E - smoke...

Απάντηση: Re: E - smoke...

Γιάννη το C της ovale πήρες; αν ναι, κάνει το cartomizer για το eGo-T ?
Ναι ,αυτό, αλά δεν ξέρω εαν κάνει γιά το Τ.....κάπου είχε πάρει όμως το μάτι μου ότι ταιριάζει.Σύντομα θα περάσω απο το κατάστημα και θα ρωτήσω.

ρε παιδια, πως φτιαχνετε υγρα με πατσες, κανελες,πιτουρα κλπ. ?
Αφου λογικα οταν εξατμιστει το υγρο, τα στερεα καταλοιπα θα μεινουν στην αντισταση και μετα αντε καθαρισε τη.
Ουτε μεσω συλλογης ατμου, (οπως αναφερθηκε πιο πριν σαν διαδικασια) αφου θα εξατμιζεται μονο το νερο, εκτος κι αν βρασουμε σε νερο κατι που βραζοντας, θα περιεχει ελαια και με πολυ κοπο αυτα τα ελαια αν τα μαζεψουμε θα ατμιστουν.

Λογικα θα καταστρεψετε τους ατμοποιητες αν μαζεψουν στερεα καταλοιπα.

Επισης οπως ανεφερε ο tzimisce, ακομα κι αν βρασουμε κανελα,και τη σουρωσουμε, τι θα ριξουμε στον ατμοποιητη. ? νερο βρασμενο ? Παλι δεν μπορει να παθει καποια ζημια με σκετο νερο. ?

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Ναι ,αυτό, αλά δεν ξέρω εαν κάνει γιά το Τ.....κάπου είχε πάρει όμως το μάτι μου ότι ταιριάζει.Σύντομα θα περάσω απο το κατάστημα και θα ρωτήσω.

Ευχαριστω. Θα περιμενω αφου φαινεται πως οι ατμοποιητες του C ειναι καλυτεροι σε αντοχη / κοστος

Θα σε ενδιέφερε κάποια ανταλλαγή με το υγρό που περιέγραψα μια σελίδα πίσω;
Johnson Creek Original... Γεύση σαν καπνός πίπας, αλλά με γλυκό τελείωμα. Αυτό το γλυκό είναι που εμένα δεν αρέσει.

Αν και κάποιος άλλος ενδιαφέρεται για τέτοια γεύση και τον θέλει, ας ενημερώσει και θα τα βρούμε σίγουρα.
Εννοείται ότι παίζει και δοκιμή για όποιον μπορεί να περάσει από Κηφισσιά...

Αδερφε να το δουμε, no problem, αλλα και εγω εχω ενα θεμα με το χρονο... αστα...
Αν και δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου με αυτο το πραγμα... Ποση νικοτινη ειναι;

Γιάννη το C της ovale πήρες; αν ναι, κάνει το cartomizer για το eGo-T ?

Τι εννοεις λεγοντας το cartomizer? Το κοινο που εχουν τα δυο μοντελα ειναι η μπαταρια, το σπειρωμα ουσιαστικα, και τα "πιπακια". Δεν μπορεις να βαλεις σε κωνο απο Τ τον ατμοποιητη του αλλου, χρειαζεσαι ατμοποιητες και κωνο.

Εμ! Δεν με ακούς και πας και σπας τα μούτρα σου! :flipout:
Κατάφερα να ξεφορτωθώ το torque σήμερα σε έναν κακόμοιρο συμφορουμίτη αλλά μου έχει μείνει ένα freedom, κάπου στα 6 από τα 7ml του μπουκαλιού...
Βρε Virginia και πάλι Virginia!
Θες να βρεθούμε, να δοκιμάσεις και να μπεις στη παρέα μας να πάρουμε κανένα λίτρο; :rofl:

Βιρτζινια που δοκιμασα απο Decadent Vapours αδειστηκαν και τα 10 ml στο νιπτηρα, δεν ξερω αν απο Natura/FlavourArt ειναι καλυτερα τα πραγματα...

Τα υγρα της innawera τα εχεις δει καθολου ωρε παιδι;

Last edited:
Αδερφε να το δουμε, no problem, αλλα και εγω εχω ενα θεμα με το χρονο... αστα...
Αν και δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου με αυτο το πραγμα... Ποση νικοτινη ειναι;

Στο λαιμό σου γιατί να με πάρεις αδερφέ? Δοκιμούλα θα κάνουμε και ότι προκύψει...
Το δικό μου είναι με 7ρα νικοτίνη αλλά με ικανοποιητικό hit...

Όσον αφορά το χρόνο, δεν καίγομαι... θα τα βρούμε για μια συνάντηση...
Αν είσαι από Γαλάτσι, παίζει Κυριακή πρωί (κατά τις 11) να μπορώ να περάσω μέχρι Άλσος Βεϊκου...
Αλλά επαναλαμβάνω, δεν βιαζόμαστε... όποτε... :ernaehrung004:

Last edited:
Natura Virginia 18mg
Οτι χειρότερο γευστικά έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα.Με το που ανοίγεις το μπουκάλι,σε πιάνει η μπόχα μεταξύ σέλινου και σκουπιδότοπου.

Re: Απάντηση: E - smoke...

Natura Virginia 18mg
Οτι χειρότερο γευστικά έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα.Με το που ανοίγεις το μπουκάλι,σε πιάνει η μπόχα μεταξύ σέλινου και σκουπιδότοπου.

Αμα σου πω οτι το μικροτερο (το 9αρι) Natura Virginia μου φανηκε καλυτερο κι απο τα Halo, τι θα πεις? Ρε παιδια, μπας κι αλλαξε κι η γευση μας απο την αποχη απο το ΚΤ?

Στελιο Π. Ευχαριστω. Το ειδα για τον κώνο, αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν εχει το ιδιο σπειρωμα και voltage με την μπαταρια.

ρε παιδια, πως φτιαχνετε υγρα με πατσες, κανελες,πιτουρα κλπ. ?
Αφου λογικα οταν εξατμιστει το υγρο, τα στερεα καταλοιπα θα μεινουν στην αντισταση και μετα αντε καθαρισε τη.

Πρακτικά γίνεται απόσταξη.
Με την απόσταξη συμπαρασύρονται οι αρωματικές ουσίες του προϊόντος στον διαλύτη που θα χρησιμοποιήσουμε.
Συνήθως χρησιμοποιούμε οινόπνευμα οινοποιίας, αλλά και με το νερό γίνεται κάποια δουλειά. :smile:
Στερεά κατάλοιπα δεν παίζει να υπάρχουν γιατί δεν μπορεί να παρασυρθεί με τον ατμό ικανή ποσότητα.
Αν χρησιμοποιείς την κουζίνα σου μόνο για βράσιμο και δεν τηγανίζεις ποτέ, δεν θα χρειαστείς σχεδόν ποτέ να καθαρίσεις τα φίλτρα του εξαεριστήρα σου. :p
Επίσης, το καθαρό νερό ποτέ δεν πείραξε τον ατμοποιητή.

Παστουρμάς γεύση παίζει?

Αν ρίξεις παστουρμά στον αποστακτήρα, γιατί όχι;
Αλλά γιατί να τρέχεις; Τα μισά Halo έχουν γεύση παστουρμαδοποδαρίλας με ελαφριούς τόνους μουσκεμένης κάλτσας...

Βιρτζινια που δοκιμασα απο Decadent Vapours αδειστηκαν και τα 10 ml στο νιπτηρα, δεν ξερω αν απο Natura/FlavourArt ειναι καλυτερα τα πραγματα...

Για μένα είναι το καλύτερο τσιγαρίσιο υγρό.
Κανόνισε για καφεδάκι να σε κεράσω να δεις... :p

Τα υγρα της innawera τα εχεις δει καθολου ωρε παιδι;

Ε ναι... Η Coke ήταν πολύ καλή αλλά η κατάληξη σε 9άρι με βανίλια της flavourarts και ξινή βάση είναι πολύ καλύτερη...

Αν είσαι από Γαλάτσι, παίζει Κυριακή πρωί (κατά τις 11) να μπορώ να περάσω μέχρι Άλσος Βεϊκου...
Αλλά επαναλαμβάνω, δεν βιαζόμαστε... όποτε... :ernaehrung004:

Αν το κάνετε Σαββάτο (αύριο) κερνάω Virginia και Coke... :p

Δεν ειχα κατα νου τη μεθοδο αποσταξης σε οινοπνευμα. Αν φτασατε μεχρι εκει, σας βλεπω εμπορους αρωματικων γευσεων. :flipout:

Οσον αφορα το βρασιμο υλης σε νερο, ναι κατα την εξατμιση του νερου, αν περιεχεται λαδι στο νερο, μικροσταγονιδια συμπαρασυρονται με τον ατμο (για αυτο οι απορροφητηρες γεμιζουν λαδια) αλλα θα επρεπε η υλη να περιεχει ελαιο. π.χ. κοτοπουλο ζωμος, γαρυφαλλο (γαρυφαλελαιο).
Αλλα ακομα κι αν η υλη περιεχει ελαιο ωστε με το βρασιμο να βγει απο την υλη και να παρασυρθει με τον ατμο, θα επρεπε να συλλεξουμε τον ατμο και τις μικροποσοτητες ελαιου να τις διαχωρισουμε απο αυτον.

Μεγαλος κοπος, και μαλλον μικρες ποσοτητες ελαιου.

Ομως αυτο με την αποσταξη με αλκοολ ειμαι περιεργος αν θα οδηγησει σε καποια ωραια γευση.

Εμ! Δεν με ακούς και πας και σπας τα μούτρα σου! :flipout:
Κατάφερα να ξεφορτωθώ το torque σήμερα σε έναν κακόμοιρο συμφορουμίτη αλλά μου έχει μείνει ένα freedom, κάπου στα 6 από τα 7ml του μπουκαλιού...
Βρε Virginia και πάλι Virginia!
Θες να βρεθούμε, να δοκιμάσεις και να μπεις στη παρέα μας να πάρουμε κανένα λίτρο; :rofl:

Στον συμφουριτη καταφερες να ξεφορτωθεις το freedom !!
Ολο τα μπερδευεις :flipout::flipout:
Ειπαμε freedom σκουρο , torque διαφανο :nurse:

Natura Virginia 18mg
Ειναι το ιδιο υγρο με της οβαλε? της οβαλε τα υγρα τα εχεις κανεις απο εδω απο την παρεα παιδια? ο πατσας με σκορδο και παστουρμας με λιγο καπνικο ειναι ολα τα λεφτα λεμε.......

Ειναι το ιδιο υγρο με της οβαλε? της οβαλε τα υγρα τα εχεις κανεις απο εδω απο την παρεα παιδια? ο πατσας με σκορδο και παστουρμας με λιγο καπνικο ειναι ολα τα λεφτα λεμε.......
Οπως έχω γράψει και σε μερικά Πost πιό πριν ,έχω το old tobacco με 16άρα νικοτίνη....έτσι και έτσι...ούτε κρύο ούτε ζέστη.Μπορώ να πω μάλιστα ότι σε συχνή χρήση κουράζει.

Στον συμφουριτη καταφερες να ξεφορτωθεις το freedom !!
Ολο τα μπερδευεις :flipout::flipout:
Ειπαμε freedom σκουρο , torque διαφανο :nurse:

Α ναι!
Την άλλη την αηδία δεν την έπαιρνες με τίποτα! :flipout:

BTW, έκανα μία ανάμιξη στο 18άρι με την Coke - Lemon με το μηδενικό Vanilia - Coke και βγήκε ένα θεϊκό 9άρι Vanilia Lemon Coke Cola!

Α ναι!
Την άλλη την αηδία δεν την έπαιρνες με τίποτα! :flipout:

BTW, έκανα μία ανάμιξη στο 18άρι με την Coke - Lemon με το μηδενικό Vanilia - Coke και βγήκε ένα θεϊκό 9άρι Vanilia Lemon Coke Cola!

Ολεεεε!!!
Τα αλλα δυο με τα βιολογικα αρωματα , προλαβεις να τα δοκιμασεις?

Ολεεεε!!!
Τα αλλα δυο με τα βιολογικα αρωματα , προλαβεις να τα δοκιμασεις?

Καλά φάνηκαν αλλά ήταν λάθος η επιλογή στη βάση...
Έχεις άρωμα να δοκιμάσουμε με την "ξινή";
Δεν πάει τόσο πολύ στην dirty...
Βέβαια, παίζει να έχω συνηθίσει το 9άρι και τα 18άρια να με χαλάνε πια.

Δεν έχω ατμίσει πάνω από μισό ml. Άμα κανονίσουμε καμιά συνάντηση θα την έχω μαζί να δούμε τι λένε και τα άλλα παιδιά. :p

Πάντως ο συνδιασμός Coke - Vanilia - Lemon δεν είναι για all time vaping. Είναι για πιπίλα! Έχω μαστουρώσει από τη νικοτίνη και δε λέω να το βγάλω από το στόμα μου! :flipout:
Έφτιαξες;

Τσακαλι εχεις γινει , ναι με την dirty ειναι αυτα αλλα εχω και την "ξινη" και φουλ αρωματα.
Οποτε ξαναδοκιμαζουμε :music-smiley-005:
Πηρα σημερα το golden margy που ολοι μιλανε για αυτο.
Δεν....
Κακο δεν ειναι αλλα την pg τελικα δεν την ανεχομαι.
Του εριξα αλλα 15ml vg και ισιωσε αν και η γευση πηγε 1 κλικ πισω.

Παω να φτιαξω λιγη cola γιατι ακομη δεν εχω καταφερει την τεσταρω... :smash: