αλλά αυτή την εποχή αυτοί οι δύο είναι πολύ της μόδας.
Έχεις μείνει λιγο πίσω. Λογικό μιας και εχουμε καιρό να βρεθούμε.:grandpa:
Εγώ πάντως στη χθεσινή συνάντηση, κόντεψα να κατουρηθώ στα γέλια με το η.τ. του Στρατηγού (ένας είναι). Σαν μεγάλο υπόθετο είναι.![]()
Εγώ πάντως στη χθεσινή συνάντηση, κόντεψα να κατουρηθώ στα γέλια με το η.τ. του Στρατηγού (ένας είναι). Σαν μεγάλο υπόθετο είναι.
Με 650 mAh μπαταρία, που του φτάνει του Μπάμπη για 9-10 μέρες όπως έλεγε. Το ίδιο κι εγώ Στρατηγέ μου. Τα 650 mAh πρέπει να μου βγάζουν καμία ώρα ατμίσματος το πολύ.
Επίσης, μου άρεσε πολύ σαν γεύση το Turkish tobacco της Liqua που άτμιζε ο Browser. Φοβερό γλυκό καπνικό υγρό. :worshippy: Το συστήνω ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε σε κάποιο κατάστημα...
Εγω παντως δυσκολευτηκα να πεισω τη γυναικα μου οτι ημουν για φαγητο κι οχι στην εκκλησια![]()
Μα για αυτόν ακριβώς τον λόγο το ατμίζουμε το HoneyBrew Χρήστο.
Κάνεις τη "λαδιά" και όταν επιστρέψεις στο σπίτι και περιμένει με κανένα κουζινομάχαιρο στο χέρι της λες: "Μα τι είναι αυτά που λες αγάπη μου, μύρισέ με, στην εκκλησία ήμουν"!![]()
Μα για αυτόν ακριβώς τον λόγο το ατμίζουμε το HoneyBrew Χρήστο.
Κάνεις τη "λαδιά" και όταν επιστρέψεις στο σπίτι και περιμένει με κανένα κουζινομάχαιρο στο χέρι της λες: "Μα τι είναι αυτά που λες αγάπη μου, μύρισέ με, στην εκκλησία ήμουν"!![]()
:ernaehrung004:
υγ.. ρε συ, τι γινεται σε αυτο το φαστεκ....., μπηκα να δω τι παιζει , κι αφου εφαγα κανα δυωρο, παραγγειλα ενα κουβα πραγματα :grandpa:
:ernaehrung004:
υγ.. ρε συ, τι γινεται σε αυτο το φαστεκ....., μπηκα να δω τι παιζει , κι αφου εφαγα κανα δυωρο, παραγγειλα ενα κουβα πραγματα :grandpa:
Και 'κείνη αν έχει πάει μισή φορά στην εκκλησία, με παίρνει μετά τηλέφωνο να ετοιμάσω τα χαρτιά για το διαζύγιο διότι τα λιβάνια ούτε μέλια μυρίζουν ούτε αχλάδια!!![]()
Παιδιά λιγάκι προσοχή γιατί τα Watt και τα Amp έχουν αρχίσει και ξεφεύγουν επικίνδυνα μου φαίνεται...
http://fanpage.gr/stories/%CE%AD%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B7%CE%B8%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF/#_
Δεν πάτε καλά βρε...
Αυτά τα παίζετε με μηδενική νικοτίνη;
Γιατί το να πάρεις 3άρα νικοτίνη και να τραβήξεις μισό ml στη τζούρα, μόνο να σε τσακίσει μπορεί!
Δεν πάτε καλά βρε...
Αυτά τα παίζετε με μηδενική νικοτίνη;
Γιατί το να πάρεις 3άρα νικοτίνη και να τραβήξεις μισό ml στη τζούρα, μόνο να σε τσακίσει μπορεί!
Άσε μας βρε Μάικλ με το σαπάκι του Βογιατζάκη!!
3'' τζούρα έκανα στα 90 watt και ο άλλος κόντευε να λιποθυμήσει δίπλα!!![]()
Άσε μας βρε Μάικλ με το σαπάκι του Βογιατζάκη!!
3'' τζούρα έκανα στα 90 watt και ο άλλος κόντευε να λιποθυμήσει δίπλα!!![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.