροη υγρου, αδυναμια μπαταριας υστερα απο λιγη πτωση στα ρευματα, και ολα τα σπαστικα που μου συνεβησαν στο παρελθον.