E - smoke...

Για οποιον ενδιαφερεται.

NEW YEARS SALE
5-DAYS OF DEEP DISCOUNTS

Halo is pleased to welcome in the New Year with a 15% discount on our full line of premium American Made e-liquid. From now until January 3rd you will receive 15% off all flavors and nicotine strengths. This is a great time to stock up for 2012 at a great price. It's also a great time to try some new Halo flavors (like our all new Midnight Apple) by purchasing our Sample Pack or individual 7ml sample bottles. This offer is valid only on e-liquid and does not apply to our G6 or Element hardware. Sale ends at midnight on January 3rd.

COUPON CODE: HAPPY2012
Code must be entered at checkout to receive discount.

Το Midnight Apple το δοκίμασα και είναι και Γ@&Ω τις γεύσεις!!!!
Σαν καλή γεύση μήλου σε ναργιλέ! Εξαιρετικό.

Re: Απάντηση: Re: E - smoke...

Οσοι πιστευτε οτι θα συνεχισετε το εντατικο ατμισμα , πιστευω οτι σιγα σιγα πρεπει να αρχισετε να το στριβεται σε επισκευασιμους.
Εχω Οδυσσεα και Α2 και δεν εχουν σχεση με τους τυποποιημενους απο οπου και να το πιασεις.
Υπαρχει καποιο σεβαστο κοστος αλλα θελω να πιστευω οτι μακροχρονια γινεται η αποσβεση.
Θελω να πιστευω....ετσι τουλαχιστον λεω στην γυναικα μου :jester:
Ειναι ομως πιο υγιεινο στα σιγουρα και εχεις και σταθερη αποδοση συνεχεια.

Το συνολικο κοστος του οδυσσεα ποσο ειναι τελικα? μιλαω για ολα τα βασικα εξαρτηματα, μπαταριοθηκη, ατμοποιητη, καμπανες , καπακια, μπαταριες και οτι αλλο χρειαζεται για να ξεκινησει να ατμιζει απο το μηδεν

Φίλε μου πολύ πολύ χοντρά νομίζω ότι είναι κάπου στα 90 η μπαταριοθήκη (ΤζιΤζι), κάπου στα 100 ο Οδυσσέας, κανά 10ρικο το ντριπ τιπ... κανά 15ρι ευρά ο φορτιστής για τις μπαταρίες + το κόστος των μπαταριών.
Νομίζω, χοντρά-χοντρά επαναλαμβάνω, ότι είμαστε κάπου στο 200ρι...

Για μένα δεν αξίζει κάποιος νέος στο άθλημα να ξεκινήσει με αυτό το τρόπο...
Όπως όλα τα πράγματα, θέλει να προχωρήσεις σκαλί σκαλί...
Γνώμη μου.

Καλημέρα και χρόνια πολλά!

Mετά από 3 μέρες αποκλειστικό άτμισμα, έκανα μόλις ένα τεστάκι. Άναψα ένα κανονικό τσιγάρο με τον πρωινό καφέ μου. Το πέταξα στη δέυτερη τζούρα. Χάλια γεύση... Και δεν περίμενα ποτέ να το πω αυτό για το πιο αγαπημένο τσιγάρο της ημέρας...!

Το συνολικο κοστος του οδυσσεα ποσο ειναι τελικα? μιλαω για ολα τα βασικα εξαρτηματα, μπαταριοθηκη, ατμοποιητη, καμπανες , καπακια, μπαταριες και οτι αλλο χρειαζεται για να ξεκινησει να ατμιζει απο το μηδεν

Πανω κατω οπως τα ειπε ο Gojakla ειναι.

Προσωπικα θα προτεινα τον Α2 οπου ειναι και πιο λεπτος και τον κυκλοφορεις πιο ευκολα.
Κοστος 50 ευρω και τον εχεις για μια ζωη με σταθερη αποδοση και στα μετρα σου.
http://bulli-smoker.de/index.php?a=67&lang=eng
Το GG/Οδυσσεα το εχω μονο για το σπιτι γιατι οσο και ομορφο να το βλεπω , ταυτοχρονα ειναι και ψιλο καγκουρια :flipout:

Μπαταριοθηκη τον μινι Lavatube οπου ρυθμιζεις εσυ τα βολτ , κοστος περιπου 35 ευρω απο εξω.
Αλλιως εσυ οτι θες.
Συν μπαταριες / μπαταριοθηκες.

Καλη χρονια σε ολους !!!!! :ernaehrung004:

Πανω κατω οπως τα ειπε ο Gojakla ειναι.

Προσωπικα θα προτεινα τον Α2 οπου ειναι και πιο λεπτος και τον κυκλοφορεις πιο ευκολα.
Κοστος 50 ευρω και τον εχεις για μια ζωη με σταθερη αποδοση και στα μετρα σου.
http://bulli-smoker.de/index.php?a=67〈=eng
Το GG/Οδυσσεα το εχω μονο για το σπιτι γιατι οσο και ομορφο να το βλεπω , ταυτοχρονα ειναι και ψιλο καγκουρια :flipout:

Μπαταριοθηκη τον μινι Lavatube οπου ρυθμιζεις εσυ τα βολτ , κοστος περιπου 35 ευρω απο εξω.
Αλλιως εσυ οτι θες.
Συν μπαταριες / μπαταριοθηκες.

Καλη χρονια σε ολους !!!!! :ernaehrung004:

Πολυ ενδιαφέρουσες οι προτάσεις σου γιατι όντως ο Οδυσσέας είναι ροπαλο που δεν μεταφέρεται εκτός σπιτιού!

Θα το ψάξω.

Καλη χρόνια σε όλους!

Δοκίμασα λίγο απο φρέσκο Freedom,χωρίς καμία ωρίμαση.
Αποτέλσμα...
Απίστευτα μαύρα χάλια...δεν ατμίζεται με τίποτε!!!
Ελπίζω να στρώσει κάπως με την πάροδο του χρόνου, γιατί βλέπω να μου μένει το μπουκάλι άθικτο!!

Το να έχουν δύο άτομα διαφορετική γνώμη για ένα υγρό, ακόμη και ακραία είναι λογικό...

Όταν το ίδιο άτομο έχει δύο διαφορετικές και ειδικά ακραίες γνώμες σημαίνει ότι δοκιμάζει Halo... :flipout:

Αχααχαχααχαχαχαχαα....
Εγώ άνοιξα σήμερα ένα τριμπεκάκι... θα το αφήσω να βγάλει άσπρα μαλλιά μέχρι και Τετάρτη όπου και θα το ξανακλείσω... :-)

Τελικά τα γούστα για τα λαδάκια ποικίλουν και είναι πολύ λογικό αφού έχουν να κάνουν με τη γεύση.Δεν μπορεί να αρέσει σε όλους το ίδιο λάδι,όπως δεν αρέσει σε όλους το ίδιο φαγητό ή ακόμα περισσότερο σχετικό,δεν καπνίζαμε όλοι το ίδιο τσιγάρο.
Εγώ ξεκίνησα με τα λάδια από το funstore που υποτίθεται ότι φτιάχνονται με λάδια της Flavour Art.
Σε 2 ημέρες ο λαιμός μου είχε κλείσει εντελώς.Τα ξαναδοκίμασα πριν λίγες ημέρες και στο τσακ δεν έκλεισε πάλι ο λαιμός μου.Απλά απαράδεκτα.
Συνέχισα με τριμπέκα και τορκ τα οποία μου άφηναν στο στόμα την αίσθηση σαπουνιού.
Αγοράζω για δοκιμή το Turkish Blend της Nobacco.Ότι πιο κοντινό σε καπνό,τόσο στη γεύση όσο και στην οσμή μόνο που ήταν κοντά σε καπνό πίπας και όχι τσιγάρου.
Νεότερη δοκιμή με βιρτζίνια της νατούρα.Μπλιαχ στην αρχή,ατμίζοντάς το όμως μετά από 3-4 ημέρες,δεν με αηδίασε όπως την πρώτη φορά.
Πριν λίγες ημέρες έφτασε μια μεγαλούτσικη παραγγελία από την Halo,όπου πέρα από το τορκ και τριμπέκα,είχα βάλει μέσα και το πράιμ το οποίο μου φάνηκε από κακό έως πολύ κακό.
Που καταλήγω;
Στο τριμπέκα και στο τορκ.Μοιάζουν πάρα πολύ και ίσως επειδή ήταν τα πρώτα μακράς διάρκειας ατμίσματος από εμένα υγρά,είναι και αυτά που με έχουν κερδίσει.
Περί ορέξεως λοιπόν...

Αχααχαχααχαχαχαχαα....
Εγώ άνοιξα σήμερα ένα τριμπεκάκι... θα το αφήσω να βγάλει άσπρα μαλλιά μέχρι και Τετάρτη όπου και θα το ξανακλείσω... :-)

Τον κόκορα μην ξεχάσεις να σφάξεις! :rofl:

Εγώ ξεκίνησα με τα λάδια από το funstore που υποτίθεται ότι φτιάχνονται με λάδια της Flavour Art.

Καλά, τα funstore και εμένα μου πέταξαν τα μάτια στο πάτωμα...

Νεότερη δοκιμή με βιρτζίνια της νατούρα.Μπλιαχ στην αρχή,ατμίζοντάς το όμως μετά από 3-4 ημέρες,δεν με αηδίασε όπως την πρώτη φορά.
Εγώ αυτό θεωρώ σαν τοπ... :p
Αλλά όπως πολύ καλά λες, είναι καθαρά θέμα γούστου.
Εμένα εξ'άλλου δεν με τρελένουν τόσο πολύ τα αμιγώς τσιγαρίσια!

Επισης να ξεχρεωσω: τα Johnson Creek μου φαινονται χαλια, χειροτερα κι απο τα Χαλο... Πολυ καραμελα, σε βαθμο που τα αφησα ανοιχτα να ξεθυμανουν λιγο. Αυτο εχει αποτελεσμα, αλλα ακομα ατμιζονται δυσκολα και δεν μοιαζουν καθολου με καπνο ειτε τσιγαρου ειτε πιπας.

Οταν ηρθα Ελλαδα κι εγω εντυπωσιαστηκα απο τα Νατουρα και βρηκα καποιον εισαγωγεα εδω. Ετσι παρηγγειλα Virginia. Αναμενεται μεσα στην εβδομαδα, οποτε θα γραψω εντυπωσεις, ειδικα σε συγκριση με τα Halo

Οταν ηρθα Ελλαδα κι εγω εντυπωσιαστηκα απο τα Νατουρα και βρηκα καποιον εισαγωγεα εδω. Ετσι παρηγγειλα Virginia. Αναμενεται μεσα στην εβδομαδα, οποτε θα γραψω εντυπωσεις

Αυτόν καπνίζω (ή ατμίζω ;;; )εδώ και μιά εβδομάδα, βασικά είναι ο πρώτος που έχω δοκιμάσει και μ' αρέσει πολύ.Μιά δυό μέρες είχα λίγο πονόλαιμο αλλά τώρα μιά χαρά, ούτε ξανακούμπησα τσιγάρο, ούτε και μου λείπει ! ...σε γεύση γλυκίζει κάπως ο virginia και η μυρωδιά του είναι ευχάριστη.

Τσίμπισα και εγώ ένα σετάκι για χαβαλέ ,,, μου δώσαν δωράκι black old tobbaco ,,, οικτρό !!! καίει τον ουρανίσκο τον λαρρυγκα και τον εγκέφαλο μαζί ,,

δεν θα έλεγα ότι μου άρεσε το κόλπο ..

έκανα το κολπάκι που λέτε και το άφησα ανοιχτό ,,, και ψιλοπίνεται τώρα ,,,

πάντως 3 μέρες τώρα έχω κάνει 1.5 πακέτο τσιγάρα μόνο ,,,

δεν ξέρω ,, θα σας γελάσω ..

Τελικά τα γούστα για τα λαδάκια ποικίλουν και είναι πολύ λογικό αφού έχουν να κάνουν με τη γεύση.Δεν μπορεί να αρέσει σε όλους το ίδιο λάδι,όπως δεν αρέσει σε όλους το ίδιο φαγητό ή ακόμα περισσότερο σχετικό,δεν καπνίζαμε όλοι το ίδιο τσιγάρο.
Σε 2 ημέρες ο λαιμός μου είχε κλείσει εντελώς.Τα ξαναδοκίμασα πριν λίγες ημέρες και στο τσακ δεν έκλεισε πάλι ο λαιμός μου.Απλά απαράδεκτα.
Συνέχισα με τριμπέκα και τορκ τα οποία μου άφηναν στο στόμα την αίσθηση σαπουνιού.
Αγοράζω για δοκιμή το Turkish Blend της Nobacco.Ότι πιο κοντινό σε καπνό,τόσο στη γεύση όσο και στην οσμή μόνο που ήταν κοντά σε καπνό πίπας και όχι τσιγάρου.
Πριν λίγες ημέρες έφτασε μια μεγαλούτσικη παραγγελία από την Halo,όπου πέρα από το τορκ και τριμπέκα,είχα βάλει μέσα και το πράιμ το οποίο μου φάνηκε από κακό έως πολύ κακό.
Που καταλήγω;
Στο τριμπέκα και στο τορκ.Μοιάζουν πάρα πολύ και ίσως επειδή ήταν τα πρώτα μακράς διάρκειας ατμίσματος από εμένα υγρά,είναι και αυτά που με έχουν κερδίσει.
Περί ορέξεως λοιπόν...

Εχουμε καταλήξει, ακριβώς στο ίδιο συμπερασμα φίλε Σωκράτη.
Μάλιστα έχοντας δοκιμάσει αρκετά πλέον υγρά, τόσο απο Halo, όσο και υπόλοιπα, εαν θυμάσαι απο την αρχή είχα πεί, ότι Tork 56 και Tribeca ήταν αυτά που με κέρδισαν.