ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ.
Μέλος Σωματείου
Η φωτογραφία που έχεις στο avatar σου,με εκφράζει 100%Αφησε το ανοικτο 4-5 ωρες, και κατόπιν κλειστο και άφησε το σε ενα ντουλάπι βαθια για 3 βδομαδες τουλάχιστον.
Η φωτογραφία που έχεις στο avatar σου,με εκφράζει 100%Αφησε το ανοικτο 4-5 ωρες, και κατόπιν κλειστο και άφησε το σε ενα ντουλάπι βαθια για 3 βδομαδες τουλάχιστον.
Εγώ πάντως με τα Halcyon έχω βρει την πιπίλα μου...
Εναλλάξ venus in vapes με Sweet prudence και με παρακαλάνε οι τριγύρω να ατμίσω.
Ειδικά το venus αφήνει μία καταπληκτική μυρωδιά στο χώρο!
Ένα μείγμα κρέμα βανίλιας με μήλο με μία απροσδιόριστη αίσθηση του υπόλοιπου "πακέτου" που είναι αισθητές μόνο σε μένα που το ατμίζω.![]()
Με κατέστρεψες ρε Τζιμίσκουλα! Τι ειναι αυτο!!! ειχα μεινει στα ego με το μηλο εγω!
Καλα τα halcyon haze απλά δεν υπάρχουν!
View attachment 114066
Αλήθεια υγρά Liqua έχει δοκιμάσει κάνεις?
ψάχνοντας για "ποιότητα" υγρών είδα ότι είναι από τα λίγα με εργαστηριακές μετρήσεις που δείχνουν ότι είναι Diacetyl free-
Acetaldehyde free-Acetyl–Propionyl free..
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,22610.0.html
ΥΓ σορρυ αν έχει αναφερθεί..
Άσε δεν υπάρχει ο τύπος... Με πλάκωσε σε κάτι μυνήματα σαν αυτά που γράφουν οι κριτικοί για τα φαγητά, αλλά αυτός έλεγε για υγρά...ε πήγα ατο ατμόσφαιρα μετα απο λίγο και ψωνιστηκαΑυτον ομως ποιος τον κατέστρεψε?:chinscratch::chinscratch:
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Μονο το two apples το οποίο εχει γίνει και πιπίλα.

Με κατέστρεψες ρε Τζιμίσκουλα! Τι ειναι αυτο!!! ειχα μεινει στα ego με το μηλο εγω!![]()
από που τα παίρνουμε τα παραπάνω?
Αλήθεια υγρά Liqua έχει δοκιμάσει κάνεις?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.