E - smoke...

Πέρασα σχεδόν 6 χρόνια με μηχανικό, αν δεν είσαι ηλίθιος, να καίγεται το χέρι σου και εσύ να συνεχίσεις να πατάς το κουμπί, αν δεν προσπαθείς με trustfire μπαταρία να παίξεις 0,1 ohm, τότε δεν παθαίνεις τίποτα

Σε αυτούς που τους σκάνε στη μούρη δεν έτυχε, πέτυχε!
Ακόμη και να βραχυκυκλώσεις μία μπαταρία δεν σκάει στο επόμενο δευτερόλεπτο.

Εγώ πάντως στη χθεσινή συνάντηση, κόντεψα να κατουρηθώ στα γέλια με το η.τ. του Στρατηγού (ένας είναι). Σαν μεγάλο υπόθετο είναι. :flipout:

Με 650 mAh μπαταρία, που του φτάνει του Μπάμπη για 9-10 μέρες όπως έλεγε. Το ίδιο κι εγώ Στρατηγέ μου. Τα 650 mAh πρέπει να μου βγάζουν καμία ώρα ατμίσματος το πολύ. :flipout:

Επίσης, μου άρεσε πολύ σαν γεύση το Turkish tobacco της Liqua που άτμιζε ο Browser. Φοβερό γλυκό καπνικό υγρό. :worshippy: Το συστήνω ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε σε κάποιο κατάστημα...

Re: Απάντηση: E - smoke...

Έχεις μείνει λιγο πίσω. Λογικό μιας και εχουμε καιρό να βρεθούμε.:grandpa:

Μια χαρά με έχει βολέψει ο Φαινόμενο.
Βρήκα και το τέλειο στήσιμο για το φιτίλι (Ζ) και χαλάρωσα.
Όχι άλλο κάρβουνο! :p

Εγώ πάντως στη χθεσινή συνάντηση, κόντεψα να κατουρηθώ στα γέλια με το η.τ. του Στρατηγού (ένας είναι). Σαν μεγάλο υπόθετο είναι. :flipout:

Πήγες τώρα που δεν μπορούσα εγώ βρε;
Το χρωστάς.
Ωριμάζω και το DIY μου... :smile:

Με 650 mAh μπαταρία, που του φτάνει του Μπάμπη για 9-10 μέρες όπως έλεγε. Το ίδιο κι εγώ Στρατηγέ μου. Τα 650 mAh πρέπει να μου βγάζουν καμία ώρα ατμίσματος το πολύ. :flipout:

Επίσης, μου άρεσε πολύ σαν γεύση το Turkish tobacco της Liqua που άτμιζε ο Browser. Φοβερό γλυκό καπνικό υγρό. :worshippy: Το συστήνω ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε σε κάποιο κατάστημα...

Εγω παντως δυσκολευτηκα να πεισω τη γυναικα μου οτι ημουν για φαγητο κι οχι στην εκκλησια :flipout:

Βρε τι εκκλησία;
Είδαν στη γειτονιά το ντουμάνι κι άρχισαν τα τηλέφωνα.. :call: Νόμισαν οτι άρπαξε η ψησταριά του Μήτσου...
Στο τσακ προλάβαμε τη πυροσβεστική...

Εγω παντως δυσκολευτηκα να πεισω τη γυναικα μου οτι ημουν για φαγητο κι οχι στην εκκλησια :flipout:

Μα για αυτόν ακριβώς τον λόγο το ατμίζουμε το HoneyBrew Χρήστο.

Κάνεις τη "λαδιά" και όταν επιστρέψεις στο σπίτι και περιμένει με κανένα κουζινομάχαιρο στο χέρι της λες: "Μα τι είναι αυτά που λες αγάπη μου, μύρισέ με, στην εκκλησία ήμουν"! :flipout:

Κάνεις τη "λαδιά" και όταν επιστρέψεις στο σπίτι και περιμένει με κανένα κουζινομάχαιρο στο χέρι της λες: "Μα τι είναι αυτά που λες αγάπη μου, μύρισέ με, στην εκκλησία ήμουν"! :flipout:

:ernaehrung004:

υγ.. ρε συ, τι γινεται σε αυτο το φαστεκ....., μπηκα να δω τι παιζει , κι αφου εφαγα κανα δυωρο, παραγγειλα ενα κουβα πραγματα :grandpa:

Και 'κείνη αν έχει πάει μισή φορά στην εκκλησία, με παίρνει μετά τηλέφωνο να ετοιμάσω τα χαρτιά για το διαζύγιο διότι τα λιβάνια ούτε μέλια μυρίζουν ούτε αχλάδια!!-bye-

υγ.. ρε συ, τι γινεται σε αυτο το φαστεκ....., μπηκα να δω τι παιζει , κι αφου εφαγα κανα δυωρο, παραγγειλα ενα κουβα πραγματα :grandpa:

Eίναι το λούνα παρκ των ατμιστών.
Τιμές ξεφτίλα που σε ωθούν να πάρεις και 2ο, και 3ο...

Χαχαχά, έτσι ακριβώς Χρήστο, το fasttech είναι το "μαγαζί με τα γλυκά" για εμάς τους ατμιστές, σε τιμές αχτύπητες. Να μη μιλήσω για κάποιους άλλους, που όλο θάβουν τα κινέζικα sites σε αυτό το νήμα, και μετά πάνε και αγοράζουν όχι έναν, αλλά δυο τρεις κουβάδες πράγματα από το fasttech. :flipout:

Και 'κείνη αν έχει πάει μισή φορά στην εκκλησία, με παίρνει μετά τηλέφωνο να ετοιμάσω τα χαρτιά για το διαζύγιο διότι τα λιβάνια ούτε μέλια μυρίζουν ούτε αχλάδια!!-bye-

Για τους άλλους το έγραψα βρε Χασοδίκη, όχι φυσικά για μένα. Ούτε μισή φορά δεν έχω πάει στην εκκλησία τα τελευταία 37 χρόνια, και μόνο που έγραψα τη λέξη "εκκλησία" έπαθα αναφυλαξία και έβγαλα σπυράκια... :slapface:

Απάντηση: Re: E - smoke...

Παιδιά λιγάκι προσοχή γιατί τα Watt και τα Amp έχουν αρχίσει και ξεφεύγουν επικίνδυνα μου φαίνεται...

http://fanpage.gr/stories/%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7%CE%B8%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF/#_

Νίκο, δάσκαλε που δίδασκες! :flipout:

Χαχαχά, μου αρέσει που μας έκανες επισημάνσεις να προσέχουμε τα βατ και τα αμπέρ, και πας και επιλέγεις να αγοράσεις ένα από τα πιο ακραία setup στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, τον συνδυασμό του TFV4 με το SnowWolf 200W που απευθύνεται υποτίθεται αποκλειστικά σε ακραίους ατμιστές! :flipout:

Και το επιλέγεις για να ξεκινήσεις το η.τ. :BDGBGDB55:

TFV4_test_zpsmiye7nic.jpg

Αν τολμούσα και μόνο να γράψω στο e-kapnisma ότι έδωσα για δοκιμή ένα τέτοιο setup σε εντελώς αρχάριο ατμιστή, θα με έπαιρναν με τις ντομάτες και τα αβγά!... :7SFGSFG:

Τέλος πάντων, να ευχηθώ από τώρα να είναι καλοάτμιστος ο TFV4 mini και ο Xιονόλυκος! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παντρευτούν ιδανικά, είναι πολύ ταιριαστό ζευγάρι... :grandpa:

Δεν πάτε καλά βρε...
Αυτά τα παίζετε με μηδενική νικοτίνη;
Γιατί το να πάρεις 3άρα νικοτίνη και να τραβήξεις μισό ml στη τζούρα, μόνο να σε τσακίσει μπορεί!

Βλέπω πλάκα πλάκα στα group του facebook να ασχολούνται με το ποιος παίρνει τα πιο πολλά πράγματα κάθε λίγο και λιγάκι, ποιος κάνει τα πιο μεγάλα ντουμάνια, ποιος κάνει το πιο περίπλοκο στήσιμο στον επισκευάσιμό του, ποιος θα πέσει πιο χαμηλά σε αντίσταση...
Για απλά πράγματα του στυλ "ποια τα οφέλη από κάθε διάμετρο αντίστασης" π.χ. τσιμουδιά.

Επειδή έχουμε το κλισέ "φίλε, δεν είναι καπνός, είναι ατμός", ντουμανιάζουμε τον κόσμο δίπλα μας και είμαστε και επικριτικοί στους καπνιστές.
Λίγο να παίξω σε κλειστό δωμάτιο με τον dripper στα 30-40W, με πέντε βαθιές τζούρες δεν βλέπω τη μύτη μου!
Αλλά αυτό θα το κάνω μία φορά την εβδομάδα και αν, σε φάση όπως όταν κάπνιζα και ήθελα στο τσακίρ κέφι ένα πούρο.
Ω ρε που πάμε;

Μακριά από τέτοια Σίμο.
Καλύτερα να δώσεις 10-20 ευρώ παραπάνω και να πάρεις ένα σετάκι istick ή cloupor mini με έναν gs-air, k1, ή όποιον άλλον ατμοποιητή σου κάτσει, παρά τέτοια σετάκια.
Δηλαδή, από το ίδιο κατάστημα βλέπω.
Cloupor mini στα 50 .
istick με tc στα 50
GsAir στα 16 .
Κ1 στα 10 .

Φυσικά μπορεί να ψάξεις για τα ίδια πράγματα σε άλλα καταστήματα και να τα βρεις πιο φτηνά.
Εγώ απλά έβαλα links προς το ίδιο μαγαζί που έβαλες εσύ. Δεν το έψαξα καθόλου. :smile:

Δεν πάτε καλά βρε...
Γιατί το να πάρεις 3άρα νικοτίνη και να τραβήξεις μισό ml στη τζούρα, μόνο να σε τσακίσει μπορεί!

Άσε μας βρε Μάικλ με το σαπάκι του Βογιατζάκη!!:D

3'' τζούρα έκανα στα 90 watt και ο άλλος κόντευε να λιποθυμήσει δίπλα!!:flipout:

Δεν πάτε καλά βρε...

Μιχάλη μου, ο Νίκος ήρθε και δοκίμασε σε μένα τα πάντα, και όταν λέω τα πάντα, το εννοώ! Του έδωσα και άτμισε σετάκια με τρεις διαφορετικούς Kayfun, τρεις Ατλαντίδες, κι έναν Subtank. Στησίματα από τα 12W έως και τα 40W. Δοκίμασε έξι διαφορετικά υγρά. Αρχικά, δεν σκόπευα καθόλου να του δώσω να ατμίσει με τον TFV4 και τον Χιονόλυκο, αλλά λέω "δεν γ@μιέται, δίπλα του είμαι, αν πάει να του πέσει το σετάκι από το χέρι από τον βήχα, από κοντά θα είμαι και θα το αρπάξω!" :flipout:

Ε, λοιπόν, του δίνω τον TFV4 με την διπλή επισκευάσιμη κεφαλή στα 0.3Ω στα 50W με το Druiden υγρό στα 5mg νικοτίνη. Με την πρώτη τζούρα και το μεγάλο ντουμάνι που έβγαλε, έπρεπε να είσαι από μια μεριά να έβλεπες πώς άστραψε και φωτίστηκε το πρόσωπό του! Παίρνει μερικές τζούρες και μου λέει: "Ότι μου έδωσες μέχρι τώρα είναι για τα μπάζα, αυτό θέλω, ούτε συζήτηση!" :grandpa:

Και τι δεν του είπα για να τον μεταπείσω, ότι δεν είναι setup αυτό για αρχάριο ατμιστή κτλ., δεν καταλαβαίνει τίποτα. Εγώ φταίω λοιπόν;!

3'' τζούρα έκανα στα 90 watt και ο άλλος κόντευε να λιποθυμήσει δίπλα!!:flipout:

Έτσι ακριβώς όπως τα λέει Μιχάλη, έτριβα τα μάτια μου με τον Χασοδίκη, στα 90W του έδωσα τον TFV4 με τον Χιονόλυκο και την τριπλή κεφαλή των 0.2Ω και υγρό το Druiden στα 3mg νικοτίνη, και μου λέει ότι δεν ένιωσε τίποτα ιδιαίτερο σαν χτύπημα στο λαιμό! :BDGBGDB55:

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι τελικά σαν τους ενισχυτές, ας υπάρχουν τα WATT και ας κάθονται.. :grinning-smiley-043

Πέρα της πλάκας είναι όπως τα λέει ο Παναγιώτης. Με κανέναν συνδυασμό που δοκίμασα δεν μπορούσα να καπνίσω όπως το κανονικό μου τσιγάρο ή στο περίπου (βασικό για εμένα ώστε να μπορέσω να κόψω τον καρκίνο!). Πνιγόμουν, έβηχα, με πείραζαν στο λαιμό, γενικά πολύ υποδεέστερη αίσθηση από το κανονικό τσιγάρο. Με το που τράβηξα τζούρα από το snow wolf με τον TFV4 μου έφυγε η μαγκιά! Για πρώτη φορά έναν ηλεκτρονικό τσιγάρο κοντράρει στα ίσια (τουλάχιστον στους "πνεύμονες" μου) το καρκινικό τσιγάρο και ίσως να το ξεπερνάει κιόλας σε αίσθηση και απόλαυση!Δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση για να είμαι ειλικρινής.
Παναγιώτη νάσαι καλά που με άφησες και δοκίμασα όλη τη συλλογή σου. Θεωρώ ότι αν πήγαινα και αγόραζα στα τυφλά, θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρω αυτό που όλοι οι καπνιστές θέλουμε, να ξεφορτωθώ μια και καλή το τσιγάρο. Τώρα πραγματικά ελπίζω...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν είναι όλα τα snowwolf σαπάκια σαν του βογιατζάκη...να ξηγούμαστε.. :flipout: