E - smoke...

Παιδιά κάνα καλό υγρό έχουμε να προτείνουμε; Είμαι στην 6η μέρα με ΗΤ.... (άρα noob :music-smiley-005: )

Έχω το eleaf 30W με το Kanger Subtank Mini (από σήμερα το απόγευμα) και υγρό maxboro.

Ολοι ορκίζονται στο tribeca της Halo
(Eγώ δεν το έχω καν μυρίσει... Αφού είμαι ικανοποιημένος με τα diy, γιατί να μπώ σε μπελάδες (=έξοδα) αν το δοκιμάσω? (γιατί θα μπώ...)

Τα Halo είναι αμφιλεγόμενα υγρά...
Άλλοι τα λατρεύουν, άλλοι δεν μπορούν ούτε να τα μυρίσουν.
Είχα δοκιμάσει κάποια στιγμή ένα halo με άρωμα κάλτσας φαντάρου...
Το Tribeca είναι αρκετά καλό όμως.

Πήρα σήμερα ένα seven με virginia και μέλι, που υποτίθεται ότι το μέλι είναι διακριτικό.
Ε, λέω, σαν τον καπνό τον Καρέλια θα είναι...
Πάλι καλά που δεν έχει αρκούδες τριγύρω γιατί θα μου την έπεφταν!

ok thanks, θα περάσω από το μαγαζί που τ´αγόρασα μπας κι έχει να το δοκιμάσω.

Αντί γιa tribeca θα ελεγα να δοκιμασεις bebeca της atmos. Ιδιο υγρο ουσιαστικα, με μεγαλη διαφορα τιμης (διπλασια).

Έχεις δίκιο mr_rebelos . Καλύτερα να ξεκινήσω απ' αυτό που λες. :ernaehrung004:

Είμαι στη 15η μέρα με ΗΤ.....Τις τελευταίες 5 χωρίς τζούρα από το κανονικό....Βρήκα ένα συμπαθητικό υγρό στα 12 mg νικοτίνη το Earth της atmosfaira....Δοκίμασα και ένα φανταστικό, Paradisio νομίζω λέγεται αλλά βγαίνει ακριβό ρε γμτ...25 ευρώ τα 30 ml.....θα δούμε πως θα συνεχίσω....

45 μέρες και κάτι ψιλά... Το κανονικό τσιγάρο, ούτε που το σκέφτηκα καθόλου, όλο αυτό το διάστημα.
Απο την πρώτη μέρα με diy υγρά αρώματα και φυτιλαντιστάσεις είμαι.
Και τελικά η σκέτη βάση μια χαρά ατμίζεται. Καμμιά φορά που θελω να ατμίσω χωρίς άρωμα, είναι πολύ ξεκούραστη...

Σε γυναικείο τσιγάρο, φάση lilly, emily κλπ, κυκλοφορεί κάποιο καλό ή είναι όλα πεταμένα λεφτά;
Θέλω να χώσω πάλι τη γυναίκα και τσινάει ακόμη και με τα στυλ ego-t που κυκλοφορούσαν παλιά.
Μέχρι και το egrip μεγάλο της φαίνεται...

Αν καπνίζει λίγο, αυτά είναι εντάξει, αν όμως ξεπερνάει τα 15 τσιγάρα την ημέρα είναι σκούρα τα πράγματα.
Τότε θα σου έλεγα I stick mini, αλλά αφού περνάς από το replace (νομίζω) παρτην μαζί, και το περιβάλλον βολεύει θα δει και τις κοπέλες εκεί με τα μοντάκια τους και θα της έρθει ποιο οικεία η εικόνα ;)

Συνήθως ψωνίζω από atmosfaira στα διαλείμματα της δουλειάς και δεν είναι κοντά η γυναίκα μου.

Από replacesmoke δεν περνάω αν και υπάρχει ένα σχετικά κοντά στο σπίτι μου...
Αλλά για αυτή την περίπτωση σίγουρα θα πρέπει να είναι μαζί.

Παλιά είχε το elips της ovale και την βόλευε μια χαρά.
Βέβαια με τις διαρροές δεν παιζόταν από κάποια φάση και μετά...
Δεν είχε θέμα αυτονομίας, και το elips είχε και αυτό μικρή μπαταρία. 350άρα;

Χωρίς αυτήν μαζί όμως δουλειά δεν θα γίνει, είναι εντελώς προσωπική απόφαση κι επιλογή.

Σίγουρα.
Εδώ δεν της άρεσε το semovar με τον kayfun... τι να πω...

Έχω πιάσει τον εαυτό μου αφηρημένο να το κρατάει στο χέρι σαν ρόπαλο και οι τριγύρω να με κοιτάνε καλά καλά... :flipout:

Τότε αν δουν εμένα θα μου φέρουν τα λεφτά τους και θα μου ζητήσουν να μην τους κάνω κακό! :p

Πριν κανα μηνα ημουν στην εισοδο πολυκατοικιας χτυπωντας ενα κουδουνι. Και εκει που περιμενα να μου ανοιξουν (εξακολουθωντας να ειμαι στραμμενος προς τα θυροτηλεφωνα) παρατηρω με την ακρη του ματιου μου εναν ηλικιωμενο να εχει σταματησει και να με κοιταζει επιμονα.

Εκεινη τη στιγμη λοιπον τραβωντας αλλη μια τζουρα απο το τσιγαρο μου, γυριζω και τον κοιταζω με απορια κι εγω.
Και τοτε αφου αντιληφθηκε οτι καταλαβα πως με κοιτουσε επιμονα μου λεει: "Συγνωμη παλικαρι μου, νομιζα πως πηραν φωτια τα κουδουνια."
(ηταν το μεγαλο ντουμανι που εβγαζε ο atlantis)

Oμοιως σε καποια καφε ανθρωποι ειδικα μεγαλυτερης ηλικιας παραξενευονται. Αυτο με εχει κανει να κουβαλω και ενα μικρο ηλ.τσιγαρο μαζι μου για να μην δινω στοχο. Κοιτα να δεις που στο τελος θα κομπλαρουμε και για το τσιγαρο μας. :smile:

Εγώ πάντως παίδες αυτή τη μανία με τα subohm και τα πολλά watt δεν την καταλαβαίνω.
Συνήθως παίζω στα 1.6, άντε 1.4Ω και γύρω από τα 8 με 8.5W.
Τώρα πήρα και 30άρι σύρμα να στήνω περισσότερες σπείρες σε αυτές τις αντιστάσεις.

Δεν λέω, πλάκα έχει το ντουμάνι, αλλά, άντε για να παίζεις και να κάνεις κυκλάκια.

Ακόμη βέβαια δεν έχω καταλήξει στα υπέρ και τα κατά του microcoil γιατί πειραματίζομαι ακόμη με τα φυτίλια.

(Μόλις έπεσε το semovar στο τραπέζι και χάρισα μία καρδιακή προσβολή στον συνάδελφο) :flipout:

Εγώ (λόγω mesh) παίζω με χαμηλές αντιστάσεις και ~16Ω, δεν με ενοχλεί, απλά αν μερακλώσω μπορεί να φτάσω τα 25 :) .