E - smoke...

Εχθές πήγα μία βόλτα από γνωστό μαγαζί με μπαχαρικά...
Πάρα πολύς κόσμος και δεν μπόρεσα να ψάξω αρκετά.
Πήρε το μάτι μου όμως κάτι μπουκαλάκια, ενισχυτικά αρώματος για τη ζαχαροπλαστική.
Έχει δοκιμάσει κανείς ανάμιξη γλυκερίνης με τέτοιο άρωμα;
Εγώ ψήνομαι πάντως... :p

Δεν εχω δοκιμασει ποτέ, εχω ακουσει ομως διαφορους να γραφουν οτι λειτουργουν οντως ως ενισχυτικα γευσης.
Εισαι σιγουρος ομως οτι θες να προσθεσεις αλλη μια ουσια στα πνευμονια σου. ?
Εκτος βεβαια κι αν εχεις φτασει στο επιπεδο: " εχω αναγαγει την δημιουργια γευσεων σε τεχνη".

Μετά τα Halcyon αναθερμάνθηκε η αναζήτηση γεύσεων... :p
Και σκέφτομαι ότι αυτά θα είναι μάλλον πιο υγιεινά από κάτι που δεν ξέρω τι έχει μέσα και μου το δίνουν σαν άρωμα.

Σε σχεση με μια σκετη βαση atmoslab οπου πολλοι θα την βρουν να γλυκιζει, μιας και εκανα σκετη βαση χωρις αρωμα με πνευμονικες τζουρες, παραδοξως με ειχε βολεψει.
Στις αρχες, σε σχεση με την βαση του τριμπεκα που ατμιζα χρονια, μου φανηκε πιο τραχια σαν να ξυνει.
Υστερα την συνηθισα.

Πριν λιγες μερες μου εδωσαν μια βαση (παλι 50%-50% VG/PG) μαρκας green label. (?)
VPG_Green_Label.JPG
Νιωθω σαν να ανεβηκε το χτυπημα μεν, αλλα εχει μια εξτρα τραχυτητα, λες και ειναι 100 PG.
Δεν μου αρεσει καθολου η αισθηση, αλλα ισως καποιους βολεψει αν αναζητουν αυτη την βαρια αισθηση που δινει. Εγω λογω πνευμονικων τζουρων ψαχνω κατι σε πιο βελουδο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Nα συμπληρωσω οτι ισως θα ταιριαζε σε βαρια και καπνικα αρωματα ή σε καποιους με ελαχιστη νικοτινη που νιωθουν τις τζουρες λιγο τζουφιες απο βαρος. (αν και νομιζω οτι γενικα την τραχυτητα μιας βασης που ψιλο-ξυνει το λαιμο-γλωσσα δεν την συμπαθει και κανεις)
Παντως οι οδηγιες λενε και για αραιωμα με 10% νερο προαιρετικα, πραγμα που εγω δεν εκανα, και παρατηρησα οτι σε σχεση με του atmoslab εβλεπα πιο ευκολα την γλυκοζη μεσα στο υγρο. (ρε μπας και ηθελε και καλο ανακατεμα. ?)
Αντιφατικη βαση δηλαδη. Στην οψη παχυρευστη σαν 80%-20% vg-pg και στην αισθηση/γευση τα νουμερα αντιθετα.

Τις πρώτες μέρες μόνο πνευμονικές μπορούσα να κάνω κι αυτό με εκνεύριζε. Στην πορεία είδα πως αν κλείσω τον αέρα όσο πάει (και βοηθάω και με το δάκτυλο) μια χαρά κάνω κανονικές τζούρες. Πολύ συχνά κάνω και σπαστές κανονικές τζούρες - 2 απανωτές δηλαδή με απομάκρυνση του driptip απο το στόμα μεταξύ των 2 ρουφηγμάτων. Τώρα πια χρησιθμοποιώ και τους 3 τρόπους, ανάλογα με την όρεξη.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Ποιες είναι ρε παιδιά οι πνευμονικές τζούρες και ποιες οι κανονικές; :chinscratch:

Φαντασου οτι εχεις βαλεις στο στομα σου αναπνευστηρα (που χρησιμοποιεις με μασκα στη θαλασσα) και εισπνεεις μεγαλη ποσοτητα αερα κατευθειαν στα πνευμονια σου.
Για να γινει αυτο βεβαια χρειαζεσαι μεγαλη εισαγωγη αερα στον ατμοποιητη για να μπορεις να εισπνευσεις ανετα.

Οι κανονικες τζουρες ειναι αυτες που ξερεις σαν το κανονικο τσιγαρο. Μπουκωνεις τον καπνο στο στομα και υστερα την κατεβαζεις.

Το istick mini μας αφησε χρόνους, αφου σταμάτησε να φορτίζει και πηγε για service στο atmosfaira χαλανδριου. Αψογη εξυπηρετηση τα παιδια, μου εδωσαν ενα istick 20w μεχρι να παρω πισω το δικο μου.

Με πηραν μετα απο λίγες μερες τηλεφωνο οτι θα μου το αντικαταστησουν. Εντωμεταξυ, ειχα καλομάθει με το 20w αφού επαιζε πολύ καλύτερα με τον gsair, που απότι φαίνεται το 10w mini του ηταν λιγο.

Ετσι με μια χρηματική διαφορά, πήρα το istick 30w και εχω μεινει εντυπωσιασμένος! Μπαταρία ατελείωτη (3-4μέρες) και πολύ δυνατό! στα 12watt τον gsair τον οδηγεί άψογα.

DSC_0116.JPG

DSC_0118.JPG

DSC_0117.JPG

Ετσι με μια χρηματική διαφορά, πήρα το istick 30w και εχω μεινει εντυπωσιασμένος! Μπαταρία ατελείωτη (3-4μέρες) και πολύ δυνατό! στα 12watt τον gsair τον οδηγεί άψογα.

Καλύτερο από το 20άρι σαφέστατα, αλλα ουτε 2ml την ημέρα δεν κάνεις;

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Καλύτερο από το 20άρι σαφέστατα, αλλα ουτε 2ml την ημέρα δεν κάνεις;

ναι... κάπου στο 1 με 1.5ml την ημέρα κάνω, οποτε για εμενα η αυτονομία ειναι αρκετά μεγάλη. Συγκριτικά ,το mini με εβγαζε 1 μερα.

1 με 1.5 ml την ημέρα Halcyon...
Πολύ εγκρατής είσαι φιλαράκι!
Καλορίζικη η αναβάθμιση!

Μιας και είμαι σχετικά καινούριος στο e-smoke,μόλις 2.5 μήνες.Σε υγρά με γεύση μέντας,έντονης μέντας έχουμε κάποια πρόταση?Για έτοιμα υγρά εννοώ,όχι να τα φτιάχνω εγώ.

Two mints της liqua

Ευχαριστώ πολύ.Πήγα και πήρα 2 μπουκαλάκια σήμερα και στη δοκιμή που έκανα στο κατάστημα,μου φάνηκε πολύ ωραία γεύση σαν 1η εντύπωση!