E - smoke...

Έχει δοκιμάσει κανείς να καθαρίσει τον ατμιστή του Nobacco want?
Αυτό το πράμα το έχω σχεδόν 2 μήνες,έχει αρχίσει και σκουραίνει εξωτερικά το μέταλο,αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως στο @#@$#%#$% μπορεί κανείς να το καθαρίσει αφού έχει μαζί και το τανκ.H ανάγκη για καθάρισμα προέκυψε σήμερα που δοκίμασα έναν καινούριο και είδα ότι βγάζει πολύ περισσότερο ντουμάνι.
http://www.nobacco.gr/product/708/atomizer-want-iwant

Ερώτηση!
Αυτά τα... "High End" υγρά τα Halo, κάνουν μόνο για τα Alter Ego T? Αν τα βάλω στο Giant θα γίνει έκρηξης ή θα βγει ο οισοφάγος να με μουτζώσει; :P

Last edited:
Όπου και να τα βάλεις το ίδιο Halia θα είναι... :flipout:

Το απόγευμα τσίμπησα μηδενική καραμελίτσα και 9άρι prince.
Σαν καλά μου φαίνονται και τα δύο. :p
Η καραμέλα ελαφριά, αλλά αφήνει ωραία γεύση και ωραία μυρωδιά...
Το Prince αρκούντως καπνιστικό. Θα έλεγα, το πιο καπνιστικό από όλα τα Natura που έχω δοκιμάσει.

Όπου και να τα βάλεις το ίδιο Halia θα είναι... :flipout:

Ε οχι και Halia...

- Κοιταξε αν εχεις ιονισμο στον χωρο (απο ιονιστη) και παρεμβαλλει στα φορτια της μπαταριας.
- Σιγουρεψου οτι εχεις περασει το τελευταιο firmware στον ατμοποιητη.
- Αν η αντισταση εχει μετακινηθει απο το φυτιλι κατα 0.000000000001 cm (θεμα κακης τροφοδοσιας)
- Αν στο φυτιλι εχει αλλοιωθει η μοριακη του δομη κατα 0.0002% (αλλοιωση γευσης)

Αντε οι μπαχαντελες σας φταινε, οχι το υγρο. :aetsch:
Ρωτα και τον analyze_it πόσα κυβικα αερα ξοδευει καθημερινα για φυσημα/καθαρισμα ατμοποιητη.

Το tribeca ειναι σκετο :lollypop:

Εγω πάντως ,έχω πλέον το tribeca μόνιμο,και είμαι πεπισμένος πιά ότι το ovale egoC το αναδικνύει,άσε που ακόμη περιμένω πότε θα μου παρουσιάσει πρόβλημα το egoC!!!
Aύριο πέρνω και ένα μπουκαλάκι Freedom έτσι γιά αλαγή.

περιμενω εντυπωσεις και απο αλλα υγρα της halo. Μεχρι τωρα το prime μου θυμιζε το tribeca (ισως ολα τα halo να εχουν εναν κοινο παρονομαστη στη γευση) και μιας και θα κανω κι αλλη παραγγελια κατα Γεναρη μερια, ειμαι περιεργος και για το freedom.

Παντως μπραβο για το ego-c, εστω και καθυστερημενα (και με ολους τους υπολοιπους να δουλευουν ακομη με οινοπνευμα) θα μου ερθουν και μενα απο αρχες του μηνα οι ego-c που ειχα παραγγειλει.

Y.Γ. Μου εφεραν ενα baileys που ποτε δεν το επινα γενικα και τωρα ταιριαζει καταπληκτικα με το tribeca.

Βαδιζω ολοταχως προς σακχαρωδη διαβητη,. :nurse:

Last edited:
Παρηγγειλα τα Creek - ενα κανoνικο κι ενα Red Oak. Μολις δοκιμασω θα πεσει review...

Έχω γράψει λίγα λόγια κάποιες σελίδες πίσω...
Θα ήθελα πάααααρα πολύ να διαβάσω και την δική σου γνώμη...

Καλοάτμιστα!

Ερώτηση!
Αυτά τα... "High End" υγρά τα Halo, κάνουν μόνο για τα Alter Ego T? Αν τα βάλω στο Giant θα γίνει έκρηξης ή θα βγει ο οισοφάγος να με μουτζώσει; :P

Εγώ σε egoW τα ατμίζω και φίλος σε ένα μοντάκι που έχει... Κανένα πρόβλημα.
Είναι τέλειο και με τα 2! :Banane0:

Αντε οι μπαχαντελες σας φταινε, οχι το υγρο. :aetsch:
Ρωτα και τον analyze_it πόσα κυβικα αερα ξοδευει καθημερινα για φυσημα/καθαρισμα ατμοποιητη.

Τώρα που το σκέφτομαι, η παρθενιά της κοπέλας που θυσίασα πριν ανοίξω το μπουκάλι ήταν αμφισβητήσιμη...
Άσε ο κόκορας είχε καθυστέρηση στα ΚΤΕΛ και τον έσφαξα την τρίτη ημέρα αντί τη δεύτερη!

Y.Γ. Μου εφεραν ενα baileys που ποτε δεν το επινα γενικα και τωρα ταιριαζει καταπληκτικα με το tribeca.

Βαδιζω ολοταχως προς σακχαρωδη διαβητη,. :nurse:

Μπα... Δοκίμασέ το με frangelico καλύτερα... :p

Απάντηση: Re: E - smoke...

http://www.avclub.gr/forum/member.php/17289-GojaklaGojakla πήγα πριν λίγο στο κατάστημα στο Χαλάνδρι και ρώτησα για τα Enjuice. Bεβαίως και έχει. Πήρα μάλιστα ένα Choco-Coffee-Caramel να δοκιμάσω, και ένα Τitan DCT 5ml....
Μόλις το δοκίμασα (0 νικοτίνη),πολύ καλό!

Πρωτη εντυπωση απο τα Johnson Creek δεν ειναι καλη, αλλα μολις ανοιξα τα μπουκαλακια - περισσοτερα αυριο, μηπως θελουν κι αυτα ωριμανση...

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Μόλις το δοκίμασα (0 νικοτίνη),πολύ καλό!

Καλημέρα!
Μόλις τον δοκίμασα κι εγώ... Πολύ ωραία γεύση. Θυμίζει λίγο καπνό πίπας. Δεν είναι όμως για συνέχεια. Πολύ γλυκός!

Καλημέρα!
Μόλις τον δοκίμασα κι εγώ... Πολύ ωραία γεύση. Θυμίζει λίγο καπνό πίπας. Δεν είναι όμως για συνέχεια. Πολύ γλυκός!

Τεκ_Κίλα χίλια ευχαριστώ!!!
Τον τσίμπησα ήδη (αυτή τη γεύση έψαχνα-μου αρέσει πολύ) το πρωί!!!

Καλές γιορτές σε ολους, καλή χρονιά και καλά ντουμάνια!!!

Οσοι πιστευτε οτι θα συνεχισετε το εντατικο ατμισμα , πιστευω οτι σιγα σιγα πρεπει να αρχισετε να το στριβεται σε επισκευασιμους.
Εχω Οδυσσεα και Α2 και δεν εχουν σχεση με τους τυποποιημενους απο οπου και να το πιασεις.
Υπαρχει καποιο σεβαστο κοστος αλλα θελω να πιστευω οτι μακροχρονια γινεται η αποσβεση.
Θελω να πιστευω....ετσι τουλαχιστον λεω στην γυναικα μου :jester:
Ειναι ομως πιο υγιεινο στα σιγουρα και εχεις και σταθερη αποδοση συνεχεια.

Οσοι πιστευτε οτι θα συνεχισετε το εντατικο ατμισμα , πιστευω οτι σιγα σιγα πρεπει να αρχισετε να το στριβεται σε επισκευασιμους.
Εχω Οδυσσεα και Α2 και δεν εχουν σχεση με τους τυποποιημενους απο οπου και να το πιασεις.
Υπαρχει καποιο σεβαστο κοστος αλλα θελω να πιστευω οτι μακροχρονια γινεται η αποσβεση.

Εγώ προσωπικά δεν θέλω να μπλέξω με αυτά... χάνω το μπούσουλα... Ούτε στα DIY υγρά μπορώ/θέλω να μπλέξω.
Πήρα ένα ωραίο τανκάκι με φθηνά καρτομάιζερ (1 ), πιθανόν και μια μπαταριοθήκη στο μέλλον και έκλεισα.

(Το μόνο που έχω παραγγείλει από λόξα, ειναι μια δεύτερη συσκευούλα για μερακλίδικα ατμίσματα.)

H αληθεια ειναι οτι ο δρομος που ακολουθεις ειναι πολυ πιο ξενοιαστος.

Καλησπέρα!
Θα μπορούσα να έχω κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες για το τι εστί Οδυσσέας και τι Α2; Έχω δει λίγα πραγματάκια σε άλλο φόρουμ αλλά ούτε φωτογραφιές (πχ το μέγεθος τους) ούτε πως συναρμολογούνται κλπ... :)

Καλησπέρα!
Θα μπορούσα να έχω κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες για το τι εστί Οδυσσέας και τι Α2; Έχω δει λίγα πραγματάκια σε άλλο φόρουμ αλλά ούτε φωτογραφιές (πχ το μέγεθος τους) ούτε πως συναρμολογούνται κλπ... :)

Ειναι ατμοποιητες επισκευασιμοι και οι δυο που τους φερνεις στα δικα σου γουστα απο την αποψη οτι φτιαχνεις εσυ την αντισταση.
Ετσι εχεις περισσοτερο καπνο , η πιο πολυ κτυπημα ή γευση και παει λεγοντας.

Η καλυτερη πηγη πληροφορησης ειναι το youtube οπου εχουν διαφορα reviews οπου τα κανουν βιδες και τα ξανασυναρμολογουν οποτε εχεις ολοκληρωμενη εικονα.

Ψαξε για : " A2 bulli " και " golden greek odysseys "