E - smoke...

Μιχάλη μάλλον θα καταλήξω στο set up που μου προτείνεις,με έναν αστερίσκο όμως.Το tank 1.5ml του aspire δεν είναι μικρό;Σίγουρα θα το έχω πιπίλα την αρχή καθώς είμαι βαρύς καπνιστής.Τέλος απο υγρά τι παίζει τώρα;Αν θυμάμαι καλά ήσουν μανιώδης των tribecca.Τώρα τι αγοράζουμε;Σημειώνω πως δε θέλω να ψωνίσω απο το εξωτερικό..

Το tank το γεμίζω 2 με 3 φορές την ημέρα τις τελευταίες ημέρες.
Αυτό γιατί ξεκίνησα από 18άρα, την πρώτη εβδομάδα έπεσα σε 12άρα και τώρα πλέον ξεκίνησα την 6άρα, οπότε πέφτει το ΗΤ πιπίλα...
Έχω πάρει και ένα μικρό μπουκαλάκι που το γεμίζω κάθε μέρα και είμαι jet. :p

Από υγρά, δηλώνω φανατικός του δύο μήλα της Liqua (θυμίζει πολύ ναργιλέ) και από καπνιστικά δοκιμάζω ακόμη διάφορα virginia.
Προς tribeca έχουν βγει πολλές απομιμήσεις.

Γενικά πάντως αυτή τη φορά δεν τα χώνω γιατί έχω σαν σκοπό να το κόψω και αυτό.
Αν είχα σκοπό να συνεχίσω στο ηλεκτρονικό ξέρω ότι θα πήγαινα 100% σε επισκευάσιμους... :smile:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παίδες έχετε δοκιμάσει τα Halcyon Maze?

Ιδιαίτερα υγρά, "γκουρμέ" , τα halcyon haze, μπορείς αν θέλεις να τα δοκιμάσεις σε κάποια μαγαζιά και θα σου έλεγα να το κάνεις, άποψη για υγρό δεν εκφέρω γιατί σε θέματα γεύσης ισχύει απόλυτα το περί ορέξεως :)

Γιατί κόστος μιλάμε στα ατμοτσίγαρα αυτή την εποχή? (κομπλέ)
Κόστος υγρών? Μπαταριών? Ανταλλακτικών? Διάρκεια ζωής? Διαθεσιμότητα ανταλλακτικών στην επαρχία ?
Μια καλή συσκευή με φθηνά ανταλλακτικά θα με ενδιέφερε... Σε πρώτη φάση για αντικαπνιστικούς χώρους και βλέπουμε...

Θέλεις κάπου στα 60 για να ξεκινήσεις + κάπου στα 10 για 20ml υγρό.
Με αυτό το υγρό περνάς λογικά μία εβδομάδα.
Οι τιμές είναι στο περίπου γιατί κάθε μαγαζί έχει διαφορετικές. :smile:

Γιατί κόστος μιλάμε στα ατμοτσίγαρα αυτή την εποχή? (κομπλέ)
Κόστος υγρών? Μπαταριών? Ανταλλακτικών? Διάρκεια ζωής? Διαθεσιμότητα ανταλλακτικών στην επαρχία ?
Μια καλή συσκευή με φθηνά ανταλλακτικά θα με ενδιέφερε... Σε πρώτη φάση για αντικαπνιστικούς χώρους και βλέπουμε...
Πάμε:
Mπαταρία:
http://www.fasttech.com/product/1637502 Κόστος:10,52$/9.5
Ατμοποιητής:
http://www.replacesmoke.com/αξεσουά...romizers/aspire-bdc-ce5-by-eigate-detail.html Κόστος: 5,95
Aνταλλακτικά Ατμοποιητών:
http://www.replacesmoke.com/αξεσουά...mizers/aspire-bdc-coils-by-eigate-detail.html Κόστος:2,50

Φορτιστής:
http://www.fasttech.com/products/0/10006949/1557800-2a-dual-usb-ac-power-adapter-travel-charger Κόστος:3,12$/2,81

Kαλώδιο φόρτισης:
http://www.fasttech.com/products/0/10002156/1155201-universal-e-cigarettes-usb-charging-cable-23cm Κόστος:2,37$/2,13

Σύνολο:22,89
5 πακέτα τσιγάρα δηλαδή.
Βάλε και ένα 20ευρώ για 30ml υγρά.Το πόσο θα σου κρατήσουν τα 30ml,εξαρτάται από εσένα.Το λιγότερο 7 ημέρες,το πιο πολύ,ένα μήνα.
Αν καπνίζεις ένα πακέτο την ημέρα,θες 120 ευρώ το μήνα.

Α, λες για το low end.
Έτσι όμως υπάρχει κίνδυνος να μείνει από μπαταρία και να ανάψει τσιγάρο τις πρώτες ημέρες.

Ε,ας πάρει 3 μπαταρίες.Εγώ με αυτήν περνάω 2 ημέρες σχεδόν.
Low End?
Με αυτό το σετ ξεκινάει το 95% των φίλων του ατμού και φυσικα υπαρχει και πιο low end κατασταση(Μπαμπης).

Σωκράτη και Tzimisce ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Τα υγρά είναι όλα συμβατά με τους διάφορους ατμοποιητές? Δηλαδή είναι χύμα σε μπουκαλάκι κι εγώ απλά γεμίζω τον ατμοποιητή ? ή είναι σε μορφή έτοιμης αμπούλας ?

Τα Halo που χρησιμοποιώ εγώ,αλλά νομίζω ότι το ίδιο συμβαίνει στο 90% των υγρών,είναι σε μπουκαλάκι με σταγονόμετρο ή δοσομετρητη,μέσω του οποίου γεμίζεις τον ατμοποιητή.

Ο Μπάμπης δεν πιάνεται.
Εδώ έχουν αντικαταστήσει τον Τοτό στα ανέκδοτα με τον Μπάμπη.
Στο ΗΤ κολλάς; :flipout:

Σωκράτη και Tzimisce ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Τα υγρά είναι όλα συμβατά με τους διάφορους ατμοποιητές? Δηλαδή είναι χύμα σε μπουκαλάκι κι εγώ απλά γεμίζω τον ατμοποιητή ? ή είναι σε μορφή έτοιμης αμπούλας ?

Όλα τα υγρά είναι συμβατά με όλους τους ατμοποιητές.
Αυτό που μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα είναι η μη ύπαρξη ρύθμισης στη μπαταρία όπου ανάλογα με την αναλογία VG/PG μπορεί να έχεις υπερτροφοδοσία (με αποτέλεσμα να πλημμυρίζει το στόμιο) ή υποτροφοδοσία (με αποτέλεσμα να παίρνεις γεύση καμένου).
Αυτό γιατί η VG είναι πιο πηχτή από την PG και δεν προλαβαίνει να βρέξει σωστά το φιτίλι ενώ η PG το μουσκεύει πολύ γρήγορα.

vg, pg, ρύθμιση μπαταρiας... άγνωστες λέξεις... Μάλλον θα πιάσω το νήμα απο την αρχή... :)

Βρε άσε το διάβασμα και παρήγγειλε μπας και-αν μη τι άλλο-μαζέψεις κανα ευρώ.
Ξεκίνα το ΗΤ,πάρε και έναν κουμπαρά και βάζε μέσα κάθε μέρα τα χρήματα που γλυτώνεις από το κάπνισμα.
Σε κανένα 8μηνο που θα έχεις μαζέψει το πρώτο σου χιλιόευρω,έχεις πολλές επιλογές.
Από το να κάνεις μια αξονική στεφανιογραφία για να δεις πως είναι οι αρτηρίες σου,μέχρι το να κάνεις ένα ωραιότατο χλιδάτο ταξιδάκι.

Μην παιρνετε μπαταριες στυλους αυτα τα παιρναμε πριν δυο χρονια και με τις ατελιες τους πολυ παρατησαν το τσιγαρο,τοτε επαιρνες 2 στυλο και εδινες 40-50 ευρω με τα ιδια λεφτα παιρνεις σημερσ τυπου istick μοντακια μεταβλητου ρευματος,εχουν τσιπ που διαχειριζονται την μπαταρια ωστε και να κραταει πολυ αλλα και να ανεβαζει κατεβαζει βολτ η βατ ο χρηστης αναλογα τις αναγκες του η τις ιδιοτητες του ατμοποιητη,γιατι ας πουμε ο Delta 16 η 23 και ο Ναυτιλος που θεωρουνται οι καλυτεροι εργοστασιακοι της αγορας(εργοστασιακοι λεγονται οι ατμοποιητες που αλλαζεις τις αντιστασεις με αλλες ετοιμες,ενω στους επισκευασιμους φτιαχνεις μονος σου τις αντιστασεις) εχουν διπλες αντστασεις θελουν λιγο ρευμα παραπανω απο αυτο που δινουν τα στυλο,και φυσικα εχουν καλυτερο χτυπημα αλλα και γευση...

...
Σε κανένα 8μηνο που θα έχεις μαζέψει το πρώτο σου χιλιόευρω,έχεις πολλές επιλογές.
...

Mπα... Δεν μ'αφήνουν να'αγιάσω... Εχω έναν φίλο πομάκο που βάζει καπνό. Σε μια γωνιά ενός χωραφιού έχει και μια-δυό ποικιλίες καπνό για τον εαυτό του, το σόι και τους φίλους. Top quality, μόνο τα απαραίτητα ραντίσματα, πολύ προσοχή, μηδέν χημικά μετά την συγκομιδή κλπ... 25 ευρώ το κιλό μας το δίνει... Δηλαδή αν το βάλεις σε σακουλάκια, είναι 25 ευρώ = 50 πακετάκια καπνός των 20g... Ουσιαστικά μισό ευρώ το σακουλάκι... Τσάμπα καπνίζουμε... :))) Στο 8μηνό αντε να γλυτώσω 150Ε μαζί με χαρτάκια κι αναπτήρες... lol

Μην παιρνετε ...

Finix, φαίνεσαι να το έχεις ψάξει πολύ... Μπορείς να προτείνεις κι εσύ μια καλή σύνθεση αυτή την εποχή ? Μια χρυσή τομή κόστους/απόδοση, για έναν άσχετο όπως εγώ ? Λεφτά πολλά κανείς δεν έχει βέβαια, αλλά αν κάτι αξίζει τα χρήματά του, είμαι διατεθειμένος να τα δώσω για κάτι που δεν θα το πετάξω σε 2 μέρες ή να με αφήσει ακάλυπτο μόλις χρειαστώ κάτι... (Το design και η γενικότερη αισθητική του δεν με ενδιαφέρει)...

Σε μοντακι η καλύτερη επιλογή για κάποιον νεο ειναι το Istick. Το 20αρι ειναι μια χαρά αλλα πιθανοτατα μελλόντικα να του βγει λιγο. Εγω θα πρότεινα το 30αρι. Βασικές διαφορες ανάμεσα στα δυο μοντέλα, τα watt και οι αντιστάσεις που διαβάζουν (το ενα μέχρι 1.2ω ενω το αλλο μέχρι 0.5ω).
Σε ατμοποιητες τωρα οι ναυτικοί θεωρούνται ξεπερασμένα μοντέλα. Προσωπικά θα επέλεγα kanger sub tank mini που σου δινει επιλογή ανάμεσα σε κεφαλες (εργοστασιακές) των 0,5ω και των 1.2ω καθώς επιςης και την δυνατότητα να το μετατρέψεις σε επισκευασιμο και να φτιάχνεις αντίσταση της επιλογής σου.
Επισης θα πρότεινα ατμοποιητη με μεγάλη χωρητικότητα. Με αυτο τον τροπο (και έχοντας ενα μοντακι οπως το istick) εχεις αυτονομία και σε μπαταρια και σε υγρό και δεν χρειάζεστε να κουβαλήσεις τιποτα επιπλέον.

Που τα έμαθες εσύ τόσα πολλά βρε;
Τον περασμένο Οκτώβρη στα γενέθλια με ρώταγες για το ΗΤ ;-)

Απάντηση: Re: E - smoke...

Που τα έμαθες εσύ τόσα πολλά βρε;
Τον περασμένο Οκτώβρη στα γενέθλια με ρώταγες για το ΗΤ ;-)

IGScHw.jpg

Σε κάλυψα στην ερώτηση σου?