E - smoke...

1 με 1.5 ml την ημέρα Halcyon...
Πολύ εγκρατής είσαι φιλαράκι!
Καλορίζικη η αναβάθμιση!

σκέφτομαι ποσο μου στοιχίζει η κάθε τζούρα και κρατιέμαι! :laugh:

κοιτα, ήμουν πολύ light καπνιστής στο κ.τ ,έτσι μου βγήκαι και στο η.τ. Παντως ειναι μεγάλο κόλλημα τα halcyon haze. Σημερα αγόρασα και το venus in vapes ,καθώς και το black'n'blue (TJuice) ,το οποιο ηταν καταπληκτικο που το δοκίμασα.

καλοκαιρινό, δροσερό, καραμελένιο και μεγάλο κολλημα!

7sins_eliquids-atmosfaira.com.jpg

Τα Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα, όπως και το 7 Sins από τη Seven,
αν και μπορούν να οδηγήσουν στην αιώνια καταδίκη της ανθρώπινης ψυχής,
σίγουρα προκαλούν και ιντριγκάρουν.

Έτσι και το υγρό αυτό με όνομα επικίνδυνο και αρώματα μεθυστικά:
το μανταρίνι, το λεμόνι και η μέντα άκρως δροσιστικά και αρωματικά,
συνδυάζονται με τη γεύση του καπνού, δημιουργώντας ένα μείγμα τόσο αθώο,
όσο και επικίνδυνα εθιστικό.

...και προσοχή στο φυτίλι στους επισκευάσιμους... Το φυτίλι πρέπει, κατα την τοποθέτηση και όσο είναι ακόμα στεγνό, να διέρχεται ΠΟΛΥ εύκολα και χαλαρά μέσα απο το πηνίο της αντίστασης. Αν περνάει με δυσκολία και ζόρι, τότε το πιθανότερο είναι οτι στο πρώτο γέμισμα με οποιοδήποτε υγρό, θα έρχεται στο στο στόμα μια αναγουλιαστική γεύση (κάτι μεταξύ μέταλλο και σαπούνι) που δεν αντέχεται (είμαι παθών 2-3 φορές μέχρι να μάθω). Ο λόγος είναι οτι με την πίεση, πολύ πιό πολλές ίνες (οι οποίες λογω πίεσης δεν εμποτίζονται εύκολα και καλά) ακουμπούν την αντίσταση, με αποτέλεσμα ενα αργό κάψιμο (και την ανάλογη γεύση) του πυρήνα του φυτιλιού μέχρι την επόμενη αλλαγή... Μην ανησυχείτε, δεν χρειάζεται πολύ βαμβάκι στον πυρήνα, αρκεί να υπάρχει αρκετό στα άκρα του ωστε να ρουφάει όσο υγρό χρειάζεται.

Πολύ πιθανόν. Ενας άλλος λόγος είναι να ακουμπάει το πηνίο το μέταλλο της καμινάδας (αν μπορείς να μετρήσεις πτώση των ohms, θα φανεί)

Ο Παπαρέμπελος έχει καταστρέψει κόσμο τελικά...
Από σήμερα κυκλοφορώ με lightsaber και ασχολούμαι με εργόχειρο!
Kayfun πάνω σε Semovari... :flipout:

Πολύ πιθανόν. Ενας άλλος λόγος είναι να ακουμπάει το πηνίο το μέταλλο της καμινάδας (αν μπορείς να μετρήσεις πτώση των ohms, θα φανεί)

Όχι, τα ohms ειναι σταθερά 1,5 με την τελευταία που έφτιαξα. Έβαλα castle long στον καυφουν 4 και η γεύση ειναι χειρότερη απο τον μίνι ναυτιλο, τι μπορεί να φταίει ; Χρησιμοποιώ βαμβάκι νακαμιτσι και δοκίμασα δυο τρία σύρματα.

Απάντηση: Re: E - smoke...

Ο Παπαρέμπελος έχει καταστρέψει κόσμο τελικά...
Από σήμερα κυκλοφορώ με lightsaber και ασχολούμαι με εργόχειρο!
Kayfun πάνω σε Semovari... :flipout:

Άντε τελείωνε με αυτους για να πάμε σε genesis μετα (αυτο που δοκίμασες χθες δηλαδη). :BDGBGDB55:

Όχι, τα ohms ειναι σταθερά 1,5 με την τελευταία που έφτιαξα. Έβαλα castle long στον καυφουν 4 και η γεύση ειναι χειρότερη απο τον μίνι ναυτιλο, τι μπορεί να φταίει ; Χρησιμοποιώ βαμβάκι νακαμιτσι και δοκίμασα δυο τρία σύρματα.

Φρόντισε τα βαμβάκια σου να μην απορροφούν μυρωδιές απο την ατμόσφαιρα. Καθαρά χέρια οταν περνας το φυτίλι. Σιγούρεψε οτι το φυτίλι είναι αρκετα χαλαρό. Σιγουρέψου οτι σε κάθε αλλαγή δεν μένουν προηγούμενα κατάλοιπα στον χώρο άτμισης. Ρίξε κι ένα τρίψιμο στο σύρμα πριν το στρίψεις. Αυτά... δεν βλέπω κάτι άλλο...

Χρησιμοποιώ απλό βαμβάκι και βαμβάκι ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιούν οι γυναίκες.
Μεταξύ αλλαγής αρωμάτων, ρίχνω 0,5 ml σκέτη βάση PG, για να ξεπλενεται το προηγούμενο άρωμα. Ετσι, ένα καλό φυτίλι μπορεί να με πάει κάμποσες μέρες πριν χρειαστεί αλλαγή. Οτι δουλεύει δεν το πειράζεις (αμεριικάνικη παροιμία).
Κι αν ατμίζεις το ίδιο άρωμα, δεν αφήνεις ποτέ την δεξαμενή να αδειάσει...

http://youtu.be/WwGMhHku8QA

Φιλε bios δες το συγκεκριμενο βιντεάκι για να δεις πως πρεπει να ειναι το φυτίλι μεςα στην αντίσταση. Επιςης δοκίμασε και κανενα αλλο βαμβακι (ειδικά κανενα σαν αυτο στο βίντεο).
Πάντως εγω (έχοντας δοκιμάσει πολλα και διαφορα βαμβάκια) κανενα δεν κατάφερα να το κρατήσω για μέρες. Σε καποια υγρά θέλουν αλλαγή στις δυο μερες καποια αλλα στις τρεις. Μετα απο εκει η γεύση ειναι χαλια.

Σωκράτη τι συρμα χρησιμοποιείς?

Στην αρχή ένα 3ρι χύμα που μου έδωσαν με τον καυφουν, κακό αποτέλεςμα, τώρα έφτιαξα αντίσταση 1,5 όπως έγραψα με το nupi που αγόρασα απο vapeland (ακριβό πλακουτςωτο σύρμα, δηλαδή όχι στρογγυλό αλλά με μεγαλύτερη επίπεδη επιφάνεια) αλλά πάλι το αποτέλεσμα απογοήτευση. Τήρησα όλους τους κανόνες καθαριότητας που γράφηκαν παραπάνω.
Βέβαια το βαμβάκι στην αντίσταση ειναι σφιχτό σε όλα τα στησίματα, κάπου διάβασα ότι το βαμβάκι πρεπεινα πηγαινοέρχεται πάνω στο μοντ χωρίς να το ταρακουνάει. Εγω το έβαλα πολύ πιο σφιχτά, δεν ξέρω αν φταίει αυτό ή αν πρέπει να καλύψω τα μεταλλικά μέρη με περισσότερο βαμβάκι.

Τα πλακέ συρματα τα χρηςιμοποιουν κυρίως για mesh και οχι σε φιτιλατους ατμοποιητες. Παρε να δοκιμάσεις ενα kanthal a1. Για το βαμβακι δες και εσυ το βιντεο.

Φιλε bios δες το συγκεκριμενο βιντεάκι για να δεις πως πρεπει να ειναι το φυτίλι μεςα στην αντίσταση. Επιςης δοκίμασε και κανενα αλλο βαμβακι (ειδικά κανενα σαν αυτο στο βίντεο)...

Ετσι το φτιάχνω κι εγώ (αν και στο βιντεο είναι dripper, η δουλειά γίνεται με το ίδιο τρόπο). Τις πρώτες φορές το έστριβα και το συμπίεζα πολύ, νομίζοντας οι είναι για καλό, αλλά δεν... Το βαμβάκι ντεμακιγιάζ κόβεται σε ωραία ευθεία γραμμή, είναι άοσμο κλπ αν και το γιαπωνέζικο θα είναι σίγουρα καλύτερο. Στον ατμοποιητή πρέπει να έχει αρκετό βαμβάκι στα πλάγια, τόσο όμως ώστε να μην κόβει την απορρόφηση του υγρού προς τα μέσα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

...
Βέβαια το βαμβάκι στην αντίσταση ειναι σφιχτό σε όλα τα στησίματα, κάπου διάβασα ότι το βαμβάκι πρεπεινα πηγαινοέρχεται πάνω στο μοντ χωρίς να το ταρακουνάει. Εγω το έβαλα πολύ πιο σφιχτά, δεν ξέρω αν φταίει αυτό ή αν πρέπει να καλύψω τα μεταλλικά μέρη με περισσότερο βαμβάκι.

Τα μεταλλικά μέρη δεν παίζουν ρόλο στο πρόβλημα αυτό. Βάλε λιγότερο σφιχτό βαμβάκι και θα δεις την διαφορά αμέσως.