Ναι ,αυτό, αλά δεν ξέρω εαν κάνει γιά το Τ.....κάπου είχε πάρει όμως το μάτι μου ότι ταιριάζει.Σύντομα θα περάσω απο το κατάστημα και θα ρωτήσω.Γιάννη το C της ovale πήρες; αν ναι, κάνει το cartomizer για το eGo-T ?
Ναι ,αυτό, αλά δεν ξέρω εαν κάνει γιά το Τ.....κάπου είχε πάρει όμως το μάτι μου ότι ταιριάζει.Σύντομα θα περάσω απο το κατάστημα και θα ρωτήσω.
Θα σε ενδιέφερε κάποια ανταλλαγή με το υγρό που περιέγραψα μια σελίδα πίσω;
Johnson Creek Original... Γεύση σαν καπνός πίπας, αλλά με γλυκό τελείωμα. Αυτό το γλυκό είναι που εμένα δεν αρέσει.
Αν και κάποιος άλλος ενδιαφέρεται για τέτοια γεύση και τον θέλει, ας ενημερώσει και θα τα βρούμε σίγουρα.
Εννοείται ότι παίζει και δοκιμή για όποιον μπορεί να περάσει από Κηφισσιά...
Γιάννη το C της ovale πήρες; αν ναι, κάνει το cartomizer για το eGo-T ?
Εμ! Δεν με ακούς και πας και σπας τα μούτρα σου!
Κατάφερα να ξεφορτωθώ το torque σήμερα σε έναν κακόμοιρο συμφορουμίτη αλλά μου έχει μείνει ένα freedom, κάπου στα 6 από τα 7ml του μπουκαλιού...
Βρε Virginia και πάλι Virginia!
Θες να βρεθούμε, να δοκιμάσεις και να μπεις στη παρέα μας να πάρουμε κανένα λίτρο; :rofl:
Αδερφε να το δουμε, no problem, αλλα και εγω εχω ενα θεμα με το χρονο... αστα...
Αν και δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου με αυτο το πραγμα... Ποση νικοτινη ειναι;
Natura Virginia 18mg
Οτι χειρότερο γευστικά έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα.Με το που ανοίγεις το μπουκάλι,σε πιάνει η μπόχα μεταξύ σέλινου και σκουπιδότοπου.
ρε παιδια, πως φτιαχνετε υγρα με πατσες, κανελες,πιτουρα κλπ. ?
Αφου λογικα οταν εξατμιστει το υγρο, τα στερεα καταλοιπα θα μεινουν στην αντισταση και μετα αντε καθαρισε τη.
Παστουρμάς γεύση παίζει?
Βιρτζινια που δοκιμασα απο Decadent Vapours αδειστηκαν και τα 10 ml στο νιπτηρα, δεν ξερω αν απο Natura/FlavourArt ειναι καλυτερα τα πραγματα...
Τα υγρα της innawera τα εχεις δει καθολου ωρε παιδι;
Αν είσαι από Γαλάτσι, παίζει Κυριακή πρωί (κατά τις 11) να μπορώ να περάσω μέχρι Άλσος Βεϊκου...
Αλλά επαναλαμβάνω, δεν βιαζόμαστε... όποτε... :ernaehrung004:
Εμ! Δεν με ακούς και πας και σπας τα μούτρα σου!
Κατάφερα να ξεφορτωθώ το torque σήμερα σε έναν κακόμοιρο συμφορουμίτη αλλά μου έχει μείνει ένα freedom, κάπου στα 6 από τα 7ml του μπουκαλιού...
Βρε Virginia και πάλι Virginia!
Θες να βρεθούμε, να δοκιμάσεις και να μπεις στη παρέα μας να πάρουμε κανένα λίτρο; :rofl:
Ειναι το ιδιο υγρο με της οβαλε? της οβαλε τα υγρα τα εχεις κανεις απο εδω απο την παρεα παιδια? ο πατσας με σκορδο και παστουρμας με λιγο καπνικο ειναι ολα τα λεφτα λεμε.......Natura Virginia 18mg
Οτι χειρότερο γευστικά έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα.Με το που ανοίγεις το μπουκάλι,σε πιάνει η μπόχα μεταξύ σέλινου και σκουπιδότοπου.
Οπως έχω γράψει και σε μερικά Πost πιό πριν ,έχω το old tobacco με 16άρα νικοτίνη....έτσι και έτσι...ούτε κρύο ούτε ζέστη.Μπορώ να πω μάλιστα ότι σε συχνή χρήση κουράζει.Ειναι το ιδιο υγρο με της οβαλε? της οβαλε τα υγρα τα εχεις κανεις απο εδω απο την παρεα παιδια? ο πατσας με σκορδο και παστουρμας με λιγο καπνικο ειναι ολα τα λεφτα λεμε.......
Στον συμφουριτη καταφερες να ξεφορτωθεις το freedom !!
Ολο τα μπερδευεις
Ειπαμε freedom σκουρο , torque διαφανο :nurse:
Α ναι!
Την άλλη την αηδία δεν την έπαιρνες με τίποτα!
BTW, έκανα μία ανάμιξη στο 18άρι με την Coke - Lemon με το μηδενικό Vanilia - Coke και βγήκε ένα θεϊκό 9άρι Vanilia Lemon Coke Cola!
Ολεεεε!!!
Τα αλλα δυο με τα βιολογικα αρωματα , προλαβεις να τα δοκιμασεις?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.