E - smoke...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Παντως αυτος ο Τιταν ειναι εντελως ηλιθια κατασκευη ,δεν υπαρχει κατι το σταθερο ,μολις μπει και υγρο στο τανκακι ειναι θεμα τυχης να γλυτωσεις την διαρροη .Εσεις ρε παιδια πως το καταφερνετε και δεν σας τρεχει ?

Έχουμε και λέμε.
Διαρροές,ατμοποιητές που δεν ανάβουν καν,ατμοποιητές που καίγονται εύκολα,Η/Τ χωρίς ντουμάνι,Η/Τ που σου δίνουν γεύση καμμένου,μπαταρίες που δεν κρατάνε πάνω από 10 ημέρες,φορτιστές που δεν φορτίζουν,υγρά απαίσια στη γεύση,υγρά που κάθε φορά έχουν διαφορετική γεύση,υγρά με άγνωστη προέλευση...
Παρ´όλα αυτά...
στο γ@#$@$νο το κωλοτσίγαρο δεν θα τους κάνω τη χάρη να γυρίσω.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Παντως αυτος ο Τιταν ειναι εντελως ηλιθια κατασκευη ,δεν υπαρχει κατι το σταθερο ,μολις μπει και υγρο στο τανκακι ειναι θεμα τυχης να γλυτωσεις την διαρροη .Εσεις ρε παιδια πως το καταφερνετε και δεν σας τρεχει ?

Έτσι είναι όπως τα γράφεις, τα έχω γράψει και εγώ..
Θέλει πολύ προσοχή.
Συν ότι δεν είναι εμφανίσιμο!
Όλα αυτά μαζι με κάτι ατμοποιητές που μύριζαν κάρβουνο με 'κάναν να ξαναγυρίσω στο Κ.Τ. και δε μ'αρέσει καθόλου.

ξεκίνησα το ητ πριν κανα μήνα,

για 2+ εβδομάδες δεν κάπνιζα κτ, μόνο άτμιζα (τριμπέκα 12άρι, 510 Lr και η 1000άρα μπαταρία έβγαζε δεν έβγαζε την ημέρα) ....

εδώ και 10 περίπου μέρες έβαλα και το ητ στο συρτάρι ...

για να δούμε ....

Re: Απάντηση: E - smoke...

ατμοποιητές που δεν ανάβουν καν,ατμοποιητές που καίγονται εύκολα,Η/Τ χωρίς ντουμάνι,Η/Τ που σου δίνουν γεύση καμμένου,μπαταρίες που δεν κρατάνε πάνω από 10 ημέρες,φορτιστές που δεν φορτίζουν...

Δυομιση μηνες με το elips δεν ειχω τετοια θεματα. Με τους αρχικους ατμοποιητες ακομα! Μονο διαρροη, κυκλοφορω με υφασματακι για γυαλια...

Ειμαι ικανοποιημενος απο το ΗΤ, αλλα επιτρεπω στον εαυτο μου 3-4 ΚΤ την ημερα, τα οποια και απολαμβανω.
Σε σχεση με τα 20+ που ημουν...

Αυτό είναι θέμα ατμοποιητή και όχι tank.
Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον εσωκλείοντα ατμοποιητή που είχε. Είναι όμως ο πρώτος dual coil 510 που δοκιμάζω. Από την άλλη δεν έχω διαβάσει κανένα παράπονο γι' αυτούς.

Το ξέρω.
Ή εγώ έχω κάνει τελικά τους ατμο μου ομιχλοποιητές ή αυτός δεν τα πάει καλά...
Θα δοκιμάσω κανέναν άλλο κάρτο να δω...

Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο εξερράγη στο στόμα ενός 57χρονου στο Νάισβιλ της Φλόριντας, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να χάσει μέρος της γλώσσας του και πολλά δόντια και να υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο.

Η έκρηξη προκλήθηκε κατά τα φαινόμενα από μια ελαττωματική μπαταρία. Ήταν τόσο ισχυρή που η μπαταρία εκτοξεύτηκε από τη συσκευή, χτύπησε σε ένα έπιπλο και του έβαλε φωτιά, όπως είπε ο αρχηγός της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας, Τζόζεφ Μίλερ. "Η συσκευή κάηκε και έλιωσε", πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την Ένωση Ηλεκτρονικού Τσιγάρου (TVECA), σήμερα στις ΗΠΑ 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν τέτοια προϊόντα.

Κυκλοφόρησε η ACME ηλεκτρονικό τσιγάρο; :flipout:

roadrunner.jpg

Ανεμογεννήτρια συνέδεσε στον ατμο του;
Με 3.7V τι φωτιά να βάλεις;

Οι μπαταρίες λιθίου είναι μικροί εκρηκτικοί μηχανισμοί όταν δεν τηρούνται αυστηρές προϋποθέσεις.
Τα γνωστά προβλήματα που έχουμε δει στο παρελθών σε nokia phones, macbooks (τα δύο παραδείγματα αυτά είχαν σχετική δημοσιότητα) και γενικά παρά πολλά περιστατικά με αναφλέξεις-εκρήξεις laptops, φορητών συσκευών, τηλεκατευθυνόμενων κ.ο.κ.

Μας βλέπω όλους με passthrough χωρίς μπαταρία... :rofl:

Εγώ πιστεύω ότι την έκανε την κουτσουκέλα του ο παππούς...
Μία μπαταρία λιθίου μπορεί να ανατιναχθεί, αλλά όχι να πεταχτεί απέναντι σε κάποιο έπιπλο και να του βάλει και φωτιά!
Κάνει μπαμ και πάπαλα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: E - smoke...

Μας βλέπω όλους με passthrough χωρίς μπαταρία... :rofl:

Εγώ πιστεύω ότι την έκανε την κουτσουκέλα του ο παππούς...
Μία μπαταρία λιθίου μπορεί να ανατιναχθεί, αλλά όχι να πεταχτεί απέναντι σε κάποιο έπιπλο και να του βάλει και φωτιά!
Κάνει μπαμ και πάπαλα...
Εφόσον ένα λ.χ. κυλινδρικό casing μπορεί να γίνει πύραυλος , δε μπορείς να προβλέψεις τίποτα…

Εχω καμια 10ρια αδεια μπουκαλακια απο 30ml hallo.
Tα θελει κανεις (γιατι αραγε) ή να τα πεταξω. ?

1 αμπουλα καθε 24 ωρες ειναι πολυ αναλογικα με το ενα πακετο που εκανα?1 ml η αμπουλα με tabbaco 18mg/ml

Ανάλογα την αμπούλα.
Αν μιλάμε για ego-t type b με σιλικόνη που χωράει το πολύ 0.8ml είναι λίγη.
Αν μιλάμε για αμπούλα που χωράει 6ml είναι πάρα πολύ! :p