E - smoke...

Δεν ξερω τι ποσότητα έχεις παρει, αν ειναι 100ml, βγάλε 20 ml και αφησε τα σε ένα χωριστό μπουκαλάκι καμια βδομάδα και θα έχεις ήδη άλλο υγρό. Σε πάνω από 3 βδομαδες γίνονται εξαιρετικα, οσο περισσότερο, τοσο καλύτερα. Οπότε ξανακάνε το ίδιο, μολις τελειωσει το πρωτο εικοσαρι, ξεχωρισε ένα ακόμα.
Αν πήρες τα 30 ml.. Τι να σου πώ, αστο μια βδομαδα τουλάχιστον.

Με κατέστρεψες ρε Τζιμίσκουλα! Τι ειναι αυτο!!! ειχα μεινει στα ego με το μηλο εγω! :laugh:
Καλα τα halcyon haze απλά δεν υπάρχουν!

DSC_8553.jpg

Εγώ πάντως με τα Halcyon έχω βρει την πιπίλα μου...
Εναλλάξ venus in vapes με Sweet prudence και με παρακαλάνε οι τριγύρω να ατμίσω.
Ειδικά το venus αφήνει μία καταπληκτική μυρωδιά στο χώρο!
Ένα μείγμα κρέμα βανίλιας με μήλο με μία απροσδιόριστη αίσθηση του υπόλοιπου "πακέτου" που είναι αισθητές μόνο σε μένα που το ατμίζω. :p

από που τα παίρνουμε τα παραπάνω?

Αλήθεια υγρά Liqua έχει δοκιμάσει κάνεις?
ψάχνοντας για "ποιότητα" υγρών είδα ότι είναι από τα λίγα με εργαστηριακές μετρήσεις που δείχνουν ότι είναι Diacetyl free-
Acetaldehyde free-Acetyl–Propionyl free..

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,22610.0.html

ΥΓ σορρυ αν έχει αναφερθεί..

Περιμενω από Liqua για δοκιμή τα BERRY MIX, CITRUS MIX, CUBAN CIGAR TOBACCO, RY4 TOBACCO και TWO APPLES. Επειδή έφυγαν σήμερα απο Μυτιλήνη θα τα έχω μάλλον την Δευτερα.
Ειναι αρκετά φθηνά (2.59 τα 10ml, 7.49 τα 30ml κάποια που ειναι σε προσφορά, και 4,5 - 11 τα υπόλοιπα. Θα δοκιμαστουν και θα αξιολογηθούν.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Με κατέστρεψες ρε Τζιμίσκουλα! Τι ειναι αυτο!!! ειχα μεινει στα ego με το μηλο εγω! :laugh:
Καλα τα halcyon haze απλά δεν υπάρχουν!

View attachment 114066

Αυτον ομως ποιος τον κατέστρεψε?:chinscratch::chinscratch:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ψάχνοντας για "ποιότητα" υγρών είδα ότι είναι από τα λίγα με εργαστηριακές μετρήσεις που δείχνουν ότι είναι Diacetyl free-
Acetaldehyde free-Acetyl–Propionyl free..

http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,22610.0.html

ΥΓ σορρυ αν έχει αναφερθεί..

Μονο το two apples το οποίο εχει γίνει και πιπίλα.

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Αυτον ομως ποιος τον κατέστρεψε?:chinscratch::chinscratch:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μονο το two apples το οποίο εχει γίνει και πιπίλα.
Άσε δεν υπάρχει ο τύπος... Με πλάκωσε σε κάτι μυνήματα σαν αυτά που γράφουν οι κριτικοί για τα φαγητά, αλλά αυτός έλεγε για υγρά...ε πήγα ατο ατμόσφαιρα μετα απο λίγο και ψωνιστηκα

Εγώ σε προειδοποίησα! Μόνος σου κρεμάστηκες! Εμένα ο Ρέμπελος με κατέστρεψε! :flipout:

από που τα παίρνουμε τα παραπάνω?

Εγώ από ένα μαγαζί atmosfaira.
Έχει και eshop αλλά ίσως τα βρεις και πιο φτηνά αλλού.
Είναι ακριβούτσικα, 15 τα 20ml αλλά είναι αλλού. Πραγματικά!

Το two apples είναι για πιπίλα...
Το peach τους αρκετά καλό (αλλά αν πάρεις two apples το ξεχνάς)
Τα καπνικά τους δεν μου είπαν κάτι.

Τα q είναι της liqua τα υγρά που πλασάρονται για το σετακι που θα έρθει, μπαταρίας - ατμοποιητή ;)
@ bios, στο Replacesmoke έχει original MNKE, στα 14 , με την ισοτιμία όπως είναι σήμερα είναι καλή τιμή.

ok.το two apples λοιπόν...

@Pstelios
:music-smiley-005:

ΥΓ δυστυχώς είναι η μονή "γεύση" που δεν μπορώ βρω την πιστοποίηση που ανέφερα πιο πάνω...έστειλα μνμ στο replacesmoke να δω τι θα μου απαντήσουν...

edit: η αμεσότατη απάντηση τους στο facebook για όσους τυχών ενδιαφέρει..

"Καλησπέρα, περιμένουμε τις νέες αναλύσεις για όλες τις νέες γεύσεις της Liqua στις επόμενες ημέρες. Όταν θα τις έχουμε θα τις βάλουμε στα αντίστοιχα προιοντα."

Μμμμ... κάποιος που να παίζει με δικά του;
Κατάφερα να βγάλω ένα με άρωμα μαύρης βανίλιας, μήλου και κρέμας σαν επίγευση...
Σαν βάσεις το Mist (2%) σε ανάμιξη με το Balanced (0%) της Atmos.
Πως κατάφερα να μην έχει γλυκάδα αλλά να πηγαίνει προς το πιπεράτο δεν το έχω καταλάβει...
Η Mist ίσως;

Η γλυκερίνη πνίγει τη γεύση και το χτύπημα αλλά ανεβάζει το ντουμάνι.

H Balanced είναι 50 50.
Η Mist είναι καθαρή γλυκερίνη.
Χτύπημα έχει, αυτό που έχω παρατηρήσει με τη γλυκερίνη είναι ότι χάνει το άρωμα μετά από κάποιες ημέρες...
Οπότε δεν παίζει θέμα "ωρίμανσης".
Πάντως το χτύπημα της Mist είναι διαφορετικό. Πιο τσιγαροειδές νομίζω...
Παίζει να είναι μανούλα για καπνικά αρώματα.

Για να δοκιμάσω σύντομα θα πρέπει να ατμίζω με φουφού...
200 ml δεν τελειώνουν από τη μία μέρα στην άλλη. :p

Άλλαξα το υγρό στον νέο ατμοποιητή http://www.zerobacco.gr/ilektronika-tsigara/atmopoiites/justfog-2043-atmopoiitis.html
και από Smoke έβαλα Tribecca.
Δύο ημέρες μετά έχω το ίδιο πολύ ενοχλητικό κάψιμο στο λαιμό την ώρα που η τζούρα φτάνει εκεί δουλεύοντας την μπαταρία στα 3,3V.