E - smoke...

Εχεις δοκιμάσει το Smoke από την after-8, αντί για το tribecca; Κάνε μια δοκιμή, είναι κατα 90% όμοιο, και το 10% που αλλάζει ειναι προς το καλλίτερο. Και 22 ευρώ τα 100ml.
Γενικά, η after-8 έχει καλά υγρα και φτηνά κατα το γούστο μου. Αν δεν τα εχεις δοκιμάσει, αξίζει τον κόπο να τους κανεις ένα τεστ.

Τα αρώματα της After-8 δεν είναι έτοιμα υγρά,αλλά συστατικά για να φτιάξεις το υγρό.

Καλο κατα την γνωμη μου ειναι να μεινει το υγρο που του αρεσει ,αντε ενα εναλλακτικο πιο τσαιγαρισιο για μετα το φαι,και μολις εχει κοψει το κ.τ τελειως και δεν το χει αναγκη να αρχισει τις δοκιμες..δεν συνιστω να κανεις πολλες δοκιμες σαν νεος ατμιστης..
Οχι εχει ετοιμα η after 8,παραγγελνεις απο το σαιτ τους και διαλεγεις,νικοτινη,ποσοστο αρωματος και ποσοστα vg-pg...σαν να το φτιαχνεις εσυ και παμφθηνα..

Συμφωνώ, να μείνει σε ένα υγρό. Αν υποθέσουμε ότι το 80% των χρηστών καταναλώνει από 3 έως 5 ml καθημερινά, και το κοστος ειναι δυνατόν να μειωθει από 60 με 100 ευρω που κοστίζει το tribecca, αντίστοιχα σε 20 με 30 που κοστίζει το Smoke από την after-8, αξίζει τουλάχιστον τον κόπο να δοκιμαστεί.
Δεν υποστηρίζω ότι θα έχει σίγουρη επιτυχία και ξερω ποσο διαφορετικά ειναι τα γουστα του καθένα. Το γράφω για οποιονδήποτε ενδιαφερθεί να κανει μια δοκιμή.
Εδώ ειναι και το e-shop για 100ml Smoke 22 euro.

Φυσικα και γω το χω προτεινει,αλλα λεω οτι να μην αλλαξει μεχρι να κοψει εντελως εστω και αυτα τα 3 που κανει,τον κοστος θα ειναι μηδαμηνο εαν κοψει το κανονικο,μετα αρχιζει τις δοκιμες,θα κανει τριμπεκα ενα μηνα,δεν λεω να κανει τριμπεκα εσσαει..

O FINIX έχει δίκιο. Η πρώτη επαφή με το ΗΤ πρέπει να είναι άψογη σε όλα.
Στις πρώτες μέρες ειδικά, δεν είναι για πειράματα με τους καπνούς και τα χαρτάκια πάνω πάνω στο συρτάρι να σου υπενθυμίζουν την παρουσία τους, και τους φίλους που κάθε 1 ώρα σου λένε να κατέβεις για τσιγάρο.
Πέρυσι που είχα πάλι προσπαθήσει, από κάτι μικροατυχήματα το παράτησα.
Είτε είχε διαρροή το ητ και ρούφαγα υγρό είτε ξέμενα από μπαταρία είτε χάλαγε το φιτίλι και δεν τράβαγε είτε το υγρό δεν είχε πολύ νικοτίνη. Όλα εμπόδια.
Ας χαλάσω και μερικά Ευρώ παραπάνω τους πρώτους μήνες και μετά αν δεν το κόψω τελείως θα δοκιμάσω εναλλακτικές για υγρά και φυτίλια.

Εγω πάντως, πρωτη μερα με tribecca μπουκωσα. Την επόμενη αραίωσα 2ml tribecca με 3ml βαση 18αρα 50/50 και ήταν καλύτερο. Το ιδιο και με το prime15. Γενικά τα δυνατα αρώματα με μπουκωνουν και τα αραιώνω, αναλογα το πόσο με μπαφιαζουν.
Πάντως, υπάρχουν πολλά καλά υγρά, με τη μιση, εως και το 1/3 από την Halo. Δλδ, μην νομισεις ότι τα καλά θα ειναι απαραίτητα και πανακριβα. Καλύτερα να δωσεις τα παραπάνω χρήματα για να πάρεις ένα επισκευάσιμο, και να χεις επιπλέον οικονομία απο μη αγορά των coil.
Υποθέτοντας ότι έχεις ξεπεράσει το μηνα τα γραφω αυτα.

Συμφωνώ, να μείνει σε ένα υγρό. Αν υποθέσουμε ότι το 80% των χρηστών καταναλώνει από 3 έως 5 ml καθημερινά, και το κοστος ειναι δυνατόν να μειωθει από 60 με 100 ευρω που κοστίζει το tribecca, αντίστοιχα σε 20 με 30 που κοστίζει το Smoke από την after-8, αξίζει τουλάχιστον τον κόπο να δοκιμαστεί.
Δεν υποστηρίζω ότι θα έχει σίγουρη επιτυχία και ξερω ποσο διαφορετικά ειναι τα γουστα του καθένα. Το γράφω για οποιονδήποτε ενδιαφερθεί να κανει μια δοκιμή.
Εδώ ειναι και το e-shop για 100ml Smoke 22 euro.
To παρήγγειλα κι εγώ.

Ελπίζω να πήρες το δειγμα με τα 6 ευρώ, αν δεν το έχεις ξαναδοκιμάσει. Βεβαια μπορεις να το χρησιμοποιήσεις και σε κάποιο κεικ, η κάποια κρέμα, κανουν και για αυτη τη δουλειά.
Βασικά για αυτό ειναι, ενισχυτικά γεύσεων μαγειρικής. Να φας παγωτό κρέμα tribecca, με σιρόπι Castlelong πανω σε βαφλα PUROS NATURALES, αξεχαστο!

Δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι, όμως θα λάβεις υπόψιν σου οτι όλοι αυτου του ειδους θα χρειαζονται αλλαγή το coil καθε 5-6 μερες, Που σημαινει 2,5-3 ευρω το ένα, 18 ευρω το μηνα. Τοσα δινω και εγω.
Αρα, αφου θα κανεις αγορα απο τους οξα´ποδω, προτείνω να πάρεις και ενα επισκευασιμο. Κατι σαν αυτο: https://www.fasttech.com/products/0...un-lite-plus-v2-styled-rebuildable-atomizer-4. Ετσι κι αλλιώς ειναι θεμα χρόνου να καταλήξουμε σχεδόν όλοι σε επισκευάσιμους..
Και παλι προτεινω να κάνεις την ερωτηση και εδω: http://e-kapnisma.gr/index.php/board,187.0.html

Αυτό βασικα, αλλά ειναι και η υλοποίηση του, που δίνει ανώτερα αποτελέσματα. Δεν ξερω ακόμα, και εγω σε σκέψη τι να επιλέξω απο αυτό το ειδος ειμαι.
Θα περάσω μια περίοδο με τον Ναυτίλο βασικο ατμοποιητή, θα δοκιμασω γευσεις εργοστασιακές, να κατασταλάξω σε 2-3 βασικές, στο μεταξύ θα πειραματιστώ με επισκευάσιμο ώστε να καταλήξω κάπου.
Πάντως, σκέφτηκα να επενδύσω τα χρήματα δυο μηνων κανονικών τσιγάρων, σε εξοπλισμο (2 ατμο, ο ένας επισκευασιμος) και υλικα (υγρα και coil) ωστε να περάσω αυτους τους δυο μήνες χωρις κανονικο τσιγαρο.
Μεχρι τώρα έχω τον Ναυτίλο με 15 coil, εναν Eleaf GS Air μρ 10 coil για δευτερο, ενα στικ 30w, υγρα έτοιμα για να περάσω 4 μήνες!! βάσεις και αρωματα για 2 λίτρο υγρά, και 60 ευρω για προμήθεια επισκευασιμου και των υλικών του.
Πιστευω ότι τα πάω μια χαρά. Μεχρι τον Σεπτέμβρη μπορω να την βγαλω με ότι έχω τωρα. και όλα αυτα με 150 ευρώ, συν τα 60 που θα διαθεσω για τον επισκευασιμο.
Αυτο που εχει ουσία και σημασία ειναι ότι κανονικο τσιγάρο δεν εχω σκεφτει καθόλου.

To fasttech για τους επισκευάσιμους πουλάει έτοιμες αντιστάσεις ότι τύπου θέλει και οσα ωμ προτιμάει κανεις, σε 50αδες ή και 100άδες με κόστος λίγα λεπτά η μία. Επίσης πουλάει και έτοιμες κεφαλές με φυτιλοαντιστάσεις για τους μη επισκευάσιμους σε ένα κλάσμα της τιμής του original. Και αυτές αν τις πάρει κανείς σε πχ. 50άδα, το κόστος πέφτει κι άλλο.

Ετσι, φυτιλοαντιστασεις και υγρα ειναι τα μονα πραγματα που δεν παιρνουμε απο κει για ευνοητους λογους..

Tόσο χάλια είναι τα σύρματά τους ρε παιδιά ? Και ήμουν έτοιμος να αγοράσω μια 50άδα...

Παιδιά,αν μπορείτε να αιτιολογείτε με παραδείγματα γιατί είναι χάλια,πχ τα σύρματα.
Για τα υγρά,το καταλαβαίνω.Αλλά τα σύρματα;Δηλαδή αν έχουν την μισή ή ακόμα πιο χαμηλή τιμή,τι κάνει την αγορά τους αποτρεπτική;
Tα ίδια λέγαμε και για τις Vision Spinner από τη Fasttech,αλλά στην πράξη αποδείχθηκαν σκυλιά σε σύγκριση με αυτήν που αγόρασα από Ελλάδα και δεν συζητάω καν για τις μπαταρίες από Nobacco όταν πρωτοξεκίνησα το άτμισμα.

Το μεσημέρι, έβαλα για δοκιμή, στον ατμοποιητή 2ml σκέτης βάσης PG (την πήρα απο το φαρμακείο) Χωρίς να βάλω οποιοδήποτε άρωμα και με 0 νικοτίνη ήταν καταπληκτική. Αν και κάποιοι έχουν δυσανεξία στην PG, εμένα με πήγε καλά - καμμία ενόχληση. Την είχα πιπίλα κανα 2ωρο. Δηλαδή τουλάχιστον 2 τζούρες το λεπτό. Τελείως άοσμη και άγευστη, άφηνε μια ευχάριστη γλυκάδα στο στόμα και σε καμμία στιγμή δεν την βρήκα βαρετή. Σε κάποια φάση άλλαξα ατμοποιητή για να πάρω την δόση μου σε νικοτίνη και κατόπιν επέστρεψα στον άλλον με την μηδενική. Δυστυχώς δεν έχω σκέτη PG με νικοτίνη για να την δοκιμάσω και με αυτό τον τρόπο. Η επόμενη δοκιμή θα είναι 60pg40vg με 18αρα νικοτίνη χωρίς κανένα άρωμα, αλλά PG και VG αγορασμένες από ηλεκτρονικοτσιγαράδικο.
btw ατμισμα χωρίς κάποιο άρωμα, είναι σαφώς καθαρότερο απο αυτό με άρωμα - αλλά δεν έχει αυτό το ψάξιμο και την ίντριγκα του αρώματος, την ιεροτελεστία κλπ...