E - smoke...

Απαγορεύονται αυτά που έχουν νικοτίνη, τα δικά μου, ακόμα και τα halo μου δεν έχουν:ADFADF1:

αυτό άντε να το εξηγήσεις στον "μπάτσο" η στον κάθε προκατειλημμένο......

Αυτός είναι υποχρεωμένος να αποδείξει το αντίθετο, όχι εγώ.....

Ο εοφ σαν τι το απαγορευει;;; Σαν ναρκωτικο (νικοτινη); Μετα γιατι επιτρεπει το κανονικο τσιγαρο; Σαν φαρμακο; Μα δεν πλασαρεται σαν φαρμακο... Περιεργα πραγματα (λεμε τωρα)... Εκτος και αν ειναι δαχτυλος υπουργειου οικονομικων (βλεπε φορολογια καπνου - τεραστιες ζημιες)

Re: Απάντηση: E - smoke...

Ο εοφ σαν τι το απαγορευει;;; Σαν ναρκωτικο (νικοτινη); Μετα γιατι επιτρεπει το κανονικο τσιγαρο; Σαν φαρμακο; Μα δεν πλασαρεται σαν φαρμακο... Περιεργα πραγματα (λεμε τωρα)... Εκτος και αν ειναι δαχτυλος υπουργειου οικονομικων (βλεπε φορολογια καπνου - τεραστιες ζημιες)

είναι πολλά τα φράγκα λεμεεεεε

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ρε παιδιά........
Πάσα έδωσε ο Μπεχράκης στο υπουργείο, γιά τη μείωση της χασούρας απο το ΚΤ.
Πριν απο λίγο στον ΣΚΑΙ το γύρισε το παραμύθι, λέγοντας ότι αυτός δεν είπε ποτέ πώς πρέπει να απαγορευτεί το ΗΤ,αντίθετα μπορεί να βοηθήσει στο κόψιμο του ΚΤ.

Πριν λίγο στο ράδιο9- 989fm, ο πρόεδρος του ΕΟΦ είπε ότι οι αντιπρόσωποι των συσκευών πρέπει να τις στείλουν στον ΕΟΦ για έγκριση και τα υγρά που περιέχουν νικοτίνη πρέπει να αναλυθούν, να εγκριθούν από τον ΕΟΦ και να πωλούνται αποκλειστικά στα φαρμακεία ως φαρμακευτικά σκευάσματα για τη διακοπή του καπνίσματος (και τα φαρμακεία στο κερδοφόρο απ ότι αποδεικνύεται σπορ του ηλεκτρονικού τσιγάρου)
Σαν επιχείρημα είπε ότι αν πωλούνται ελεύθερα στα καταστήματα μπορεί κανείς να κάνει υπερβολική χρήση (σ.σ: επιχείρημα του κ@λου)

Γενικά μου φαίνεται ότι ισχύει το "ότι φαμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κ....λος μας". Ο ΕΟΦ θα δώσει εγκρίσεις (με το ανάλογο τίμημα ίσως), οι φαρμακοποιοί θέλουν να έχουν την αποκλειστικη διάθεση υγρών με νικοτίνη, το κράτος να μην μειωθεί η κατανάλωση κανονικού τσιγάρου επειδή θα επιβάλλει μεγαλύτερη φορολόγηση (και χάνει έσοδα) και οι πνευμονολόγοι χάνουν πελατεία αφενός αλλά ίσως και να συνταγογραφούν στο μέλλον το ηλεκτρονικό τσιγάρο ως φαρμακευτική συσκευή απεξάρτησης από το κάπνισμα (με τα γνωστά ωφέλη των bonus συνταγογράφησης....)

^στα παραπάνω βέβαια ίσως να κάνω και λάθος.....

αυτό άντε να το εξηγήσεις στον "μπάτσο" η στον κάθε προκατειλημμένο......

Άντε με το τσιγάρο σε τσιμπάει γιατί όλο και κάπου θα είναι η γόπα και η στάχτη.
Άμα βάλω το ΗΤ μου στη τσέπη με το που θα τον δω θα μου κάνει σωματικό έλεγχο;
Και άντε και το βρήκε. Μπορεί να αποδείξει ότι άτμιζα μέσα στο μαγαζί και δεν έβγαινα έξω να πάρω τζούρα;

ΑΒΑΣΑΝΙΣΤΑ χαριζεται το tobacco Nobacco. (20ml / 16mg)
Ειναι αυτο που αγορασα εχτες απογευμα και δεν μου αρεσει. Απο μεσα λειπει περιπου μισο ml.
Οποιος ειναι κοντα Αμπελοκηπους και το θελει pm.

Σ ευχαριστω για το δωρακι :grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: E - smoke...

Άντε να μεγαλώσει λίγο ο μικρός και θα έχω τον ultimate ατμο!
Τι GG, GGTS, Οδυσέας και Πηνελόπη...
Dripping στον αποστειρωτή των μπιμπερό και βλέπεις το Χριστό καψιμιτζή! :flipout:

Αγόρασα πριν από λίγη ώρα τον ατμοποιητή Nobacco Want (χωρητικότητα 1.5ml στα 2.2ohm).

Έχει πολύ καλό χτύπημα και σίγουρα είναι το καλύτερο από όσους έχω δοκιμάσει!!!

και μερικές φωτογραφίες:

45407005.jpg

99259169.jpg

76237630.jpg

56805367.jpg

85005204.jpg

Κι εγώ αυτόν έχω εδώ και 10-15 ημέρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Ούτε ίχνος διαρροών αλλά και άκαφτου λαδιού στο στόμα από το στόμιο.

Αν δεν κανω λαθος, ο παραπανω ατμοποιητης, πρεπει να ειναι και φτηνος. 2,5 ευρω αν δεν κανω λαθος.
Αν κανει τοσο, συμφερει σε αγορα ακομα κι απο τις ego-c κεφαλες ατμοποιητων που κανουν 4,5 ευρω.
Οποτε, απο αποψη οικονομιας χρηματων σαν αναλωσιμο συμφερει. Αρκει να κραταει καιρο χωρις προβλημα.
Γιατι μονο 2,5 ευρω κοστος, εχει καποιο λακκο η φαβα. ?

edit: στο site, αναφερει 5,5 ευρω, αλλα σε μαγαζι που ειχα παει για υγρα nobacco και πουλουσε και τσιγαρα, ηρθε πελατης και ρωτησε τιμη για το τσιγαρο nobacco, καθως και κοστος ανταλλακτικων ατμοποιητων και ακουσα που του ειπαν 2,5 ευρω.

Μηπως υπαρχει και αλλου τυπου ατμοποιητης nobacco οπου κοστιζει 2,5 ευρω. ?

Last edited:
Απάντηση: Re: E - smoke...

Στο site αναφέρει 5,5 εγώ το πήρα 7 (με το καπέλο του περιπτερά!)

Ατμοποιητή Νobacco με 2,5 ευρώ δεν έχω βρει.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Απόψε και λόγω γιορτής της γυναίκας μου..(Αννας)πήγαμε σε ένα πολύ όμορφο μέρος γιά φαγητό.
Εκεί το λοιπόν η κουζίνα είναι ανοιχτή και βλέπεις απ'ευθείας τους μάγειρες εν ώρα εργασίας.

Σχεδόν όλη την ώρα απο τις κατσαρόλες και τα βρασίματα-τηγανίσματα, έβγαινε ένας ατμός απίστευτος...μιλάμε γιά πολύ υγρασία!!!

Λέτε να απογαρευτεί και αυτή η μέθοδος μαγειρέματος, μιά και σε αυτούς τους ατμούς, δεν έχουν γίνει μακροχρόνιες μελέτες για το πόσο και εαν επιρεάζουν μακροπρόθεσμα το αναπνευστικό και γενικότερα την υγεία μας; :idea:

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Απόψε και λόγω γιορτής της γυναίκας μου..(Αννας)πήγαμε σε ένα πολύ όμορφο μέρος γιά φαγητό.
Εκεί το λοιπόν η κουζίνα είναι ανοιχτή και βλέπεις απ'ευθείας τους μάγειρες εν ώρα εργασίας.

Σχεδόν όλη την ώρα απο τις κατσαρόλες και τα βρασίματα-τηγανίσματα, έβγαινε ένας ατμός απίστευτος...μιλάμε γιά πολύ υγρασία!!!

Λέτε να απογαρευτεί και αυτή η μέθοδος μαγειρέματος, μιά και σε αυτούς τους ατμούς, δεν έχουν γίνει μακροχρόνιες μελέτες για το πόσο και εαν επιρεάζουν μακροπρόθεσμα το αναπνευστικό και γενικότερα την υγεία μας; :idea:

Γιαννη και τα ατμολουτρα,ειδικα αυτα με τα αιθερια ελαια!
Υ.Γ
Να τη χαιρεσαι!

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Να τη χαίρεσαι Γιάννη!
Άσε, και εγώ έχω αγχωθεί τελευταία...
Τι ο αποστειρωτής βγάζει ντουμάνι, τι τα νερά που βράζω... Λϊγο να παραφερθεί η γυναίκα και να μαγειρέψει, την έχουμε κάνει χαμάμ την κουζίνα! :bigcry: