Παιδιά, μην τρελαθούμε κιόλας, καλό, χρυσό το fasttech, αλλά όχι και να αγοράζουμε τα υγρά μας από εκεί!
Ένας πανηλίθιος Κινέζος να ξέχασε μία παλέτα με υγρά στο φως του ήλιου για μερικές ώρες, είναι υπεραρκετό για να αλλοιωθούν και να είναι για πέταμα. :slapface:
Μια φορά όλη κι όλη αγόρασα ένα μπουκάλι 100 ml μέντα από το fasttech η οποία έπαιρνε διθυραμβικές κριτικές, και πήγε όλη στο νεροχύτη. Αν αυτό το πράγμα ήταν μέντα, εγώ είμαι ο πάπας της Ρώμης!
Τα υγρά μας είναι σαν τα μωρά που θέλουν στοργή και προδέρμ. Αγοράζουμε
μόνο από καταστήματα στα οποία έχουμε εμπιστοσύνη, αν και αρκετές φορές ούτε και αυτό μας διασφαλίζει απόλυτα, ο κατάλογος με τα περιστατικά με αλλοιωμένα υγρά από τα ελληνικά καταστήματα θα είναι πολύ μακρύς.
Τα πράγματα είναι απλά, τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, πέντε το λαδόξυδο. Το να αγοράζει κάποιος π.χ., τις αντιστάσεις του Subtank στα
25 ευρώ τη πεντάδα από ελληνικό κατάστημα, και να πληρώσει και έξτρα μεταφορικά ή να κάψει βενζίνη για να πάει στο κατάστημα, τη στιγμή που μπορεί να τις αγοράσει στα
8-9 ευρώ από το fasttech με μερικά κλικ στο ποντίκι και να του έρθουν συστημένες στο σπίτι του,
φυσικά και είναι δικαίωμά του, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη
δεν συμπεριφέρεται και ιδιαίτερα έξυπνα σαν καταναλωτής, για να χρησιμοποιήσω την πιο ευγενική δυνατή έκφραση.
Άλλο παράδειγμα. Έχω αγοράσει σχεδόν όλα μου τα μοντάκια από το fasttech. Όταν όμως ήρθε η ώρα του
πολύ ακριβού μοντ, προτίμησα να τα σκάσω σε ελληνικό κατάστημα. Ήταν μια
συνειδητή επιλογή. Θα μπορούσα να το πάρω στα
140 ευρώ από Κίνα, αλλά προτίμησα να σκάσω
189 ευρώ σε ελληνικό κατάστημα, γιατί πολύ απλά είχα την ευκαιρία μετά από συμφωνία που είχε προηγηθεί, να ανοιχτεί το κουτί μπροστά μου, να το εξετάσω εξονυχιστικά και να το ατμίσω με την ησυχία μου με δύο TFV4 που είχα φέρει μαζί μου. Μετά από κανένα μισάωρο δοκιμών, και όταν το μοντάκι πέρασε όλα τα τεστ του δικού μου ποιοτικού ελέγχου, πλήρωσα κι έφυγα... :2thumb22sup: