E - smoke...

Ελαβα 3 μπουκαλακια τα 2 nobacco το ενα ειναι virgina 11mg, και το αλλο cappuccino gusto 11mg enjuice premium. Σε αναμοιξη τον 2 μαζι ειναι τρελα λεμε. Ενω το 3 που ελαβα ειναι τo TOBACCO VIRGINIA flavourArt, πτου λεμε ειναι..... τσαμπα τα χρηματα για αυτο.
Αλλα nobacco virgina 11mg+cappuccino gusto τωρα που δεν με βλεπει η συζηγος ειναι σαν να κανεις γλ@&^(%$νι ρε παιδια αλλο πραμα λεμε........

Οι γονεις μου καπνιζαν και μασανε τσιχλες περιπου 2 χρονια... αλλά μασανε πολλες...τσιχλες.
Θα τους ειναι πιο οικονομικο το ηλεκτρικο τσιγαρο?

Δεν ξέρω πόσο τους κοστίζουν οι τσίχλες την ημέρα... :p
Το ΗΤ, αν το πάρουν χαλαρά θα τους κοστίζει κάτι λιγότερο από μισό πακέτο τσιγάρα την ημέρα.
Συν το αρχικό κόστος βέβαια...

Σε ego-t με μπαταρια 1000αρα, (joytech) θα κουμπωνει ο ατμοποιητης C. ? (Αν ταιριαζει η διαμετρος και το σπειρωμα της μπαταριας)
Αν κουμπωνει, θα κανουμε οικονομια στα χρηματα.

Δέν μου λέτε ρε παλουκάρια ,,,, όσοι είστε γερά στο παιχνίδι ...

τα εφέ του ΗΚ έχουν τα αντιστοιχα προβλήματα με το κόψιμο του τσιγάρου ?

δλδ ,,

στομαχικά μικροπροβλήματα ,, υπνηλία και συνάμα .. αυπνίες , νευρικότητα , όρεξη μετα μανίας , αυξηση βάρους , , δυσκοιλιότητες κτλ κτλ ..

ε?

Re: Απάντηση: E - smoke...

δλδ ,,

στομαχικά μικροπροβλήματα ,, υπνηλία και συνάμα .. αυπνίες , νευρικότητα , όρεξη μετα μανίας , αυξηση βάρους , , δυσκοιλιότητες κτλ κτλ ..

ε?

Aπο τη στιγμη που λαμβανεις την ιδια ποσοτητα νικοτινης μαλλον οχι. Αν λαμβανεις ελαφρως μικροτερη δοση ισως υπαρχουν καποια, αλλα οχι σε τετοιο βαθμο οπως θα εκοβες εντελως τη νικοτινη.
Εγω στην αρχη που επαιρνα ελαφρως λιγοτερη νικοτινη απο αυτη που επαιρνα με το τσιγαρο ειχα παρα πολυ ελαφρια υπνηλια.

Εβαλα τον ατμοποιητη LR (type b) ομως και στανιαρισα. Ντουμανια και τζουρες νιρβανας. Εφυγε η υπνηλια αλλα τωρα βλεπω τους Led Zeppelin στο σαλονι μου. :guitarist: :flipout:

Last edited:

δλδ ,,

ε?

Βασίλη, τα "προβληματα" που θα συναντήσεις είναι: (εφόσον τηρείται η προϋπόθεση που ανέφερε παραπάνω ο φίλος)
1. κοιμάσαι καλύτερα - (στάνταρ αυτό...)
2. νοιώθεις τον οργανισμό σου πιο σταθερό, δηλαδή δεν νοιώθεις "πεσμένος" ή να σου "λείπει ενέργεια" κατά τη διάθεση της ημέρας (ούτε κατά διάνοια δεν νοιώθεις καούρες ή δυσφορία! - το αντίθετο!) :award:
3. βελτιώνεται η γεύση και η όσφρηση :ernaehrung004:
4. δεν χρειάζεται να αδειάζεις τασάκια, να βγαίνεις στο μπαλκόνι για τσιγάρο, δεν μυρίζουν τα ρούχα σου ή το αυτοκίνητο - δεν ενοχλεις τους μη καπνιστές, μπορείς να "ατμίζεις" παντού :idea:
5. βελτιώνεται η φυσική σου κατάσταση, μπορείς να περπατήσεις, να χαρεις τη ζωη περισσότερο :smash:
6. σύμφωνα με κάποιους φίλους... γυμνάζεσαι περισσότερο παρέα με την κοπέλα σου :-) :HTEHETH63:

Ξεκίνησέ το φίλε, αλλά σωστά, δηλαδή προμηθεύσου μια δεύτερη μπαταρία και έναν δεύτερο ατμοποιητή (ή αγόρασε κάποιο κιτ- θα σου έρθει φθηνότερα) και αγόρασε ένα e-liquid από τα κορυφαία τουλάχιστον για αρχή, όπως το tribecca ή το Prime 15 της Hallo και άφησε το μπουκαλάκι ανοιχτό για 2 μέρες για να "ωριμάσει" το υγρό.

Υ.Γ από τότε που παρέλαβα το e-cig έχω ένα μισοτελειωμένο πακέτο marlboro lights σε ένα συρτάρι και δεν έχω διαννοηθεί καν να καπνίσω.... Το μόνο που φοβάμαι είναι μήπως οι παντοδύναμες πολυεθνικες καπνοβιομηχανίες ... απαγορεύσουν το e-cig με τη δύναμη που έχουν παγκοσμίως βλέποντας τις πωλησεις τους να πέφτουν....

Last edited:

δλδ ,,

ε?
no harmana at all . Εγω προβλημα συναντησα οταν πηγα να μειωσω την νικοτιμη απο 18 σε 9. Την ξαναπηγα 18 και τωρα καπνιζω halo 24 ...

Χωρις πλακα τωρα. Εχω κοψει το τσιγαρο εδω και 9 ημερες. (1,5-2 πακετα marlboro)

Στα Μειον:

- Λογω μικροτερης δοσης ( λαθος υπολογισμου) νικοτινης, ειχα για 2-3 ημερες ελαφρα υπνηλια κατα διαστηματα της ημερας.
- Ενα ελαφρυ σφιξιμο στο πισω μερος του κεφαλιου. (αυτο ομως οταν πλακωθω στις γρηγορες και πολλες τζουρες με το ΗΤ)
- Ψιλο ''εθιστικα'' στη γλυκια γευση του tribeca και θελω συνεχως να ατμιζω γιατι μου αρεσει η γευση. ( θα Αργησω απο οτι φαινεται να κοψω και το ΗΤ)
- που και που με τον ατμοποιητη LR με πιανει τσιγαροβηχας

Στα + θετικα:

- Απο τις δυο πρωτες ημερες, ενιωσα να βελτιωνεται η οσφρηση και η γευση.
- Ξοδευω λιγοτερα χρηματα απο τα τσιγαρα.
- Δεν μυριζω εγω ή το σπιτι μου τσιγαριλα.
- ξυπνω πιο ξεκουραστος απο οτι πριν και κατα την διαρκεια της ημερας αισθανομαι οτι εχω πιο πολλη ενεργεια.
- Ατμιζω οπουδηποτε.
-Και φυσικα, στο μελλον θα βρω μπροστα μου ολα εκεινα τα οφελη επειδη δεν παιρνω τις καρκινογονες και τοξικες ουσιες ουτε την πισσα.

Αυξηση πεινας δεν εχω μιας και το ΗΤ συνεχιζει να μου παρεχει νικοτινη. Για δυσκοιλιοτητα ουτε λογος. Ισα ισα που σιγα σιγα επειδη σταματησα να παιρνω ολα τα δηλητηρια και τις τοξινες του τσιγαρου θα υπαρξει βελτιωση και οχι επιδεινωση.

Ειλικρινα, ειτε καποιος εχει προθεση να κοψει εντελως το τσιγαρο μαζι και τη νικοτινη, ειτε να συνεχισει εναλλακτικο καπνισμα με ΗΤ, αξιζει να κανει μια δοκιμη.
Υπαρχουν και φθηνα kit οπου μπορει καποιος να δοκιμασει.
Εγω προσωπικα, για τα Χριστουγεννα εχω αποφασισει να κανω δωρο ΗΤ σε συγγενεις και φιλους καπνιστες που αγαπω.

Last edited:

Σε ego-t με μπαταρια 1000αρα, (joytech) θα κουμπωνει ο ατμοποιητης C. ? (Αν ταιριαζει η διαμετρος και το σπειρωμα της μπαταριας)
Αν κουμπωνει, θα κανουμε οικονομια στα χρηματα.

Κανονικότατα.
Εγώ στη μπαταρία του ego-T το έχω βάλει.
Βέβαια, άνοιξα τους ατμο, τους έκανα ένα καλό καθάρισμα και dry burning (αφού έβγαλα το φιτίλι) και τώρα έχω 2 κανονικούς, 1 LR και τον C με τα 5 καψούλια του... :flipout:

δλδ ,,

ε?

Κοίτα... Κάποια υγρά σου φέρνουν καούρα στο στομάχι. Αλλά αυτά είναι συγκεκριμένα και τα καταλαβαίνεις σχεδόν αμέσως. Οπότε τα κόβεις και επανέρχεσαι σε λίγες ωρίτσες στο κανονικό σου.
Κάποιοι μιλάνε για σπυράκια στο πρόσωπο και λιπαρότητα.

Το σίγουρο είναι πως αυτά μπροστά στα καλά που θα δεις θα είναι αστεία!
Από τη στιγμή ειδικά που δε σου λείπει καθόλου το τσιγάρο!

Tzimisce οταν σου χαλασει η κεφαλη του ατμοποιητη C, κανε τον κοπο και ποσταρε μια περιγραφη για να εχουμε μια ιδεα.

Ποσο καιρο κρατησε.
Αν εχει πιο πολλες ή λιγοτερες διαρροες. (απο τον -Τ)
Αν μυριζει καμενο ευκολα ή δυσκολα.
Πια η συμπεριφορα του σε ατμο, γευση κλπ.
Καθως και οτι αλλο εσυ νομιζεις οτι πρεπει να αναφερεις.

Κανονικο REVIEW δηλαδη. :Banane0:

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Αφησε το μπουκαλακι 24-48 ωρες ανοιχτο. Καλυτερευει το αρωμα, γινεται πιο ισορροπημενη η γευση μεταξυ τσιγαρου/γλυκιας γευσης.
Τοσες ημερες για παραλαβη σημαινει οτι τα πηρες απο εξωτερικο. ? Αν ναι για λεγε απο που και σε τι τιμη (και μεταφορικα) ?
Εγω απο το site της halo τα βρισκω φθηνοτερα κανα πενταευρω αλλα με τα μεταφορικα ειναι μια απο τα ιδια.
Καποια sites στο εξωτερικο που τα πουλανε, εχω ακουσει οτι με κωδικους κουπονια κανουν εκπτωση. Δεν εχω βρει κατι ακομη.

Αν καποιος βρει καμια πηγη με καλη τιμη στα halo ας ποσταρει.

Κοουτάρω τα γραπτά μου όταν έκανα την παραγγελία από το site της Halo.

"Product Name Price Qty Subtotal
Subtotal $41.93
Discount (Veterans Day) -$6.29
Shipping & Handling (USPS Shipping - Priority Mail International Small Flat Rate Box**) $15.18
Grand Total $50.82

7 μπουκαλάκια μαζί με τα μεταφορικά 37 ευρώ όχι 49 από εδώ!!!
"

Πρίν λίγο πέρασα στο Elips τον δεύτερο ατμοποιητή που είχε το πακέτο, μιά που ο πρώτος κατάλαβα ότι παραδίδει πνεύμα σιγά σιγά μετά απο σχεδόν ένα μήνα συνεχούς λειτουργίας, και μετά μανίας μπορώ να πω.
Βασικά ατμίζοντας την γνώριμή μου πλέον γεύση Tribeca, άρχισε να με χαλάει πολύ, σε σημείο να μην αντέχω απο την καμένη οσμή.
Αν και προσπάθησα να τον καθαρίσω και να ξαναδοκιμάσω, αποτέλεσμα δεν υπήρξε.
Αλάζοντας ατμοποιητή, ξανάνοιωσα με το elips τον ενθουσιασμό όταν το είχα προτοδοκιμάσει σε συνδιασμό με το Tribeca.....

Στα - μέχρι στιγμής του ατμίσματος.....

1)Εξαρτάτηση υπάρχει δυστυχώς ,εκτός απο το άτμισμα και στα ότι αυτό συνεπάγεται λειτουργικά, δηλαδή μπαταρίες-υγρά-ατμοποιητές, με αποτέλεσμα να υπάρχει μιά συνεχή πίεση στο να μην μείνεις απο υγρά και ανταλακτικά.

2) Στην αρχή χρειάζεται αρκετό ψάξιμο και ξόδεμα μέχρι να καταλήξεις στο υγρό που δεν θα σε απογοητεύει και δεν θα σε κουράζει σε συχνή καθημερινή χρήση.

3) Επειδή δεν είσαι στην διαδικασία να ανάβεις τσιγάρο και να ξοδεύεις καθημερινά χρήματα σε κάπνισμα, εχοντας το συνεχώς στο χέρι ,κινδυνεύει αυτό να γίνει πιπίλα στο στόμα, ιδιαίτερα όταν σε αντυπωσιάζει η γεύση του υγρού.Σε αυτό συντελεί και το γεγονός, ότι δεν ενοχλείς και δεν ενοχλείς πουθενά!!!

4) Επειδή είναι σχετικά νέα κατάσταση, δεν έχουν ακόμη απαντηθεί επιστημονικά μερικά ερωτήματα σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις στην υγεία μας, εκτός απο το θέμα νικοτίνης, που ήδη μας είναι γνωστά.

5) Επειδή σου ανοίξει η όρεξη και σου βελτιώνεται η γεύση, θέλεις να τρώς περισσότερο, και να πίνεις πιό πολλούς καφέδες!!!

Στα + τώρα...

1) Πολύ καλύτερη γεύση

2) Πολύ μεγαλύτερες αντοχές

3) Πολύ καλύτερος ύπνος

4) Καλύτερη όρεξη γιά φαγητό

5) Μηδενισμός τσιγαρομπόχας

6) Αφανισμός τασακίων

7) Δεν ενοχλείς και δεν ενοχλείσαι απο κανέναν

8) Απομυθυποίηση του κανονικού τσιγάρου!!!

Tzimisce οταν σου χαλασει η κεφαλη του ατμοποιητη C, κανε τον κοπο και ποσταρε μια περιγραφη για να εχουμε μια ιδεα.

Ποσο καιρο κρατησε.
Αν εχει πιο πολλες ή λιγοτερες διαρροες. (απο τον -Τ)
Αν μυριζει καμενο ευκολα ή δυσκολα.
Πια η συμπεριφορα του σε ατμο, γευση κλπ.
Καθως και οτι αλλο εσυ νομιζεις οτι πρεπει να αναφερεις.

Κανονικο REVIEW δηλαδη. :Banane0:

Κοίτα... Σίγουρα θα κρατήσει λιγότερο από τους ego-T μου που τους ανανεώνω τα φιτίλια, τους κάνω dry burning, κλπ κλπ...
Αυτό το βλέπω πολύ μασίφ. Αν και έχω τη φιλοσοφία ότι τα πάντα ανοίγουν.
Λόγω του ότι κάνω καθαρά VG υγρά, οι ατμοποιητές τείνουν να δώσουν καμένο πολύ εύκολα.
Για αυτό τους ανοίγω το φιτίλι, κάτι που δεν μπορεί να γίνει στον C :(
Για μαμήσιος (δεν έχω άλλον τέτοιο πια) είναι πολύ καλός όμως!
Δεν μπουκώνει εύκολα και ας έχω διαλύσει λίγο το υγρό με ενέσιμο ορό.
Δεν έχει καθόλου διαρροές. Σε αυτό μάλλον παίζει ρόλο η κάτω τρύπα, που κάνει τις διαρροές μάλλον αδύνατες... Παραείναι μικρή για να περάσει το υγρό.
Με ένα ψαχουλεματάκι που του έριξα στην πίσω οπή (μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό!) φαίνεται σαν να μην έχει εσωτερικό φιτίλι!
Οπότε αν δώσει καμένο αναγκαστικά θα πρέπει να "χτενίσεις" το πάνω φιτίλι (άκρως επικίνδυνο για τον ατμο)
Θα δείξει... Μετά από μία μέρα πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και δεν κλέβω τζούρες από το elips... :p

Πρίν λίγο πέρασα στο Elips τον δεύτερο ατμοποιητή που είχε το πακέτο, μιά που ο πρώτος κατάλαβα ότι παραδίδει πνεύμα σιγά σιγά μετά απο σχεδόν ένα μήνα συνεχούς λειτουργίας, και μετά μανίας μπορώ να πω.
Βασικά ατμίζοντας την γνώριμή μου πλέον γεύση Tribeca, άρχισε να με χαλάει πολύ, σε σημείο να μην αντέχω απο την καμένη οσμή.
Αν και προσπάθησα να τον καθαρίσω και να ξαναδοκιμάσω, αποτέλεσμα δεν υπήρξε.

Γιατί δεν δοκιμάζεις να τον καθαρίσεις με dry burning;
Αφαιρείς το φιτίλι (για να μην το κάψεις) καις τα υπολείμματα που πιθανόν έχει η αντίσταση με dry burning, το πλένεις, το φυσάς να φύγουν τα νερά, βρέχεις το φιτίλι με υγρό και δοκιμάζεις πάλι.
Βέβαια, τις πρώτες 5-6 τζούρες μην τις κατεβάσεις γιατί θα έχεις γεύση καμένου!

Απάντηση: Re: E - smoke...

Κοίτα... Σίγουρα θα κρατήσει λιγότερο από τους ego-T μου που τους ανανεώνω τα φιτίλια, τους κάνω dry burning, κλπ κλπ...
Αυτό το βλέπω πολύ μασίφ. Αν και έχω τη φιλοσοφία ότι τα πάντα ανοίγουν.
Λόγω του ότι κάνω καθαρά VG υγρά, οι ατμοποιητές τείνουν να δώσουν καμένο πολύ εύκολα.
Για αυτό τους ανοίγω το φιτίλι, κάτι που δεν μπορεί να γίνει στον C :(
Για μαμήσιος (δεν έχω άλλον τέτοιο πια) είναι πολύ καλός όμως!
Δεν μπουκώνει εύκολα και ας έχω διαλύσει λίγο το υγρό με ενέσιμο ορό.
Δεν έχει καθόλου διαρροές. Σε αυτό μάλλον παίζει ρόλο η κάτω τρύπα, που κάνει τις διαρροές μάλλον αδύνατες... Παραείναι μικρή για να περάσει το υγρό.
Με ένα ψαχουλεματάκι που του έριξα στην πίσω οπή (μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό!) φαίνεται σαν να μην έχει εσωτερικό φιτίλι!
Οπότε αν δώσει καμένο αναγκαστικά θα πρέπει να "χτενίσεις" το πάνω φιτίλι (άκρως επικίνδυνο για τον ατμο)
Θα δείξει... Μετά από μία μέρα πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και δεν κλέβω τζούρες από το elips... :p

Γιατί δεν δοκιμάζεις να τον καθαρίσεις με dry burning;
Αφαιρείς το φιτίλι (για να μην το κάψεις) καις τα υπολείμματα που πιθανόν έχει η αντίσταση με dry burning, το πλένεις, το φυσάς να φύγουν τα νερά, βρέχεις το φιτίλι με υγρό και δοκιμάζεις πάλι.
Βέβαια, τις πρώτες 5-6 τζούρες μην τις κατεβάσεις γιατί θα έχεις γεύση καμένου!

Το θέμα είναι,πως βγάζεις και ξαναβάζεις το φυτίλι στο Elips ,γιατί από ότι ξέρω δεν είναι εύκολη δουλειά, και εαν πετύχει!!!

Το θέμα είναι,πως βγάζεις και ξαναβάζεις το φυτίλι στο Elips ,γιατί από ότι ξέρω δεν είναι εύκολη δουλειά, και εαν πετύχει!!!
Εμ εδω σε θελω, αλλα που θα πα θα το βρουμε και αυτο τοσα και τοσα εχουμε κανει. τωρα υπαρχει κανα υγρο βρε παιδια που να μην εχει γλυκια γευση και να ειναι τσιγαρισια? διαρροη βλεπω καθε πρωι στο Elips μου γιατι?

Χωρις να ειμαι ειδικος σαν νεος χρηστης του ΗΤ μου κανει εντυπωση πως δεν εχουν βελτιωσει τις διαρροες.
Με τον LR typeb ατμοποιητη και με το δικο του πωμα στο φιλτρο (οχι σιλικονης) οι διαρροες πανε συννεφο. Απο οσο εχω παρατηρησει, το 80-90% των διαρροων ειναι στο φιλτρακι και οχι στην μπαταρια.

Χρειαζεται βελτιωση το σημειο που ενωνει το φιλτρο με τον ατμοποιητη. Πιθανοτατα η μεγαλυτερη διαρροη γινεται επειδη χυνεται υγρο απο την τρυπα της ταπας. Οι σιλικονουχες βοηθουν, ως ενα βαθμο ομως. θα επρεπε οι ταπες ή το σημειο που ακουμπα η ταπα, να εχει μια ''φλατζα'' που να αποτρεπει να περασει υγρο αναμεσα απο την τρυπα της ταπας και της βελονας/φυτιλιου. (αν και λογω θερμοκρασιων η λαστιχενια φλαντζα δεν κανει)

Εκτος κι αν το πολυ υγρο που υπαρχει εκει, ερχεται σαν ακαυστο μεσα απο τον ατμοποιητη λογω υπερχειλισης του.
Δεν ξερω (δεν εχω βγαλει τα ματια σε καποιον για να δω εσωτερικα) αλλα πιστευω οτι την πολλη ζημια την κανει η κακη εφαρμογη ταπας-βελονοφυτιλιου.
Αν μπορουσαμε να σκεφτουμε καποια πατεντα που να την εφαρμοζουμε σε ολους τους ατμοποιητες/ταπες ... :hmmmm:

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει, αλλα η νικοτικη, περναει στον οργανισμο μας και απο το δερμα.
Το λεω για την περιπτωση που οι διαρροες αυτες ερχονται σε επαφη με τα χερια/στομα.

Στην περιπτωση αυτη, - νομιζω - οτι δεν μπορει να υπολογιστει η πσοτητα νικοτινης που "εισπρατει" ο χρηστης.

Στην περιπτωση αυτη, - νομιζω - οτι δεν μπορει να υπολογιστει η πσοτητα νικοτινης που "εισπρατει" ο χρηστης.

Αν το καλοσκεφτουμε ακριβη μετρηση καταναλωσης νικοτινης δεν μπορουμε να εχουμε ουτε μεμονωμενα, ουτε σε σχεση με το ΚΤ.

- Στο κανονικο τσιγαρο, καποιο μερος του καιγεται στο τασακι, αρα δεν εισπρατουμε την νικοτινη απο εκεινο το μερος.
- Στο ΗΤ υπαρχουν διαρροες υγρου, διαρροες που ερχονται σε επαφη με το δερμα/γλωσσα.

- Εχω διαβασει χωρις να ξερω αν ισχυει οτι η νικοτινη απο το ΗΤ δεν κυκλοφορει σε συγκεντρωση στο αιμα οπως στο κανονικο. Ειναι μικροτερη η συγκεντρωση στο αιμα με το ΗΤ.
- 10 τζουρες με ΗΤ= 1 τζουρα ΚΤ.
- Ειναι διαφορετικος λενε ο τροπος που απορροφαται η νικοτινη με το ΗΤ.
- κλπ κλπ. Αρα, ακριβες συμπερασμα δεν βγαινει. Παμε κατα προσεγγιση.

Ενα τελευταιο που ηθελα να θιξω (δικηγορος του διαβολου) ειναι οτι λεμε ατμισμα, αλλα δεν συμφωνω.
Δεν ειναι ατμος αυτο που εισπνεουμε, αλλα κατι σαν καπνος λαδιου. Εμενα πιο πολυ σε αυτο μου φερνει. Μεσα σε ασανσερ με απανωτες 2 τζουρες, παρατηρησα οτι ο ατμος παρεμενε για ωρα αδιαλυτος στον αερα, οχι βεβαια οσο ο καπνος του ΚΤ.

Λεγοντας ατμος , πριν αγορασω το ΗΤ το φανταζομουν κατι σαν τα χνωτα μας οταν εκπνεουμε σε χαμηλες θερμοκρασιες (οπου μπορουμε και τα βλεπουμε)
Στην πραξη, μου κανει κατι σαν εκεινο το υγρο οπου χρησιμοποιουσαν στις ντισκο κλπ οπου παρηγαγε καπνο για εφε.
Βεβαια, δεν μοιαζει σαν να σου πεσει λαδι στο ματι της κουζινας και να μυριζει καμενο κλπ αλλα και ατμο με την εννοια του υδρατμου πχ δεν το λες.

Last edited: