Απαγορεύονται αυτά που έχουν νικοτίνη, τα δικά μου, ακόμα και τα halo μου δεν έχουν:ADFADF1:
αυτό άντε να το εξηγήσεις στον "μπάτσο" η στον κάθε προκατειλημμένο......
Ο εοφ σαν τι το απαγορευει;;; Σαν ναρκωτικο (νικοτινη); Μετα γιατι επιτρεπει το κανονικο τσιγαρο; Σαν φαρμακο; Μα δεν πλασαρεται σαν φαρμακο... Περιεργα πραγματα (λεμε τωρα)... Εκτος και αν ειναι δαχτυλος υπουργειου οικονομικων (βλεπε φορολογια καπνου - τεραστιες ζημιες)
ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ χαριζεται το tobacco Nobacco. (20ml / 16mg)
Ειναι αυτο που αγορασα εχτες απογευμα και δεν μου αρεσει. Απο μεσα λειπει περιπου μισο ml.
Οποιος ειναι κοντα Αμπελοκηπους και το θελει pm.
Απόψε και λόγω γιορτής της γυναίκας μου..(Αννας)πήγαμε σε ένα πολύ όμορφο μέρος γιά φαγητό.
Εκεί το λοιπόν η κουζίνα είναι ανοιχτή και βλέπεις απ'ευθείας τους μάγειρες εν ώρα εργασίας.
Σχεδόν όλη την ώρα απο τις κατσαρόλες και τα βρασίματα-τηγανίσματα, έβγαινε ένας ατμός απίστευτος...μιλάμε γιά πολύ υγρασία!!!
Λέτε να απογαρευτεί και αυτή η μέθοδος μαγειρέματος, μιά και σε αυτούς τους ατμούς, δεν έχουν γίνει μακροχρόνιες μελέτες για το πόσο και εαν επιρεάζουν μακροπρόθεσμα το αναπνευστικό και γενικότερα την υγεία μας; :idea:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.