Σε σχεση με μια σκετη βαση atmoslab οπου πολλοι θα την βρουν να γλυκιζει, μιας και εκανα σκετη βαση χωρις αρωμα με πνευμονικες τζουρες, παραδοξως με ειχε βολεψει.
Στις αρχες, σε σχεση με την βαση του τριμπεκα που ατμιζα χρονια, μου φανηκε πιο τραχια σαν να ξυνει.
Υστερα την συνηθισα.
Πριν λιγες μερες μου εδωσαν μια βαση (παλι 50%-50% VG/PG) μαρκας green label. (?)
Νιωθω σαν να ανεβηκε το χτυπημα μεν, αλλα εχει μια εξτρα τραχυτητα, λες και ειναι 100 PG.
Δεν μου αρεσει καθολου η αισθηση, αλλα ισως καποιους βολεψει αν αναζητουν αυτη την βαρια αισθηση που δινει. Εγω λογω πνευμονικων τζουρων ψαχνω κατι σε πιο βελουδο.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Nα συμπληρωσω οτι ισως θα ταιριαζε σε βαρια και καπνικα αρωματα ή σε καποιους με ελαχιστη νικοτινη που νιωθουν τις τζουρες λιγο τζουφιες απο βαρος. (αν και νομιζω οτι γενικα την τραχυτητα μιας βασης που ψιλο-ξυνει το λαιμο-γλωσσα δεν την συμπαθει και κανεις)
Παντως οι οδηγιες λενε και για αραιωμα με 10% νερο προαιρετικα, πραγμα που εγω δεν εκανα, και παρατηρησα οτι σε σχεση με του atmoslab εβλεπα πιο ευκολα την γλυκοζη μεσα στο υγρο. (ρε μπας και ηθελε και καλο ανακατεμα. ?)
Αντιφατικη βαση δηλαδη. Στην οψη παχυρευστη σαν 80%-20% vg-pg και στην αισθηση/γευση τα νουμερα αντιθετα.